- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
aminnnnnnnnnnnnnİnşaallah sabit çıkmam canım :)
kız gölgemiz bile güzel bizimDeğdirebilirler az çirkin fotomuzu koyalımAnam hep tatlıyız ama nasıl çirkinleşeceğiz Yüzümüz görünmezse belkim değmez
Eki Görüntüle 2080859
27. TUR / BİRİNCİ HAFTA
1. TAKIM
BAŞARILI
2. TAKIM
BAŞARILI
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
548.Etap => %0.097 => 1.NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Havamız yeteraminnnnnnnnnnnnn
kız gölgemiz bile güzel bizim
Cuma günü durum ne oldu kaptanım ben kaçırdım derece aldık değil minazar boncuğumuz ne de güzel hala da yerinde
aynenHavamız yeterPek bir kendimizi beğenme modundayız bugün
10 ve 11. takım niye yok geçen de dikkatimi çektinazar boncuğumuz ne de güzel hala da yerinde
canım değişiyor o.. 10. takımı ben hatırlıyorum mesela.. yönetim kadrosu toptan bırakmıştı üye sayısı da azdı.. o yüzden kalnları diğer takımlara transfer edip o takımı kapattılar10 ve 11. takım niye yok geçen de dikkatimi çekti
Kimler gelmişgeçmiş yapayım dedim ama ıııııı.
anı yakalayım şimdilik.
@Ausencia kuzulum canım.cuma bir rakip seçip devirecez işte artık kim denk gelirse.
ne kadar yedinBugün günlerden peynir oldu
Bir kac gün et yemiyecek kadar sanırımne kadar yedin
hakkını vermişsinBir kac gün et yemiyecek kadar sanırımdısarda kahvaltı yapınca
Milet börege hamur işine sararhakkını vermişsin
Canim geçen gün dedim abla yanlış anlama sabah ve akşamları gelmesin dedim alt komşu rahatsız oluyor dedim.. gerçektende rahatsız oluyor geçenlerde yukarı bişey vurarak uyardıbi kaç gündür günde 1 defa ondan önce sabah öğlen akşam bizdeydi kızım da 5 aylık ve gündüzleri hiç uyuyamiyor
Nare83 yok kuzum ya bu ara reglim oyüzden namaza da kalkmayınca bi uyandım son 10 dk evden nasıl çıktım görmeliydin.
Bugün günlerden peynir oldu
aynı beeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnMilet börege hamur işine sararben peynire saldırırım
günaydın pempiklimmmGünaydınlarrr ♡ ♡ ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?