ya 51 de dakikalar sürdü kalmasııı
hamile kaldığında 60 tı zaten
5 kilo artı var
bebiş 1 kilo hematematikte iyiyimdir
vur banağğğğğğğğğğğğğğğğğ
hep aus konuşuyor benden duymuş olma da
Canom ben pcden hicccccccccc girmedim kk ya bi kaç kere denedim midem bulandiBen attım bile telefonu kanepeye,PC siz yetişilmiyor buraya
Yatmadan önce telle az okuyayım demiştim ,okumaya iyi de yazmaya olmuyor
Çenesi düşük kim varsa takımda PC den yazıyordur
Deprasyon yokladı accık sonra gitti işte arada oluyo. Herşey yolunda sıkıntı yoknoldu neden ağladın ? hayrolsun?
Bişe olmadı annem, arada geliyolar bana öyleMali ne oldu güzellik ?malipina
kız sen istesen zaten dururdun da harbi çok az kilo durulmaz oralardaharbiden 24 saat dolmadan 52.5 tum ...
ama hakkımı yeme epeeeyce 55-56 durdum . demek orasıydı benim yer . bu arada bence çizikliyi ye
Ben farkında değilim fazla da annem bugün önler ,arkalar erimiş dedi(ben kibarcasını yazdımOldu tabi kiGörsen tığ gibi oldum..
Sütüm olsun diye tahinleri gömerse alır da ,bu hatun su içer süt olsun diye ,doğru diyorsunemzirmek kilo verdiriyrdeynepnaz kaptanım bahane arıyor vereceği kilolara gördün mü emzircem eriyip gidicem diyor
Ayy bana da sempatik geliyor O
Bir kere baktimm ve cikss sevmedim...
Ayni şu yemek programını yapan hatun gibii
nerelerinden öpsem geçer kiBişe olmadı annem, arada geliyolar bana öyle
Bişe olmadı annem, arada geliyolar bana öyle
Benimde bayağı eridi hatta kalmadı..Herkes kızıyor yeter diyor...Ama ben 4 kilo daha var diyorum..Hedefime ulaşmam lazımBen farkında değilim fazla da annem bugün önler ,arkalar erimiş dedi(ben kibarcasını yazdım)daha zayıflama yeter dedi.bEN HAYIRLI EVLADIM,ANNEMİN LAFINI DİNLERİM.Anasına bak kızını al diyeni vururum la
Sütüm olsun diye tahinleri gömerse alır da ,bu hatun su içer süt olsun diye ,doğru diyorsun
Ayy bana da sempatik geliyor O
Siz yemediğiniz için kıskanıyorsunuz
ne kadar çok ortak yönümüz var bende de oluyor.. evlen benle. eşini boşa. bana var.Deprasyon yokladı accık sonra gitti işte arada oluyo. Herşey yolunda sıkıntı yok
kürek ağızlıilleri yiyen kadın
kız sen istesen zaten dururdun da harbi çok az kilo durulmaz oralarda
yiyim dimi cınım kıptınım nasıl da halden anlar
Bişe olmadı annem, arada geliyolar bana öyle
tamam hemen dinliyorum sözünü.. kaptanım sözü emirdiryi annem yiiii ..listeye kadar besilen
Adaş canomm hayrolsunn iyisin demii şimdi
Senn naptinnn mezura aldin mi totonu olctun mu yazdin mi ben mi görmedim yoksaaa...
Kizz senin toto benimkinden kucccuk kesinn biliyon muu
onun toto sağlamdı nefs sankiAdaş canomm hayrolsunn iyisin demii şimdi
Senn naptinnn mezura aldin mi totonu olctun mu yazdin mi ben mi görmedim yoksaaa...
Kizz senin toto benimkinden kucccuk kesinn biliyon muu
Yatmadan önce yenilen yemekler de daha çok kilo aldıyordu emmetamam hemen dinliyorum sözünü.. kaptanım sözü emirdir
Sabaha iyi olurum kesino hepimize oluyor. sana bi şey diyem mi ? arada gelmese yaşanmaz , ölürüz
orda tek ince çizgi ... geldiği gibi gitsin ..ertesi güne kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?