İhtimal yüksek canım. Dün attım foto gece yamuldumNazar ettikleri belli bol bol oku sirkeli suyla yikan
Sağol canım
Neden ki gitmedinNişan var bugün gidemiyorum çok sinir oldum
Afiyet olsun ay nasıl canım istedi bende yarın yoğurtlu kabak yapcam fırında kızartıp bol sarımsaklı yoğurtla ımmmm nefis olur
Evet 1_1 yakinda 2-1
Anlasildi
Hemde nasil berabere bana gore degil illa galibiyet illa galibiyet
Hızlı baslamis mortim
Iste gibi geldigi ile kalacakŞimdiden afiyet olsun canım
Hayaller ve hayatlar Nana dışında genelde yarışlarda yenerim gibi geliyor
Senide kazandiklarimin arasına katmama son bı hafta
Seninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he heAyyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için
Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedimkilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diyekadın aile planlama görevlisi gibi yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş
Diyetini yanlış şeylerle bozmadan da mideni rahatlatabilirsin, sebze çorbası yap kendine mesela patates vs olmayan(brokoli gibi) bir iki gün birer kepçe ye acıktıkça, miden açlık hissetmesin. Böylece diyet de bozulmuş olmaz benceÇok sağol canım, moralim çok bozuldu diyetim bozulacak yanlış bir şey yiyicem çok yiyicem diyesalı günü gidicem o zamana kadar umarım iyi olurum.
Fatmacım montiyemi başladınHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
3 dlm t.bugday ekmeği
Peynir
7 zeytin
Yeşil lik
Domates
Ara
3 ceviz
Öğle
Kıyma
Yoğurt
Akşam
Yoğurt li kabak
Hayırlı akşamlar
ecemavi
Sabahlari boyle ekmeksiz mi yiyorsun canimMenum
Sabah
2 haslanmis
Beyaz peynir-kaşar peynir
Pey-zey :)
Domat
Nescafe
Aksam
Tespi kebabi
Yogurt
Ayy sizene be sizene, bize doğurma diyor kendi kızına doğur bizimkiSeninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he he
Bizimkide kizina sakin dogurma diyorAyy sizene be sizene, bize doğurma diyor kendi kızına doğur bizimki
Bir de çok su içme. Bazen çok içilen su mid asitlerini etkileyebiliyor ve mide bulanması yapabiliyor. Kararında 2 kitle iç maksimumUzun sureli diyet insan metasini bozuyor canim ...cizsiz saglam yemegini ye
Dr gitmeyi düşünmüyormusun eflalim ?16 aralık menüsü
Kahvaltı : Tulum peyniri iki kaşık, 7 zeytin, bir kaşık bal, 2 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 mandalina, 10 fıstık, 2 kaşık yoğurt
Öğlen : 2 haşlama kanat, 4 kaşık mantar sote, 2 kaşık yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı, 10 patlamış mısır
Akşam : Köz patlıcan & kapya biber, 2 kaşık yoğurt, 1 kase mercimek çorbası
Su: 2.5 litre
@MiuLego
Bu menü olmadı sanırım, çok geldi yazıncamidem kazınıyor deli gibi. Moralim çok bozuk benim hanımlar, bir günde ne oldu bana . Gerçi sinyal veriyordu azar azar bu halim görümcemgili gıcık ediyim derken nazara mı geldim nedir şaka gibi şimdi yiyorum yemeğimi, ne kadar sürecek bakalım tokluk. Kazınma bir şey degil , başım dönüyor ağrıyor, spor bile yapamadım bugün.
Bi gittim mortim kaptancımı kızdırmış ona şaşırmıştım daNeler olmuş
Evet canim ben ekmek tuketmiyorum.yersem tam tahilli ekmek yiyorum sadece.oda günde bir dilim.çoğu zaman onu da yemiyorum.zaten o yedigin 2 yumurta peynir zeytin domates salatalik seni fıçı gibi doyuruyor merak etme :)Sabahlari boyle ekmeksiz mi yiyorsun canim
Fatmacım montiyemi başladın?
Bu arada kilonu tebrik ederim yıllardın görmediğin kilolar sanırım bu sefer geliyor 99
Salı ya aldım randevuDr gitmeyi düşünmüyormusun eflalim ?
Tebrikler canim 99 yakindirBizde kızlar çok şükür 46 kilo verdik
2015 45 kilo olmuş tekrar 102 kadar düşmüş tüm sonra yaşadığım sorunlardan dolayı 118 kadar çıktım
2015 verdiğim yüksek kilolardan dolayı hormonal dengem bozuldu o gündür bu gündür menopoz sıkıntısı ile uğraşıyorum diyetin tek yan etkisi bu oldu yoksa günü hatta vakti bile değişmezdi hastaligimn sonra duzenlesin diye ilaç kullandım hormol ilaçları oda kilo yapınca bıraktım süreci kabullendim haziran sonu temmuz başında 116 ile başlayıp 15 kilo gitti bu menopoz sürecinden önceki dönemde bu kadar zamanda nerdeyse 30 kilo yakın vermiştim
Ama çok şükür veriyorum ya
Kiloluyken yaşayacağım sorunlar daha çok olacaktı
Ayyy niye yazdım haaa diyetin yan etkileri icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?