- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
eflal değişim yok diyen çarpılır net! kendin de dahil. bu senin başarın la
canom fikrim şudur... korumada 3 gün leslie yap 3 mile.. onun yanında da haftada 5 gün bölgesel yap yarım saat.. bak günde 2 saatini bile almayacak spor bunlar.. hulahop istediğin zaman istediğin kadar çevir zevk alıyorsun çünkü..
leslie artı getirmeyecek sana
bölgesel sıkılaştıracak
mis gibi olacak :)
seni spor listesine ekledim gördün mü? kaptanına bak.. hergün sporunu ona bildireceksin
aynen devam et yeter o şimdilik kuzum.. ve her gün yap.. perşembe hariç :)leslie hergün olsun.. boks çok yorarsa 1 er gün arayla olabilir
bonusum
olsun be.. haftaya eksi gelirsin hee.. ha gayret kuzum .. bir hafta şöyle -1 ler gelse gerisi gelecek gibi
az bekle liste zamanı sporlarımla gelicem
heyecanlandım şimdi[/QUOTE
Tamamdır!!
Şimdi Leslie yapiciiimm
hak ettiniznihahahaha çirkinleşebilirim tutun beni
oh oh oh yandan yandan
senin miniğe alacağım süsülü bişey
harika bi menü aus.. sağlık fışkırıyor menüden yahu mis mis
hergün yaz senben çok seviniyom
hiç yapmıyorsun ivit
az paylaş da göz gönül şenlensin yahu
Bu arada görmedim spor listesine eklendiğimi, kaptanım kim?eflal değişim yok diyen çarpılır net! kendin de dahil. bu senin başarın la
canom fikrim şudur... korumada 3 gün leslie yap 3 mile.. onun yanında da haftada 5 gün bölgesel yap yarım saat.. bak günde 2 saatini bile almayacak spor bunlar.. hulahop istediğin zaman istediğin kadar çevir zevk alıyorsun çünkü..
leslie artı getirmeyecek sana
bölgesel sıkılaştıracak
mis gibi olacak :)
seni spor listesine ekledim gördün mü? kaptanına bak.. hergün sporunu ona bildireceksin
aynen devam et yeter o şimdilik kuzum.. ve her gün yap.. perşembe hariç :)leslie hergün olsun.. boks çok yorarsa 1 er gün arayla olabilir
bonusum
olsun be.. haftaya eksi gelirsin hee.. ha gayret kuzum .. bir hafta şöyle -1 ler gelse gerisi gelecek gibi
az bekle liste zamanı sporlarımla gelicem
heyecanlandım şimdi
kız sen saçını savursan marka akar be yelek olsan da örme de olsa hazır da kalite akar
artık beni aşırı sevebilirsin ne döktürdüm be
sporlarını coşturacaksın bu hafta
huuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nabıyonuz
listeye girmeme 3 hafta kaldıııııııııı
yani diyete girmeme 2 hafta kaldııı
Allahım heyecan tavan
eski sporlara o temiz menülere zayıflamalara yine dönüyorum
yaaa mkarna da hiç yenlmeyecek diye bişey yok ki ausum valla kararnda kıvamında mis gibi
öyle abartma kız makarna falan da var da ... olsun ... bak dün yazdım diye tuttum kendimi .. aynı tamam tam tutum sayılmazgit gel ceviz peynirle ama yazmasam kesin iki tost basmıştım bol kaşarlı
yazcam
evet ya zevkliydi de ... yaptım bi iki kez .
dur hele bi daha şeyedeyim ben sporu
paylaşıyorum şimdi yine bak güzelce emiBu arada görmedim spor listesine eklendiğimi, kaptanım kim?
Bana etiketlerin bildirimi gelmiyor bazen..
@begum75
@nehirnil111
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
@Ahu060812
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
Nefs
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Triplimelek Megi
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
@Whiteblacklife
@nehirnil111
@Ahu060812
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Antepia27
@malipina
@Sarayca
@begum75
Nefs
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@matematik61
@masumm
@Triplimelek Megi
hepfit
@suspushanimcim
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@ecemavi
@cakil80
@ada81
Floweroflife
Bonus
@Ytmz
yaaa mkarna da hiç yenlmeyecek diye bişey yok ki ausum valla kararnda kıvamında mis gibi
(1.9 luk menüyü görmüş bu gözler tabi ki de sağlık fışkırıyor harika dyecek)
Ayy sahi veriym mi menü. Ay heyecan yaptım . Toparlayabilrsem yaziyime hadi gel menü vermeye başla.. bugün bi başlangıç kilosu veer
liste senin yapar o kiloyu :)
ayyy ben sana bayılıyorum yahu içim akıyor deli kan çekiyorallah gördüğümüzden ayrı koymasın bazen pazardan da alıyorum beğendiğim çıkıyor hep marka olmaz tabe sağolasın canım bak görmeden anlaman daha zeka işi kaliteyi
kız aus sus 2 hafta denemeye alırsan verecek kilom biterseni iki hafta denemeye mi alsam
liste önemli ..riske atamam
TAmamdır favorilere ekledim kaynamaz arada, teşekkürler
yalansa yalan dekız kahkaha attım parantez içine
ver tabi ki balımAyy sahi veriym mi menü. Ay heyecan yaptım . Toparlayabilrsem yaziyim
hak ettiniz
Ayy sahi veriym mi menü. Ay heyecan yaptım . Toparlayabilrsem yaziyim
körler sağırlar birbirimizi mi ağırlıyoz biz acaba
kız aus sus 2 hafta denemeye alırsan verecek kilom biteryeme açısından değil de başka şeyler açısından alsana denemeye beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?