Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senn bilinn bende yalama oldu alistim duruma senin bunyen kaldirir mi kii
Sen beni yendigim gün tut taam mii
tutuyom seni işte
inanıyom da
bu hafta yeneceğuk
nevo -1 ile gelecek bu hafta
onu geçmek için sen yüzdeni hesapla nefsim
Köftenin içine koydum saysan nolurduuu. arttı bi tane onu da dilimledim koydum üç incecik dilim yidim sadece
tamam la tamam
@MiuLego ben burda gordugum su hurmali incirli kakaolu tatlidan yaptim.14 tane cikti toplam.Rehl geliyo ya benim tatli krizi vuruyo.Ara öğün olarak ondan 2 tane yiyebilir miyim yoksa 1 tane yeter mi?
2 tane yersin kuzum

tamam listeden vetolusun artık

Bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa ya benim popo ve bacaklar kalsın istiyorum çok mu inceldi
Benim yağım çok kuzum. Senin bacaklar şekle girer büyük ihtimalle endişelenme o konuda. 3 mil yapıyosan 5K fat burning yazan video en iyisidir aklında olsun.

Bu başlıkta en çok sevdiğim artık iki kişi oldu bir @Ausencia iki @MiuLego hatta ikiyi bu akşam yanımda olsa bağrıma basacağım ben yaşlandım diye ağlarken iltifatları ile 3 kilo yağdan verdimm
neler duyuyor minnak kulaklarım
kız tövbe deeeeee

heeeeeee temem :) anladım ben seni .... yok yok fit bacım... o zaman böyle liste dışı dışı

O gece içtim mi hatırlamıyorum dersin sen de ama çok içmen lazım onu demen için

ya zaten çok sık içmiyorum ama o gün içerim geleneksel baş başa kafa bulma günü, ben sarhoş olmuyorum kolay kolay karaciğer sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…