- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
bende benim kocada aynıBenim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yine
Aus bu arada sabah aç karınla bir tatlı kaşığı zeytinyağı da iç bugün dürtücü çayın etkisi olmazsaCuma Menüsü
08:00
Dürtücü çay :)) ile kuru kayısı
10:30
2 sahanda yumurta yağsız
1 kk süzme peynir
1 sivri biber
1.5 dlm kepek ekmek
3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi
Kafeinsiz kahve
12:30
1 büyük Trabzon hurması
1 kase tarçınlı yoğurtla
16:00
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak kadar mercimek yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt
Burdan sonra acıkabilirim tabii ki :)) meyve ve ceviz ... peynir ve belki 1 dlm ekmek vs ..
Öyle işte
Wooww pardon bağyan taniyamadik sizi
Sevgili @MiuLego
Sence Leslie 3 mil + Yarim SAAT boksla devam edeyim mi spora?
Bir de haftada kaç gün yapayım?
(Kalçalarım çok bir de)
Normal çaydan daha azmış canım kafeini
Hamileyken doktorum iç demişti 2 fincana kadar ama hamileyken şimdi gümde bir fincan içicem sanırım
aus takım derecesi neBenim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yine
Bizde abur cubur cu başı bendim balım ben olmasam eve abur cubur girmez tek.misir patlatiriz çayın yanına abur cuburu budur yani ama kesinlikle 3 çeşit yemek salatasi yogurtdu 1 butun ekmeği olacak sofradaBenim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yine
Cuma Menüsü
08:00
Dürtücü çay :)) ile kuru kayısı
10:30
2 sahanda yumurta yağsız
1 kk süzme peynir
1 sivri biber
1.5 dlm kepek ekmek
3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi
Kafeinsiz kahve
12:30
1 büyük Trabzon hurması
1 kase tarçınlı yoğurtla
16:00
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak kadar mercimek yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt
Burdan sonra acıkabilirim tabii ki :)) meyve ve ceviz ... peynir ve belki 1 dlm ekmek vs ..
Öyle işte
İçme kuzum içme ya su emziren anneler yesilcay çok mu gerekli ya sporunu yap güzelce beslen yetmez mi niye sütüne katiyorsun kafein antioksidan ne gerek var yaHımm ben yanlış biliyomuşum o zaman içiyim bariii :))
Benim esim 90 kilo ama boyu var göstermiyor ki ;((ben tombik duruyom boy yokbende benim kocada aynı
tosun gibiyiz ellaaam
deneyeyim onu da canım .. yok hiç dürtmedi beniAus bu arada sabah aç karınla bir tatlı kaşığı zeytinyağı da iç bugün dürtücü çayın etkisi olmazsa
aus takım derecesi ne
Ne kadar guzel menu aus
Kesin öyleSana bakıp o yaptıysa ben de yaparım diyorduriyi iyi kolay bisey olmadığını anlasın.
Bu niyeti bozup ben kilo veremiyorum ona aldırayim diye gazoz almıştır o
Benim ki de normalde yemediği ama benim sevdiğim şeyleri yiyor bu ara
Ben başkasını çok verince anca anlarımGercektende bende ne aldigimi ne verdigimi anlayan insalnlardan değilim eflal ama başkası gram alsa anlıyorum versede anlıyorum ama kendimi anlamıyorum su halimle kendimi hala 80 kilo sanıyorum işte sıkıntı orada başlıyor veremiyormus gibi oluyor insan
Bak ya eksi 1 diyor
eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işte
onun sen olduğuna asla inanmam
bu gazlaaaaaaa.... haftayaaaaaaaaa -1 gelir ulen
hemen gelirim hemen
ben fark ettim
ve seni seviyom
Sağol canımWawwwwwsuper tebrikler canim
He ya varmış farkYuhhh diyorum eflal aradaki fark uçurum ya sen ne diyorsun fark yokmuş nerede yokmuş o koca göbek o kollar nerede hacı de hele
Sağol canım
Meaşşşaaşllaaahhgggg
Bir sen çıkmış senden dışarı
Bende tanıyamadımWooww pardon bağyan taniyamadik sizi
Kalça kısmına kulak kabartan fit
White yakinda eline civili sopayi alacakkkİçme kuzum içme ya su emziren anneler yesilcay çok mu gerekli ya sporunu yap güzelce beslen yetmez mi niye sütüne katiyorsun kafein antioksidan ne gerek var ya
Ada şaka bi tarafa harbi alacağım az kaldı millet beni Yeşilçay düşmanı ilan edecek bir bardak iceyim icmesen ne olacak ne gerek var yap sporunu diğerini Miss gibi Yeşilçay mi verdirecek sana kiloyu bu kadar mı önemli ya Yeşilçay 5 6 aydır diyet yapıyorum ağzıma surmedim veremedim.mi kiloWhite yakinda eline civili sopayi alacakkk
Yesil cay fikrine katiliyorum canim
bu benim oğlumun sosyal müzik kanallarında oyunlarda kullandığı nicmiş eskiden ben buraya üye olmak istediğim de doktor ararken beceremedim o üyelik açtı bu rumuzuda bana verdi örme yelek sevmiyorum anam ceyizime çok koymuştu hazır de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?