Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun ay nasıl canım istedi bende yarın yoğurtlu kabak yapcam fırında kızartıp bol sarımsaklı yoğurtla ımmmm nefis olur

Yok kuzum oldum son gün. Hala gelmemiş olsa kesin hamileyim diyicem bir tek hamile iken böyle olurum ben
Eflal çık geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi,doktora gitmek çok iyi bir fikir, en doğrusunu onlar söyler. Kendini çok hırpalama, mide bazen böyle sinyaller gönderiyor yanlış birşey yaptıysan mesela çok aç kalmamaya çalış asitli yiyecekler yeme bir de aç karnına çay, kahve, Yeşilçay, meyve bs yememeye çalış umarım çok çok iyi olursun biran önce.

16 aralık menüsü

Kahvaltı : Tulum peyniri iki kaşık, 7 zeytin, bir kaşık bal, 2 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 mandalina, 10 fıstık, 2 kaşık yoğurt

Öğlen : 2 haşlama kanat, 4 kaşık mantar sote, 2 kaşık yoğurt

Ara: 3 kuru kayısı, 10 patlamış mısır

Akşam : Köz patlıcan & kapya biber, 2 kaşık yoğurt, 1 kase mercimek çorbası

Su: 2.5 litre

@MiuLego

Bu menü olmadı sanırım, çok geldi yazınca midem kazınıyor deli gibi. Moralim çok bozuk benim hanımlar, bir günde ne oldu bana . Gerçi sinyal veriyordu azar azar bu halim görümcemgili gıcık ediyim derken nazara mı geldim nedir şaka gibi şimdi yiyorum yemeğimi, ne kadar sürecek bakalım tokluk. Kazınma bir şey degil , başım dönüyor ağrıyor, spor bile yapamadım bugün.

Son düzenleme:
Çok sağol canım, moralim çok bozuldu diyetim bozulacak yanlış bir şey yiyicem çok yiyicem diye salı günü gidicem o zamana kadar umarım iyi olurum.

Insallah kuzummm. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrica. Telefonum yapildi bugun babam yaptirdi ama yine de yenileyecegim artik. Baska sorunlari da var cunku. Yoruyor beni
Döndün mü canım evine. Annen nasıl?
Evine dönde kutlayalım mezuniyetini

Uzun sureli diyet insan metasini bozuyor canim ...cizsiz saglam yemegini ye

Sağlığın kıymetini gidince anlıyoruz ada eski halimi istiyorum bir an önce. Gece yatarken ilacımı içicem artık.
Bilmezmiyim eskiden yaptigim diyeti artik yapamiyorum bende canim uzun sure ac kalamiyorum cizsiz herseyden kararinca yiyerek spor yaparak kilo verecem...aksi takdirde demirim dusuyor basim dönüyor ... bu yuzden eskisi gibi ac kalamiyorum

Bilmezmiyim eskiden yaptigim diyeti artik yapamiyorum bende canim uzun sure ac kalamiyorum cizsiz herseyden kararinca yiyerek spor yaparak kilo verecem...aksi takdirde demirim dusuyor basim dönüyor ... bu yuzden eskisi gibi ac kalamiyorum
Aynen anlattığın haldeyim, umarım geçici olur. Bakalım doktor ne diyecek.

Evet 1_1 yakinda 2-1

Anlasildi

ecemavi nasılsın mortim hafta sonu telaşı bizimkilerde evde ev aldı başını gitti
Yarış devam ediyomu dehele
Hemde nasil berabere bana gore degil illa galibiyet illa galibiyet

Hızlı baslamis mortim

Nazar ettikleri belli bol bol oku sirkeli suyla yikan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…