Sağol canım@nehirnil111 canım kokay gelsinnnnnn
begum75 canım enişteye geçmiş olsun
Nare83 Allah seni bakliyatlar yapar ... o kelebeğin neyinden tiksiniyorsun ... naif banum
Bizim mahalle de bi kedi ölmüştü ... biraz kuytuda kalmış ... her gün okula giderken bakardım kurtlarına ve kimse bulmasın isterdimvalla çocuktummmmm
Nego sana da çok geçmiş olsun
Gidicem kuzum gidicem. İyi değilim. Hiç sevmiyorum hastalığı halsiz güçsüz olmayı . Bir odayı süpürdüm oturdum dinleniyorumCanom şok diyetin etkisi olabilir özellikle pattis yaptın gi değeri yüksek ya paylaştığın yazıda da gi değerinden bahsediyordu... ama bence sadece şok diyet değil yahu.. acı çekiyosun gitmen lazım balım
Elimden geldiği kadar çok eklicem inşallah bayağı sıkı sarıldım ben bu işe inşallah aynı şevkle devam eder :)Önümüzdeki hafta için eksi 600 cepte işteüzerine ekle ekleyebildiğin kadar
Sağol canımNego cok geçmiş olsun...
@nehirnil111 canım kokay gelsinnnnnn
Nare83 Allah seni bakliyatlar yapar ... o kelebeğin neyinden tiksiniyorsun ... naif banum
Bizim mahalle de bi kedi ölmüştü ... biraz kuytuda kalmış ... her gün okula giderken bakardım kurtlarına ve kimse bulmasın isterdimvalla çocuktummmmm
Şimdi nasılsın yiyebildinmi bişeyler nane limon mideyi çok rahatlatıyor denedin miSağol canım
Annem de gitti dune gore de +100 gosterdi tarti.ne güzel bi gun
Teşekkür ederim kaptanım@nehirnil111 canım kokay gelsinnnnnn
Ay benim oglum da kim mont giyse pesinden gidiyo arkada anam mi var babam mi umrunda degilKızı teyzesiyle parka post aladim
neler duyuyor minnak kulaklarım
kız tövbe deeeeee
Kiz su an pek zor durundayım. Misafirlik var. Ama nohut başlıyorum yarın ayran asi yaparsam durumu düzeltme ihtimalim var.cısssmı yedin ne yedin
Sen yesen bile veriyorsun simdi gelir - 300 gr falan dersin
özel mesaj mı attım
Heee attım kız dedim yazık bana bari özel de tut beni dedim
Ama yok Sarayca m yendi 1-0 şuan
Haftaya benimdir benim olacak
Ay övesim geldi. Bence sen çok gençsinbana gençsin diyene 7/24 iltifat eder överim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?