Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yine
bende benim kocada aynı
tosun gibiyiz ellaaam

Aus bu arada sabah aç karınla bir tatlı kaşığı zeytinyağı da iç bugün dürtücü çayın etkisi olmazsa

Benim esim tost manyagi her aksam yemekten sonra saat 20 gibi bi kizina bi kendine tost yapar... o yemege benim esimde kilo almaz iki gun yemesin 3 kilo kaybeder... haaa yemesin derken abur cubur yemegi yer yine
Bizde abur cubur cu başı bendim balım ben olmasam eve abur cubur girmez tek.misir patlatiriz çayın yanına abur cuburu budur yani ama kesinlikle 3 çeşit yemek salatasi yogurtdu 1 butun ekmeği olacak sofrada

Ne kadar guzel menu aus

begum75
nehirnil111

SPOR SONUÇLARIIIIIIIIIII

Haftanın HİPERSTRAIIIIIIIIIIIII

Donna_salut

Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Ahu060812

Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
Nefs

Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Triplimelek Megi

Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia

GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI

MEGASTARLAR nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Antepia27
malipina

Sarayca

begum75
Nefs

SÜPERSTARLAR begum75 KAPTANLIĞINDA

matematik61
@masumm
@Triplimelek Megi
hepfit
suspushanimcim

ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA

ecemavi

cakil80
ada81
Floweroflife
Bonus
@Ytmz

@Shut Up

Lee_shin_mee

UVERTÜR MİU GÖZETİMİNDE
Ausencia

Aus bu arada sabah aç karınla bir tatlı kaşığı zeytinyağı da iç bugün dürtücü çayın etkisi olmazsa
deneyeyim onu da canım .. yok hiç dürtmedi beni

aus takım derecesi ne

şu an belli değil ama paylaşan takımlar arasında iyiyiz diyeyim . 20:00 de açıklanıyor resmen .

Ne kadar guzel menu aus

toparlanayım dedim bonus makarnalı falan toparlanma işte benim ki ..elden geldiği kadar hepten salmaktan iyidir

kabul subliminalli mesaj :) içindeki güce

Kesin öyle
Ben başkasını çok verince anca anlarım

eflal içinden bir eflal daha çıkarmışsın işte

onun sen olduğuna asla inanmam

bu gazlaaaaaaa.... haftayaaaaaaaaa -1 gelir ulen

hemen gelirim hemen

ben fark ettim

ve seni seviyom
Bak ya eksi 1 diyor
Wawwwww super tebrikler canim
Sağol canım
Yuhhh diyorum eflal aradaki fark uçurum ya sen ne diyorsun fark yokmuş nerede yokmuş o koca göbek o kollar nerede hacı de hele
He ya varmış fark

Meaşşşaaşllaaahhgggg
Bir sen çıkmış senden dışarı
Sağol canım
Wooww pardon bağyan taniyamadik sizi

Kalça kısmına kulak kabartan fit
Bende tanıyamadım

İçme kuzum içme ya su emziren anneler yesilcay çok mu gerekli ya sporunu yap güzelce beslen yetmez mi niye sütüne katiyorsun kafein antioksidan ne gerek var ya
White yakinda eline civili sopayi alacakkk

Yesil cay fikrine katiliyorum canim

SPOR SONUÇLARIIIIIIIIIII

Haftanın HİPERSTRAIIIIIIIIIIIII
Donna_salut

Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Ahu060812

Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
Nefs

Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Triplimelek Megi

Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia

tebrikler tüm starlara

ay harbiden ben bu hafta hiç bildirim yapmadım değil mi miu

Kız Jelesec sana nick ten dolayı yelek diyesim geliyoörme mi hazır mı

bu benim oğlumun sosyal müzik kanallarında oyunlarda kullandığı nicmiş eskiden ben buraya üye olmak istediğim de doktor ararken beceremedim o üyelik açtı bu rumuzuda bana verdi örme yelek sevmiyorum anam ceyizime çok koymuştu hazır de

White yakinda eline civili sopayi alacakkk

Yesil cay fikrine katiliyorum canim
Ada şaka bi tarafa harbi alacağım az kaldı millet beni Yeşilçay düşmanı ilan edecek bir bardak iceyim icmesen ne olacak ne gerek var yap sporunu diğerini Miss gibi Yeşilçay mi verdirecek sana kiloyu bu kadar mı önemli ya Yeşilçay 5 6 aydır diyet yapıyorum ağzıma surmedim veremedim.mi kilo

o mesajın altında bir yerlerde benim mesaj vardı ... ben dediydim miu ya jeloacanın örme ile işşi olmaz , kaşındırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…