canım bunu bilemeyiz seni bünyeni metabolizmanı çözmeden.. ama şunu söyleyebiliriz .. spor yapsan o 5 kilo gider zaten :)
ahahahahahahahahahahahahÇıkmıyo içimdeki şeytan. Birazdan ayin yapçam pohh çıkartma ayini
salona yazılamana gerek yok ki.. evde leslie ya da jillian videolarından yapablirsin.. ip atlayabilirsin çok faydalıdır..Sizce spor salonunamı yazılıyım, yoksa hergün düzenli yürüyüş mü yapıyım, yada koşayım mı...Spor olarak varmı bana tavsiyeleriniz.
her cuma poh muhabbeti yapmayak mı
uğurlu geldi sanki
Uğurlu geldi demekki. Her hafta birincilik getircekse ben feda ederim pohumuher cuma poh muhabbeti yapmayak mı
uğurlu geldi sanki
Mali bak dogruyu soyle bugun su saate kadar o poh aklindaydi demiÇıkmıyo içimdeki şeytan. Birazdan ayin yapçam pohh çıkartma ayini
pınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştımÇıkmıyo içimdeki şeytan. Birazdan ayin yapçam pohh çıkartma ayini
bence bu işte bi poh var ... denk gelmiş olamaz
haftaya başkasının pohumu yoksa hep malininki mitotem bozulmasın sonra
@MiuLego haftaya seninkini masaya yatircaz.Aganin bohunun ustune poh olurmu
pınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım
unutamadığım poh lardandı.. wc neye nasıl koştum hatırlamıyorum
Miu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diyeUğurlu geldi demekki. Her hafta birincilik getircekse ben feda ederim pohumu
Biri dış kapının mandalıysa benim o beniimmmmmo zaman liste hariç ben dahil hepimiz dış kapının dış mandalıyız.
mantık bu mu Allah aşkına?
@MiuLego haftaya seninkini masaya yatircaz.Aganin bohunun ustune poh olurmu
Ben de yaptım onu hemide işe gitmek için dolmuş beklerkene. Eve döndüm işe geç gitmiştim aboo nerden hatırlattın kıııpınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım
Miu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diye
Sanırsın bir poh sende var
sonumuz hayra alamet gitmiyor... bi gün wc de ikeeen ... diye başlayan anılar sıralanacak diye korkuyorum
Miu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diye
Sanırsın bir poh sende var
ben balkonda sigara içerkenBen de yaptım onu hemide işe gitmek için dolmuş beklerkene. Eve döndüm işe geç gitmiştim aboo nerden hatırlattın kııı
Ayy o cok fenapınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?