Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

TELLİOĞULLARIIIIII

SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

1. HAFTA SONUÇLARIIIIIIIIIIIIIIIIII

TELLİOĞULLARI

begum75 -%0.70
nehirnil111 %0.95
@masumm -%1.37
Donna_salut %1.57
@Triplimelek Megi %2.48
malipina %1.64
Floweroflife %1.49
ecemavi %0.45
@Leeshinmee %0.27
ada81
%1.41
@yakamozz-z %0.29

ORTALAMA: %0.771

SEFEROĞULLARI

@eflalim %0.78
Nevreste %0.78
Sarayca %2.52
@Shut Up %2.41
Antepia27 %0.78
matematik61 %2.07
Ahu060812 %0.14
hepfit
%2.82
@hatice901217 %0.24

ORTALAMA:%1.393

KAZANAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN

SEFEROĞULLARIIIIIIIIIIIIIIII

SEFEROĞULLARI 1 - 0 TELLİOĞULLARI

Bende onceki diyetlerimde cok ictim bagirsak florami bozdu ac karnina dev bi bardakla ictigim icin kansizlik yapti bende icmiyorum biraktim.. acikcasi ben artik hic bitki cayi icmiyorum ...belki arada maydanoz suyu icerim onuda icince tansiyonum cok düşüyor yerimden kalkamiyorum yildizlar görüyorum valla

Dünya genelinde yapılan araştırmalar sonucunda doğumda bebeklerin engelli ve doğumdan sonra bebeklerin gelişimi açısından sorunların artarak devam etmesinin genel nedenlerinin başında anne adayların ve emzirmekte olan annelerin yüksek miktarda kafein alması sonucu ciddi sorunlar ortaya çıkmıştır. Dünya sağlık örgütü tarafından kafein miktarı ise günlük olarak 300 ml. geçmemesi konusunda belirtmiştirlerdir. Aynı zaman da bir çok ülkelerde ise bu miktar ülkelerin gelişmişliklerine bağlı olarak 200 ml. ile sınırlandırılmıştır. Emzirmekte olan annelerin günlük olarak iki fincan kadar tüketilmesi gerektiğini ve her fincanın 140 ml. kafein içerdiğini belirtmek gerekmektedir. Tabiki günlük olarak 2 fincan kadar yeşil çay tüketilmesi ile birlikte asla kafein içeren ürünleri kullanmamak gerekmektedir. Günlük olarak belirtmiş olduğumuz yeşil çay tüketimi miktarını aşıldığı takdirde oluşabilecek zararları maddeler halinde açıklayacak olursak;
Emziren annelerin çok fazla yeşil çay tüketmeleri direkt olarak bebeklerde huzursuzluk ve buda şiddetli ağlama nöbetlerine neden olmaktadır.

Bebeklerinde aynı şekilde yüksek miktarda kafein tüketmesi anlamına gelmektedir. Buda bebeklerin uykusuz kalmalarına bağlı olarak bebeklerde gelişim açısından ciddi sorunlara neden olmaktadır. Özellikle ileri dönemlerde bebeklerin gelişimlerini tamamlamadığından ciddi sorunlara neden olmaktadır.

Emziren anneleri yeşil çayı tüketmelerinde sınırı aşmaları ile bebeklerde en ciddi rahatsızlar arasında gösterilen kansızlığa bağlı olarak " Mikrositer Anemi " olarak belirtilen rahatsızlığı meydana gelmektedir. Bu hastalık ileri dönemlerde bebeklerin hayatlarına mal olabilecek demir emilim sisteminin bozulmasına neden olabilmektedir.
Hem.siyah çay hem.kahve üstüne Yeşilçay lütfen icmeyin

kuzucum bakalım insallah zamanla duzelecek hersey elbet

Senide uzmek istiyorum kendimide @MiuLego anliyosun dimi

Cook guzel bilgiler

eflal değişim yok diyen çarpılır net! kendin de dahil. bu senin başarın la
canom fikrim şudur... korumada 3 gün leslie yap 3 mile.. onun yanında da haftada 5 gün bölgesel yap yarım saat.. bak günde 2 saatini bile almayacak spor bunlar.. hulahop istediğin zaman istediğin kadar çevir zevk alıyorsun çünkü..

leslie artı getirmeyecek sana
bölgesel sıkılaştıracak
mis gibi olacak :)
Sevgili @MiuLego
Sence Leslie 3 mil + Yarim SAAT boksla devam edeyim mi spora?
Bir de haftada kaç gün yapayım?
(Kalçalarım çok bir de)
seni spor listesine ekledim gördün mü? kaptanına bak.. hergün sporunu ona bildireceksin

aynen devam et yeter o şimdilik kuzum.. ve her gün yap.. perşembe hariç :)leslie hergün olsun.. boks çok yorarsa 1 er gün arayla olabilir
bonusum
olsun be.. haftaya eksi gelirsin hee.. ha gayret kuzum .. bir hafta şöyle -1 ler gelse gerisi gelecek gibi
Ama ama sen artık sporlarını yazmiyorsun ya, sen gelene kadar onla gaza geliom
Yoksa tabi ki sen hep sen

az bekle liste zamanı sporlarımla gelicem
Kahve de var çifte kavrulmuş mu istersin yoksa başka çeşit mi 3 çeşit kahve aldım bugün iki de dedikodu yaparız ohhh iki de minisleri severdim neden yerine gelir beee
heyecanlandım şimdi

harika bi menü aus.. sağlık fışkırıyor menüden yahu mis mis

hiç yapmıyorsun ivit

az paylaş da göz gönül şenlensin yahu

kız sen saçını savursan marka akar be yelek olsan da örme de olsa hazır da kalite akar

artık beni aşırı sevebilirsin ne döktürdüm be

Senide uzmek istiyorum kendimide @MiuLego anliyosun dimi

@MiuLego spor mesajinida aldim kaptan nehirdeyim bu hafta

sporlarını coşturacaksın bu hafta

nihahahaha çirkinleşebilirim tutun beni

oh oh oh yandan yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…