Aslında diyete başlamadan 1 hafta önce 75tim...Şimdi 64 olduğuma göre 11 kilo verdimBaşlangıç kilon 74,şu an kaçsın ,vermedin mi gerçekten ,yoksa damlaya damlaya göl mü oldu
Benzetmeleri çok güzel de ,gülmeden oynasa daha iyi olacak
kol kadar çikolottan bana verdiğinize bak
miu onu da vermez
kız ben listedeyken diğer taımda.. çarşamba ğerşembe işyerinde yiyordum akşam yemeği.. eve gelince geç oluyordu..
hafif olacak ya
biraz yoğurt ve tam 5 adet çiğ bademle yapardım akşam öğününü.. 6 adet olursa sıkıntıöyle bi delilik.. ama karatay bile kuruyemiş ok öneriri düşün ki kahvaltıda ekmek yok diye ceviz önerir.. o bile bir çay bardağı kadar.. kaç ceviz sığar içine maksimumu? bence 4-5 falan ..
aldıın yerde mi? neyle denettirdin kuzum?
Benzetmeleri çok güzel de ,gülmeden oynasa daha iyi olacak
MüsadenleAslında diyete başlamadan 1 hafta önce 75tim...Şimdi 64 olduğuma göre 11 kilo verdim
ben temmuzda 51.8 görmüştüm kaptanım .
şimdi 66 ya doğru gidiyorum kaptanım .
beni al kaptanım .
ya o da tatlı geliyor banaBenzetmeleri çok güzel de ,gülmeden oynasa daha iyi olacak
Oldu tabi kiMüsadenlediyeceğim,oldu mu o kadar
Ben 6 kiloya şişinip duruyorum kilo verdim diye
kabuklu yer fıstığı aşırı faydalı ama en yağlısı olabilir kaju dan sonra kuruyemişler içerisinde
BBen bademii avuç avuç yiyorum
OŞu an varya utanıyorum heeO kadar spora emeğe yazık etmisim.
OBen neyii suçlu buldum varya sütlü Nescafe vee bugün icmedim
Ohh ohh neyse yarından tezii yok kesildi ceviz badem fındık zati çok pahaliydilar....
Pekii kabuklu Yerfıstığıni nasıl bilirsiniz..
geliyooor kız .... bak valla da o gün cevizin sonu idi .. kaynanam yolladı ya çuvalı ..kır kır yedim yedim ... yedikçe yedim ..
önümde bi yığın ceviz kabuğu ..yerde şiş şiş oturuyorum ... eşim mesaj attı ...vallaha da tam o anda .... sabahları suya ceviz koyalım mı cano dedi , unutturma dedi ... (kolestrolü yüksekti tahlilde) bende onda boş ceviz poşetinin ve kabuklarının fotosunu attım .... koyalım da canım , hangi cevizişte orda acayip vicdan yapmıştım çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissettim
Doğumdan sonra kilo verirsen atarım seni takımdanben temmuzda 51.8 görmüştüm kaptanım .
şimdi 66 ya doğru gidiyorum kaptanım .
beni al kaptanım .
gece gece çeneniz açıldı
kızlar ne deseniz haklısınız
diyecek sözüm yok
yıllardır diyet yapmak herşeyi bilmek beni bu hale getirdi
bazen oluyor bir kaç kişi var ben de ısınamıyorum hiç.. bunu baya sevdimbu kadını hiç sevemedim ben .. güldürmüyor da beni
yok banu o bence herşeyi bilmekten değil bacım.. sen hemen vereyim istiyorsun ya.. çünkü uzun süredir diyettesin.. değişik diyetler deniyorsun sürekli.. tartı da istediğini vermediği an yiyorsun.. ben daha 15 gün bozmadığını görmedim. hep aynı döngü.. illaki 2-3 gün araya atıyorsun kaçak göçek..gece gece çeneniz açıldı
diyecek sözüm yok
Bence sadece irade meselesi değil senin ki,hiç diyetisyene gittin mi?Veya diyet öncesi tahlillerin yapıldı mı?Sanki kullanmak zorunda olduğun birşeyler varmış gibi bir hisse kapılıyorum ben.gece gece çeneniz açıldı
diyecek sözüm yok
aynen zaten obez değilsin şişko değilsin yani banuuubakada81 nasıl çekildi kendine doğru olan yola ... listeden 65 e döndü .
bırak sende stresi listeyi banu .
azı hedefle ... gır şamata güle oynaya takılıyoruz burda .cızlar cozlar havada uçuşmasın ...ama bi de 3 ana 2 ara falan dene ... en kötü artı 1 daha gelir olmadı dersin ... az gitsin ama hep gitsin ...
bak triplim dobra dobra yazdı ... hepimiz ayakta alkışlıyorduk onu ... menülerini .... ne oldu ? 12 kilo
az ver ya ...ayda 1 kilo ver ....
gitmeeeeeeeeeeeeeİyi geceler hatunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?