Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allaaaah allah bu coco değil miyidiiiiiiiii söz miu sööööz coco sözü bu hafta 2 kilo gidecek diyen
evet

ve yaklaşık 2-3 haftadır söz verip tutmuyor

ve menüleri zorla veriyor

ve artık beni de sevmiyor eminim.. eski coco nerelerde oyyyyy

hayr bugünkü eksisinin azlığını görünce nasıl ağladım gördü de .. ama hala en iyisi ben haftaya için imdiden ağlayayım

Özel Hastanede olsa sonuçta Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışıyorlar.
Eşiyle birlikte giriyor doğumlara kısmı da çok saçma...
Yaa neyse kafanı bulandirmak istemem Rabbim iyilerle karsilastirsin..
Araniz iyiymiş madem son kez gidip konuşabilirsin..
Yada başka dr git baktın için isinmadi o zaman donersin..

Allaaaah allah bu coco değil miyidiiiiiiiii söz miu sööööz coco sözü bu hafta 2 kilo gidecek diyen
Gitcek abla görürsün bak pazartesi spora başlıyorum bak gör -2 ilen gelcem buraya coco sözü verdim ölmek var donmek yok :)))

1 tane yedim kuzum,yok yooooooookkk ben sözümü tutucam bu hafta.bu sefer has soz verdim ben miusum sana.ben bi spora baslayayim hele pazartesi her sabah ac karnina,bak tapir tapir nasil dökülüyor:)))
1 tane mi eminsin demi ?

bak sen sözlerini tutma seni tüm kk ya nasıl reklam edicem aha dicem miu yu üzüp üzüp yüreğin solduran miu

Yok ben aglatmiycam seni canim miusum bak gör,kiz ben seni sevmem mi canimin parçasıdag gibi bulaşık birikti onu yikadim yenice oturdum,gece yazacaktim menü.bi girdim bi sürü bildirim meger mium beni merak etmis hemen yazdim kiii

Canım iki de sağlıkçı arkadaş var , onlara güvenim çok ..meslektenler ... sen bilirsin ama başka dr mu bulamadın dediler içim soğudu

kaç sıfır oldu sorması ayıp nefsim
Saymadim Sayamadimm sifirlari
Cokkkkkkkkkk sıfır booooooooollllllllllll sıfır

1 tane mi eminsin demi ?

bak sen sözlerini tutma seni tüm kk ya nasıl reklam edicem aha dicem miu yu üzüp üzüp yüreğin solduran miu
Eminim cigerparem 1 tNe,tamam herkese reklam et beni valla raziyim ama sözümü tutacagim icin gerek kalmiycak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…