Su neyim iciyorsun demi mesala uyaninca 2 adet kayisi bir bardak su sonra spor iyi gelir demiiiZaten yaglar kesinlikle ac karnına spor la yanıyor canım,sonrasinda protein agirlikli kahvalti gerekiyor ama.ben ac karnina 60 70 80 dk lar arasi tempolu yürüyüş yapıyorum.sabah kalkar kalkmaz spor salonuna gidiyorum hic bisey yemeden
Yaptım kız yaptım
Yaktım beni ausum. Gitti galibiyetim. Hayır bileydim böyle olacağını bu gün cıs yemezdim
Hayır hic birsey ağzıma surmuyorum.sadece su iciyorum.sporda zaten icmek zorundasin ter atıyorsun surekliSu neyim iciyorsun demi mesala uyaninca 2 adet kayisi bir bardak su sonra spor iyi gelir demiii
Teşekkürler canim insallah bi an once 65 olmak istiyorum suan ilk hedefim 65
Tamam canim bu hafta bende deniyecem sağol canimHayır hic birsey ağzıma surmuyorum.sadece su iciyorum.sporda zaten icmek zorundasin ter atıyorsun surekli
HarikasınnnnHepsini yaptım bittim yalnız
Birde Kızlar bu bacak ve kalçayı çok iyi çalıştırıyor benim karın bölgesi sırt falan çalışmam lazım
Ekmek çok tahlili kaptancim meyve suyu hazırmeyve suyu ev yapımı şekersizse iyi de değilse kötü kuzum
ekmekler beyaz ekmek mi?
bugün karbon kotan dolmuş yarın kahvaltıda ekmek dışında karbon tüketmemeye çalış
aşkım adamı şair ediyor
düşüncem tamam
1 kere bile mi?
yoksa o hafta bu hafta mı olacaaak
Yok canım ne eziklemesiAma hep yenmek güzel oluyor
Ölümüne mortiyiz...Korumada bile mortiyiz...Yani en az yaza kadar
Sırtı çok iyi çalıştırıyo emin olabilirsin. Sırtım kas yapmış eşimin dediğine göre ve ağrısı da kolay geçmiyo 6 hafta oldu hala çekiyorum sırt ağrısından. Karnın da bir aya iyice toparlanır canımHepsini yaptım bittim yalnız
Birde Kızlar bu bacak ve kalçayı çok iyi çalıştırıyor benim karın bölgesi sırt falan çalışmam lazım
Tabi tabi kesin öyleUlennnnn daha ne istiyonn veriyon yaa işte
Zamanlama hatası var bizim Vuslatta benim okul var yoksa ölüm orucuna başlar seni yenerim kii
Yaptım kız yaptım
Yok degisti hedefimiz artik kim 65 olacak once diye belirledik... listeye girmekten tirsingen o yuzden degistirdik hedefiBiliyorum listeye ilk sen girecenn demiii
Sağol miucum hedefime yaklaşıyor m bana da haftalik hedef verir misin kaptancm ♡♡tebrik ederim zeytin süper eksi canımmmm
biz de özledik hoşgeldin
deli
kuzum yapınca geri dönüş yap nasıldı bakalım bilelim biz de
Kız cumanın diğer günlerdenfarkı yokEkmek çok tahlili kaptancim meyve suyu hazırcuma olduğu için içtim kısır da aynı şekilde
İyi oldu bana ama kendime geldim bak o rahatlıkla devam ederdim silkelenmem gerekiyorduOh yaaaao aralarda şekerli gıdayı da azalttık mı cuma oynayacaksın listeyiiii
Tüm yükü omuzlarına verdim
Yarına yazarım kuzum ben hedefleri yazdığımda senin kilo bildirimin yoktuSağol miucum hedefime yaklaşıyor m bana da haftalik hedef verir misin kaptancm ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?