Olur mu herkes benim takıma gelir,aç kalmadan diyet yaptırıyor diyeCuma veya Cumartesi bile yesem olur
Aynen kafalar bir
Deynepnaz takımı dağıtacak
kız ben listedeyken diğer taımda.. çarşamba ğerşembe işyerinde yiyordum akşam yemeği.. eve gelince geç oluyordu..Gerçekten miii 2..
O zaman kendime birdiyorum....
Ben en az 6-7 artı çiğ fındık ve badem eşliğinde
En sevdiklerim hain çıktı Zalım çıktı
Harbii iyi oldu bunu öğrendiğim
aldıın yerde mi? neyle denettirdin kuzum?Yeni aldığımızda doğru orda açtırdım denettirdim @MiuLego
geliyooor kız .... bak valla da o gün cevizin sonu idi .. kaynanam yolladı ya çuvalı ..kır kır yedim yedim ... yedikçe yedim ..
önümde bi yığın ceviz kabuğu ..yerde şiş şiş oturuyorum ... eşim mesaj attı ...vallaha da tam o anda .... sabahları suya ceviz koyalım mı cano dedi , unutturma dedi ... (kolestrolü yüksekti tahlilde) bende onda boş ceviz poşetinin ve kabuklarının fotosunu attım .... koyalım da canım , hangi cevizişte orda acayip vicdan yapmıştım çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissettim
Hepimiz senin takıma transfer olurdukOlur mu herkes benim takıma gelir,aç kalmadan diyet yaptırıyor diye
geliyooor kız .... bak valla da o gün cevizin sonu idi .. kaynanam yolladı ya çuvalı ..kır kır yedim yedim ... yedikçe yedim ..
önümde bi yığın ceviz kabuğu ..yerde şiş şiş oturuyorum ... eşim mesaj attı ...vallaha da tam o anda .... sabahları suya ceviz koyalım mı cano dedi , unutturma dedi ... (kolestrolü yüksekti tahlilde) bende onda boş ceviz poşetinin ve kabuklarının fotosunu attım .... koyalım da canım , hangi cevizişte orda acayip vicdan yapmıştım çoluğun çocuğun rızkını kumarda yemiş gibi hissettim
Cuma veya Cumartesi bile yesem olur
Aynen kafalar bir
Deynepnaz takımı dağıtacak
Öneride bulunalım
Neyse 1 tane rakibi kafadan elemiş olurdukçok eğleniriz aslında
Takımda yığılma olurİhya olur takım var ya .... görülmedik şenlik sofraları kurulur
Vay kimse bana bomba dememiştiesmer bombammm
evet yap faydası oluyor bağırsaklar çalışıyor valla
nevom yenir evet hatta karnıbahar da herkeste şişkinlik yapmayabilir.. kişiye göre değişiyor ya.. sende yapmıyosa istediğin zaman ye :)
oyyy geçmiş olsun kuzum menün çok güzel .. çorbaların yanına yoğurt olsaydı ya keşke
tüm gün karbon alınmış kokoooooooooooooo
ay tam da listeye giricem.. o zaman ben senin takımdan listeye gireyimOlur mu herkes benim takıma gelir,aç kalmadan diyet yaptırıyor diye
kalk kız gidekkkkHepimiz senin takıma transfer olurdukÇivili sopa yok,çivili sandalye yok
miu'n star bebeğimVay kimse bana bomba dememişti
Sende mi geliyorsunay tam da listeye giricem.. o zaman ben senin takımdan listeye gireyim
kalk kız gidekkkk
adam kendisi çıktı dedi foğru bnde tartıldım doğru gösterdi ama suyuda denerim canımcımkız ben listedeyken diğer taımda.. çarşamba ğerşembe işyerinde yiyordum akşam yemeği.. eve gelince geç oluyordu..
hafif olacak ya
biraz yoğurt ve tam 5 adet çiğ bademle yapardım akşam öğününü.. 6 adet olursa sıkıntıöyle bi delilik.. ama karatay bile kuruyemiş ok öneriri düşün ki kahvaltıda ekmek yok diye ceviz önerir.. o bile bir çay bardağı kadar.. kaç ceviz sığar içine maksimumu? bence 4-5 falan ..
aldıın yerde mi? neyle denettirdin kuzum?
tmmdır miuşummmözelden yaz minnoşum :)
Sağol canım benimAyyy kusura bakma güya erken saatte paylaştım gece gece kimsenin canı çekmesin
Ne yapalım kendimize alternatifler arıyoruzAma diyet sırasında bir daha bulgurla yapmam Bulgurun kalorisi 350 karnabaharın 30 falan
heee öyle.. kız satıcı tabi ki doğru deradam kendisi çıktı dedi foğru bnde tartıldım doğru gösterdi ama suyuda denerim canımcım
Yüzü hangi ifadeye büründü acaba?
Neyse 1 tane rakibi kafadan elemiş olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?