Ayy sen midem filan diyince acabamı dedim.çok geçmiş olsunYok kuzum oldum son gün. Hala gelmemiş olsa kesin hamileyim diyicem bir tek hamile iken böyle olurum ben
Sağol canimmmmYaaa ben seni yeriiiiimmmm ne kusuru bitanem benim tabiki herseyi sor her zmaan sorspor yapsam da yapmasam da hergün kahvaltim bu benim kuzum.sarısini da yiyorum tabiki.sarisini yemezsem doyamam zaten.sarisiyla doyurucu oluyor
Doğru canım, eşim gelsinde okusun bana.Şaka maka kilo vermek kadın için çok mühim kesin nazara geldin. Ki ben çok inanırım nazara
Ya yer çok uzak saat akşam 7 araba da yok bende babamlarla gideriz dedim babamlarda 2 günlüğüne yazlığa gittiler annemle bende kardeşlerime bakıyorum.
Beni onlar fena etti BernaEflal harbi cok fenasin
Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he
Gerçek mi dengeli olmuş mu? Kus kadar yemeye alıştım ya tuhaf geldi . Salı günü inşallahEflallim menün çok güzel çok birşey göremedim ben diyet menüsü gayet afiyet olsun. Üzme kendini.. kötü de düşünme. Doktora ne zaman gidebileceksin?
Sağol canımAyy sen midem filan diyince acabamı dedim.çok geçmiş olsun
Tamam öyle yap kuzucum,ekmegi sekeri hayatından tamamen çıkar,inan bana ekmeksiz de coookk rahat doyuluyor.ve sporlarini da sabah ac karnina yaparsan coookk rahat kilolarını verirsinSağol canimmmm
Bende boyle besleneyim kizarmis etiform yiyordum onu yemeyeyim artik .. sabahta 45 dakika tempolu yürüyüş yapacambenim kizim oldugu icin oglr yemegi hazirligi esim geliyor hergun anca bu kadar yapabilirim... ogle onlar gidince yine spor yaparim )
Bencede 2 yas ideal canimYas 29bucukoglum daha yeni 1 yasinda oldu.Bi kaza fln olmadigi sürece bu kadar erken dusunmuyorum.Esime kalsa 2 yas aralik cok iyi cok super.Hatta dun hamile kaldigim kiloya indim diyince pis pis bakisi var..Sezaryen oldum da cok israr edemiyo.
Tesekkurler canimTamam öyle yap kuzucum,ekmegi sekeri hayatından tamamen çıkar,inan bana ekmeksiz de coookk rahat doyuluyor.ve sporlarini da sabah ac karnina yaparsan coookk rahat kilolarını verirsin
Tamam öyle yap kuzucum,ekmegi sekeri hayatından tamamen çıkar,inan bana ekmeksiz de coookk rahat doyuluyor.ve sporlarini da sabah ac karnina yaparsan coookk rahat kilolarını verirsin
Onu hic eksik etmem kuzum,çiğ badem cok yiyorum.cevizde yiyorum.baska kuruyemiş yemiyorumTesekkurler canimkuruyemis tarzi seyler yiyormusun arada ceviz badem vs.
Cok arada banumm,arada nar yiyorum elma yiyorum o kadar.degilse onu da yemiyorum cogu zamancocommm meyvede mi yemiyorsun sen ?
Tamam canim cook tesekkurler bu hafta seninkine benzer beslenecem insallah cumaya guzel sonuc alırımOnu hic eksik etmem kuzum,çiğ badem cok yiyorum.cevizde yiyorum.baska kuruyemiş yemiyorum
Hele o cig badem hayat kurtaricim:)
Insallah kuzumTamam canim cook tesekkurler bu hafta seninkine benzer beslenecem insallah cumaya guzel sonuc alırım)
Ya ben oglumun akli basina gelsin kardes olacagini anlatabilecegim durumda olsun su an tüm ilgili ona vereyim istiyorum. Kendime de guvenemiyorum zaten 2 cocuk annesi olmaya hazir degilim.1 yildan fazladir calismiyorum evdeyim ustune bi cocuk daha gelirse kesin depresyona girerim :)Bencede 2 yas ideal canim) hic gecikme derim.. ben 29 da evlendim...kızımi 32 de dogurdum simdi yas 36 ocakta 37 olacam...inan cok pismanim keske daha erken doguraydim .. simdi oyle rahatliga alistim ki 2. Düşünemiyorum ...birazda rahatima düşkün bi hatunum onumda etkisi var
Sağol canımSüpersin yakamozzzz
Doğum gününü kazasız atlatmana nasıl sevindim işte bu yahu
Menü gayet güzel çoook sevdim
Afiyet olsun balım
Lesllie yapmayı unutmaaaa
Evet oda var haklisin bende doğumla calisma hayatini biraktim... ve eve kapanip kizimi büyüttüm aslinda kendi kendimi yordum normal bi anne değildim yani gormemis gibi cocuk buyuttuk akisa birakadim.....simdi ikinci olursa yineeve kapanirim korkusu tasiyorum depresyona girerim kesin....Ya ben oglumun akli basina gelsin kardes olacagini anlatabilecegim durumda olsun su an tüm ilgili ona vereyim istiyorum. Kendime de guvenemiyorum zaten 2 cocuk annesi olmaya hazir degilim.1 yildan fazladir calismiyorum evdeyim ustune bi cocuk daha gelirse kesin depresyona girerim :)
Bi arkadaşın doğum günü vardı. O neyse de akşam cıs yedimKız ne yedin sen dün
Vah vah çok üzüldüm
Nasıl üzüldüm anlatamam
canım ya bak bildin gencim 47 yaşındayım ya 55 orta yaş sayıldığına göre ee gencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?