Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bunu bilemeyiz seni bünyeni metabolizmanı çözmeden.. ama şunu söyleyebiliriz .. spor yapsan o 5 kilo gider zaten :)

Sizce spor salonunamı yazılıyım, yoksa hergün düzenli yürüyüş mü yapıyım, yada koşayım mı...Spor olarak varmı bana tavsiyeleriniz.

Sizce spor salonunamı yazılıyım, yoksa hergün düzenli yürüyüş mü yapıyım, yada koşayım mı...Spor olarak varmı bana tavsiyeleriniz.
salona yazılamana gerek yok ki.. evde leslie ya da jillian videolarından yapablirsin.. ip atlayabilirsin çok faydalıdır..

pınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım

unutamadığım poh lardandı.. wc neye nasıl koştum hatırlamıyorum

sonumuz hayra alamet gitmiyor ... bi gün wc de ikeeen ... diye başlayan anılar sıralanacak diye korkuyorum

pınar bi keresinde pırt yapıcam sanırken (ishaldim) pırtla karışık bişey yapmıştım

Ben de yaptım onu hemide işe gitmek için dolmuş beklerkene. Eve döndüm işe geç gitmiştim aboo nerden hatırlattın kııı

sonumuz hayra alamet gitmiyor ... bi gün wc de ikeeen ... diye başlayan anılar sıralanacak diye korkuyorum
gece ayakta kalırsak gidecek bi yerlere amaaaaa

lağım olmasa bari
Miu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diye
Sanırsın bir poh sende var
ay panikten neler demişim huahuahauuhuhuah

Ayy o cok fena
Bi kez kizim oyle oldu
Baktim pacalardan akiyo
Yolda kosuyiz ama mille geciyo gidiyo donuyo bakiyo
Gulmekten geberecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…