Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaa ben seni yeriiiiimmmm ne kusuru bitanem benim tabiki herseyi sor her zmaan sor spor yapsam da yapmasam da hergün kahvaltim bu benim kuzum.sarısini da yiyorum tabiki.sarisini yemezsem doyamam zaten.sarisiyla doyurucu oluyor
Sağol canimmmm
Bende boyle besleneyim kizarmis etiform yiyordum onu yemeyeyim artik .. sabahta 45 dakika tempolu yürüyüş yapacam benim kizim oldugu icin oglr yemegi hazirligi esim geliyor hergun anca bu kadar yapabilirim... ogle onlar gidince yine spor yaparim )

Doğru canım, eşim gelsinde okusun bana.
Üzülme canım vardır bir hayır diye düşün
Eflal harbi cok fenasin

Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he
Beni onlar fena etti Berna
Eflallim menün çok güzel çok birşey göremedim ben diyet menüsü gayet afiyet olsun. Üzme kendini.. kötü de düşünme. Doktora ne zaman gidebileceksin?
Gerçek mi dengeli olmuş mu? Kus kadar yemeye alıştım ya tuhaf geldi . Salı günü inşallah
Ayy sen midem filan diyince acabamı dedim.çok geçmiş olsun
Sağol canım

Tamam öyle yap kuzucum,ekmegi sekeri hayatından tamamen çıkar,inan bana ekmeksiz de coookk rahat doyuluyor.ve sporlarini da sabah ac karnina yaparsan coookk rahat kilolarını verirsin

Yas 29bucuk oglum daha yeni 1 yasinda oldu.Bi kaza fln olmadigi sürece bu kadar erken dusunmuyorum.Esime kalsa 2 yas aralik cok iyi cok super.Hatta dun hamile kaldigim kiloya indim diyince pis pis bakisi var..Sezaryen oldum da cok israr edemiyo.
Bencede 2 yas ideal canim ) hic gecikme derim.. ben 29 da evlendim...kızımi 32 de dogurdum simdi yas 36 ocakta 37 olacam...inan cok pismanim keske daha erken doguraydim .. simdi oyle rahatliga alistim ki 2. Düşünemiyorum ...birazda rahatima düşkün bi hatunum onumda etkisi var

Tamam öyle yap kuzucum,ekmegi sekeri hayatından tamamen çıkar,inan bana ekmeksiz de coookk rahat doyuluyor.ve sporlarini da sabah ac karnina yaparsan coookk rahat kilolarını verirsin
Tesekkurler canim kuruyemis tarzi seyler yiyormusun arada ceviz badem vs.

Ya ben oglumun akli basina gelsin kardes olacagini anlatabilecegim durumda olsun su an tüm ilgili ona vereyim istiyorum. Kendime de guvenemiyorum zaten 2 cocuk annesi olmaya hazir degilim.1 yildan fazladir calismiyorum evdeyim ustune bi cocuk daha gelirse kesin depresyona girerim :)

Süpersin yakamozzzz

Doğum gününü kazasız atlatmana nasıl sevindim işte bu yahu
Menü gayet güzel çoook sevdim

Afiyet olsun balım

Lesllie yapmayı unutmaaaa
Sağol canım
Nasıl ısrar ettiler anlatamam ne tarafa anlatacağımı şaşırdım sadece bugünlük boz diyetini deyip durdular demek ki beni hiç sevmiyorsunuz bu bana büyük bir kötülük olur bi ısırık aldığım an dönüşü olmaz deyince sustular
Unuturmuyum hiç ev ahalisini uyutayım gece yaparım

Evet oda var haklisin bende doğumla calisma hayatini biraktim... ve eve kapanip kizimi büyüttüm aslinda kendi kendimi yordum normal bi anne değildim yani gormemis gibi cocuk buyuttuk akisa birakadim.....simdi ikinci olursa yineeve kapanirim korkusu tasiyorum depresyona girerim kesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…