Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için

Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedim kilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diye kadın aile planlama görevlisi gibi yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş

Afiyet olsun ay nasıl canım istedi bende yarın yoğurtlu kabak yapcam fırında kızartıp bol sarımsaklı yoğurtla ımmmm nefis olur

Şimdiden afiyet olsun canım

Evet 1_1 yakinda 2-1

Anlasildi

Hemde nasil berabere bana gore degil illa galibiyet illa galibiyet

Hızlı baslamis mortim

Hayaller ve hayatlar Nana dışında genelde yarışlarda yenerim gibi geliyor
Senide kazandiklarimin arasına katmama son bı hafta

Seninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he he

Çok sağol canım, moralim çok bozuldu diyetim bozulacak yanlış bir şey yiyicem çok yiyicem diye salı günü gidicem o zamana kadar umarım iyi olurum.
Diyetini yanlış şeylerle bozmadan da mideni rahatlatabilirsin, sebze çorbası yap kendine mesela patates vs olmayan(brokoli gibi) bir iki gün birer kepçe ye acıktıkça, miden açlık hissetmesin. Böylece diyet de bozulmuş olmaz bence

Fatmacım montiyemi başladın ?

Bu arada kilonu tebrik ederim yıllardın görmediğin kilolar sanırım bu sefer geliyor 99

Seninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he he
Ayy sizene be sizene, bize doğurma diyor kendi kızına doğur bizimki

Bizde kızlar çok şükür 46 kilo verdik
2015 45 kilo olmuş tekrar 102 kadar düşmüş tüm sonra yaşadığım sorunlardan dolayı 118 kadar çıktım
2015 verdiğim yüksek kilolardan dolayı hormonal dengem bozuldu o gündür bu gündür menopoz sıkıntısı ile uğraşıyorum diyetin tek yan etkisi bu oldu yoksa günü hatta vakti bile değişmezdi hastaligimn sonra duzenlesin diye ilaç kullandım hormol ilaçları oda kilo yapınca bıraktım süreci kabullendim haziran sonu temmuz başında 116 ile başlayıp 15 kilo gitti bu menopoz sürecinden önceki dönemde bu kadar zamanda nerdeyse 30 kilo yakın vermiştim
Ama çok şükür veriyorum ya
Kiloluyken yaşayacağım sorunlar daha çok olacaktı
Ayyy niye yazdım haaa diyetin yan etkileri icin

Dr gitmeyi düşünmüyormusun eflalim ?

Sabahlari boyle ekmeksiz mi yiyorsun canim
Evet canim ben ekmek tuketmiyorum.yersem tam tahilli ekmek yiyorum sadece.oda günde bir dilim.çoğu zaman onu da yemiyorum.zaten o yedigin 2 yumurta peynir zeytin domates salatalik seni fıçı gibi doyuruyor merak etme :)

Tebrikler canim 99 yakindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…