Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hu huuuuuuu

Evet canim ben ekmek tuketmiyorum.yersem tam tahilli ekmek yiyorum sadece.oda günde bir dilim.çoğu zaman onu da yemiyorum.zaten o yedigin 2 yumurta peynir zeytin domates salatalik seni fıçı gibi doyuruyor merak etme :)
2 yumurtanin sarisinida yiyormusun mesala sabah spor yapmissan sabah menun bu mu oluyor... canim seni ornek aldum o yuzden soruyorum kusurabakma emiii

İhtimal yüksek canım. Dün attım foto gece yamuldum

Sağol canım

Neden ki gitmedin

Şaka maka kilo vermek kadın için çok mühim kesin nazara geldin. Ki ben çok inanırım nazara
Ya yer çok uzak saat akşam 7 araba da yok bende babamlarla gideriz dedim babamlarda 2 günlüğüne yazlığa gittiler annemle bende kardeşlerime bakıyorum.

Eflal harbi cok fenasin
Seninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he he
Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he

2 yumurtanin sarisinida yiyormusun mesala sabah spor yapmissan sabah menun bu mu oluyor... canim seni ornek aldum o yuzden soruyorum kusurabakma emiii
Yaaa ben seni yeriiiiimmmm ne kusuru bitanem benim tabiki herseyi sor her zmaan sor spor yapsam da yapmasam da hergün kahvaltim bu benim kuzum.sarısini da yiyorum tabiki.sarisini yemezsem doyamam zaten.sarisiyla doyurucu oluyor

Eflallim menün çok güzel çok birşey göremedim ben diyet menüsü gayet afiyet olsun. Üzme kendini.. kötü de düşünme. Doktora ne zaman gidebileceksin?

Immmmm taze fasulyeli menü en sevdiyiiimmmmm

Çok güzel bernacım afiyet olsun. Ne ağrısı kuzum bu?

Eflal harbi cok fenasin

Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he
Bernacim yas kac bilmiyorum ama ikinci doguracam diyorsan valla gec kalma derim hatta hic gec kalma bende teyze gibi karistim ama
Valla yas ilerleyince zor.

Süpersin yakamozzzz

Doğum gününü kazasız atlatmana nasıl sevindim işte bu yahu
Menü gayet güzel çoook sevdim

Afiyet olsun balım

Lesllie yapmayı unutmaaaa

Immmmm taze fasulyeli menü en sevdiyiiimmmmm

Çok güzel bernacım afiyet olsun. Ne ağrısı kuzum bu?
Canim ben 2 gece oglumun odasinda yere yatak atip yattim balkon kapisindan soguk aldim sanirim üzerine bi de uykusuzluk eklenince bas agrisi olarak geri döndü. Regl olcam o yuzden ilac icmiyorum geciktiriyo hemen.

Bernacim yas kac bilmiyorum ama ikinci doguracam diyorsan valla gec kalma derim hatta hic gec kalma bende teyze gibi karistim ama
Valla yas ilerleyince zor.

Yas 29bucuk oglum daha yeni 1 yasinda oldu.Bi kaza fln olmadigi sürece bu kadar erken dusunmuyorum.Esime kalsa 2 yas aralik cok iyi cok super.Hatta dun hamile kaldigim kiloya indim diyince pis pis bakisi var..Sezaryen oldum da cok israr edemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…