Sağol canım
Sağol canım
Geçmiş olsun canımiyi bir haftasonu diliyorum kızlar
ben biraz üşütmüşümdaha doğrusu vücudumda iki haftadır bir enfeksiyon var. direniyordum. şimdi biraz daha atağa geçti. antibiyotik kullanmadan atlatmak istiyorum Allahın izniyle. supradyn aldays, kongest ve boğaz sprayi kullanıyorum. inşallah uzatmadan geçer.
bu nedenle evden çıkmadım bugün. haftasonunu evde geçireceğim. dinlenirim
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun,inşallah geçer antibiyotiksiz
Geçmiş olsun Fulyacım.iyice dinlen,dinlenmeden geçmiyo meret
teşekkür ederim. şimdi limonla birlikte adaçayı içiyorumGeçmiş olsun canım hemen toparlarsın inşallah
saol tatlım. inşallah çabuk geçer.Geçmiş olsun canım
Canım midem kazınıyor bulantı biraz oldu geçti. Yemem yediğim sürece iyi gibiyim :)
gecmis olsun canimiyi bir haftasonu diliyorum kızlar
ben biraz üşütmüşümdaha doğrusu vücudumda iki haftadır bir enfeksiyon var. direniyordum. şimdi biraz daha atağa geçti. antibiyotik kullanmadan atlatmak istiyorum Allahın izniyle. supradyn aldays, kongest ve boğaz sprayi kullanıyorum. inşallah uzatmadan geçer.
bu nedenle evden çıkmadım bugün. haftasonunu evde geçireceğim. dinlenirim
teşekkür ederim canım. hoş geldin sen de. uzun zamandır yoktun.gecmis olsun canim
geçmiş olsun canımSlm kızlar gözümün biri tamamen kapandi kocaman bir balon oldu diğeri biraz düzeldi. Bu göz ne kadar önemli birseymis haftaya gececekmis inşallah bi dolu test yaptilar daha çok şişti. Bu hafta kim yendi kaçıncı olduk ha, le ekranı okuyamiyorum merakla bekliyorum
Geçmiş olsun canım.Tez iyileşirsin inşallah.Slm kızlar gözümün biri tamamen kapandi kocaman bir balon oldu diğeri biraz düzeldi. Bu göz ne kadar önemli birseymis haftaya gececekmis inşallah bi dolu test yaptilar daha çok şişti. Bu hafta kim yendi kaçıncı olduk ha, le ekranı okuyamiyorum merakla bekliyorum
Sana da geçmiş olsun dişin de sanırım bir sorun var o da çok fena ağrı yapar. Iyiyim bomba gibi dönelimgeçmiş olsun canımgöz önemli tabi.
Inşallah daha shut up i yenecegim haftaya cuma rekabete hazır olurumGeçmiş olsun canım.Tez iyileşirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?