Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kıyamam ona ya oyyyyyyyyy

nerdesen ol bahçıvan

yok o kadar sormadın ama kilo bildirip bi kayboluyon sonra bi anda gelip "kaçıncı olduk" diye birden soruyon ya .. istemsiz gülüyom

seni neden uşak seçtim sandın

Deynep usak mi
Vuuuuuuuuuuuu

o zaman liste hariç ben dahil hepimiz dış kapının dış mandalıyız.

mantık bu mu Allah aşkına?
@Candysugar bi nevi emeklilik sendromu gibi bişe yaşıyo bence.ait hissetmeme olayı değil yani. Boşluğa düştü verilecek kilolar bitince.napacağını bilmiyo sadece

Kızlar bişey soracağım, bende kendi çapımda diyet yapıyorum.1,70 boyunda 67 kiloyum. 62 kilo sanırım benim için idealmiş.
Ne tür beslenme önerirsiniz bana?

ay gecenin güzel haberi bu büşraaaaaaa
oh içim rahat ettiiii

beni her gece böyle mutlu et tımım mı
sağol canımcım benimde içim rahat etti gerçekten spor yapmayınca içim sıkılıyo yaptım rahatladım inş kapataniçem her gece mutlu ederimmm bu arada herkesin terine sağlık sizede ayrıca tşkrler 1. Olmuşuz yabadabaduuuu

Kızlar bişey soracağım, bende kendi çapımda diyet yapıyorum.1,70 boyunda 67 kiloyum. 62 kilo sanırım benim için idealmiş.
Ne tür beslenme önerirsiniz bana?
canım bunu bilemeyiz seni bünyeni metabolizmanı çözmeden.. ama şunu söyleyebiliriz .. spor yapsan o 5 kilo gider zaten :)

kıyamam ona ya oyyyyyyyyy

nerdesen ol bahçıvan

yok o kadar sormadın ama kilo bildirip bi kayboluyon sonra bi anda gelip "kaçıncı olduk" diye birden soruyon ya .. istemsiz gülüyom

seni neden uşak seçtim sandın

Ya miu isyerinde anca bu kadar oluyo
Bide bilg basinda yazilankara o kadar guluyorum ki millet mala bagladim saniyo

evetttttttttttt
listeye girdiğin hafta 1. lik yaşadın

Canım her zaman sezeryan ihtimalini düşünüp bu konuda başarılı bir dr. Seçmeni tavsiye ederim.

Kizlarimin barbilerin elbiselerini cikartip kaybetme hobisi var.
Ciplak kalanlara coraptan tulbentten elbise yaptim diktim saclarini taradim toka taktim ördüm bazilari elit bazilari kezban oldu hee

kezban olanın fotoyu atsana

ohhh be iyi geldi heeeeeeeee

emeğinize sağlık .. pohunuza sağlık

aus geçmişte kayıp oldu heee

gel hamişim geeeellll

akşam neler yedin menüne ek hele bi söyle​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…