Miu gelir şimdi o parmakları yemeye ausum dikkat et parmakciklarina
eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işteEki Görüntüle 2079759
Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönemhiç fark yok mu diyordum ben len burdaki halim ne benim
Ayyy acıktım la bugün tavuk köftesi salata var menude buyrun gelinnnnn
ben fark ettimOh bee 30 dak.lik kosuyu da bitirdim, ayaklarim cok agridi bu kez nedense. 3 gundur hic keyfim yoktu. Neredeyse hicbirsey yazmadim o gunlerde. Neyse ki kimse fark etmemisyoklugum belli olmuyor ki benim, hep boyleyim kaybolsam esim dahi farketmez yani o derece.
Kizlar tebrik Eden herkese cok tesekkur ederim. Ben bu coklu alintiyi tutturamiyorum o yuzden tek tek yazamiyorum. Kilo verenler icin de cok seviniyorum herzaman gercekten. Yavas yavas olacak Allahin izniyle. Hepimiz saglikli ve mutlu olacagiz insallah. Hepinizi cok seviyorum
Allaaahhhhhhhhhhhh tamammmmmm yaşasın
Hey maşallah be bende istiyom takır takır kilo vermek ama bi türlü yapamıyom ya sinir oldum kendime bah şimdi..Ahu canom iki haftadir yaklasik 2kilo verdim de ondandirkiymetlimiz sin 
Evet Ada katılıyom biz senle kenardan kenardan orti morti idare edek..valla benim ev yakın bide Miu ya..artı martı gelirsem basar evimi mazallah zaten o korkudan çıktım ben izne
Spor yapiyorum hergun canim. Spor candir. Olmazsa olmaz. Jilliandan 7 gunum kaldi sadece. BitecekKız nasıl farketmedik, hergün spor bildirimine bakıyorum ben. Spor bildirmezsen endiselenebilirim ama
tamam vaytımmmListeye yeni giren arkadaşlar lutfen ama lütfen pazartesi tartı kontrolü yapın artiniz varsa söyleyin önlem planı hazirlariz kabizlik sorunumuz yemedim kendimden eminim ama odemim var diyin odem atacak formüller verelim cuma günü ne siz uzulun nede bizzzzz
Al benden de o kadar!Keşke kocam gibi bi metam olsa eflal adam yiyor yiyor yiyor afedersin günde 2 beyaz ekmek gomuyor yine almıyor kilo beni deli ediyorrrrrrrr
İnsan o sırada kendine yediremiyor kabul etmiyor ya da farkına varamıyor zayıflamaya başlayınca her şey ortaya çıkıyorBu fotoyu görünce anladım canım yoksa inanmıyordum kilo verdiğime
Canım benim eşim yemekten değil abur cubur ve çikolatadan alıyor, normal yemek yese almaz böyle
eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işte
onun sen olduğuna asla inanmam
bu gazlaaaaaaa.... haftayaaaaaaaaa -1 gelir ulen
hemen gelirim hemen
ben fark ettim
ve seni seviyom
korumaya geçtirsek donna kuzum koşmak yerine bölgesel çalışmanı terch ederim :)Spor yapiyorum hergun canim. Spor candir. Olmazsa olmaz. Jilliandan 7 gunum kaldi sadece. BitecekBen bitmeden biter insallah. Hulahop da yapiyorum. Kosu fazla yoruyo. Belki bi sure Ara veririm
nerelerdesin gözümün çapağıııııBonus
Spor yapiyorum hergun canim. Spor candir. Olmazsa olmaz. Jilliandan 7 gunum kaldi sadece. BitecekBen bitmeden biter insallah. Hulahop da yapiyorum. Kosu fazla yoruyo. Belki bi sure Ara veririm
kız seni mezun mu etmiş oluyozBen de seni cok seviyom canim kaptanim
Seni takip ediyorum, sen benim spor guru'msun
Çok ozeniyorum sana
O zaman kim once 65 olacak yarışı başlasın gerçi once ben olacamHey maşallah be bende istiyom takır takır kilo vermek ama bi türlü yapamıyom ya sinir oldum kendime bah şimdi..
Evet Ada katılıyom biz senle kenardan kenardan orti morti idare edek..valla benim ev yakın bide Miu ya..artı martı gelirsem basar evimi mazallah zaten o korkudan çıktım ben izne
Kosu birakirsam kilo alirmiyim Miu ? Bundan korktugum icin birakmayi kararsizimkorumaya geçtirsek donna kuzum koşmak yerine bölgesel çalışmanı terch ederim :)
fındık ezmesi hamile bayanlara çok öneriliyormuş bebeğin gelişimi için birazda fındık ye emiiii
Sana özel tebrik ausum
-400 ne demekhep dün az beslenmenden oldu
En son gece yediğin ceviz peynir ikili mucizesi
Kilo bildirimi
Geçen hafta 102.4
Bu hafta 101.6
Fark 800
Yüzde 0.78
Geç oldu kusura bakmayın aklım burda vakit yok birazdan gelicem inşallah
Bileydim biraz daha beklerdim @aus senin 2kilo gider provakasyonuna geldim nasilsa yenilecem diye
Birdaha bana ders olsun sonuna kadar zorlayacam
son durum nedir bilmiyorum canımisteksizlik mevcut kuzucum tad alamiyorum hicbirseyden. Gececek elbet onceden de gecti...
Selam kızlar nasılsınız çok özledim sizleri
Miu gelir şimdi o parmakları yemeye ausum dikkat et parmakciklarina
Eki Görüntüle 2079759
Ayyy kızlar 7 ay önceki foto buldum diyete başladığım dönem yani 79 -80 kilo olduğum dönemhiç fark yok mu diyordum ben len burdaki halim ne benim
ama geç geldim kalbim üzüldü benimBurdayim yarim saattir gecmise bakiyorum.
Diger topikte listeleri hazirlamam lazim.
Yemek pisiyor kız durmuyor oyle biseyler iste.
Okuldan gelirken anneme ugradim camasiri utusu vardi onlara baktim anca eve geldim.
Kosu birakirsam kilo alirmiyim Miu ? Bundan korktugum icin birakmayi kararsizim
Zaten baya bi inceldim. Son gunlerde kafaya cok takiyorum diyeti. Sikilasirsam kilo almazsam Boyle iyi olduguma karar verdim. Zaten kilo konusunda takintiliyim, kafayi Yemiyim daha fazla kilo vermede calisip :)kız seni mezun mu etmiş oluyoz
Gel gel bak diyet menusu misss gibiBenim ki de öyle, bize imtihan olarak verilmiş bu adamlar
Insan göre göre normallesiyor o görüntü
Ben gelirim koca yok evde, tek başıma yemeyi sevmiom senle yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?