Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya hahahahahah

bayılıyorum efser sana

Kahvalti hazırlıyorum tost mu yapsam kii bilemedimm her gün neden hep aynı geçer ki kalk kahvaltı temizlik yemek hiç değişmeyen şeyler bi gün de degisiklik olsa yaaaa
kız olsun şükür de şükür:)

tereyağında yumurta kır ye 2 dilim ekmekle oh mis

cnm beslenme ye koyuyorum ya iyi oluyor
benim evde kalmaz zaten yaptıgımdan keisn kp de ayırırım çok sever
dolaba atarım babamlara götürürüm giderken
çocuklarda iki üç gün götürür
eşim yer derken püffffff

Bizde de çok yemek kaldı annemlere götürelim dedim ya da kv ye ama eşim evden çıkmak istemedi kaldılar öyle tavuğu falan yeriz de lazanya ve tiramisu ne olcek sen ne güzel veriyorsun kalmıyor bizde kalıyor

kız olsun şükür de şükür:)

tereyağında yumurta kır ye 2 dilim ekmekle oh mis
Tabiki çok şükür elhamdulillah binlerce kez ama yoruluyorum yaa şu an evde 4 çocuk var biri gorumcemin oğlu biri karşı komşunun oğlu 2 si benim.. karşı komsuma da ayrı kızıyorum zaten anlayissiz davranıyor. . Oğlunu sürekli yolluyor demiyor mu bu kadın zaten 3 çocuğa bakıyor bende yollamiyim diye

Bizde de çok yemek kaldı annemlere götürelim dedim ya da kv ye ama eşim evden çıkmak istemedi kaldılar öyle tavuğu falan yeriz de lazanya ve tiramisu ne olcek sen ne güzel veriyorsun kalmıyor bizde kalıyor

benim kp çok sever tatlı hamur işi gibi şeyleri
bende yaptıgımdna mutlaka gönderirimm cnm

geçen tahinli yapmıştım kurabiye gönderdim misafirleir gelmiş kv misafire ikram etmiş dün diyorki
1 tane bile yiyemedimmm
evde vardı biraz ondanda vericem içimde kalmış adamın

ay canım ya neden kendine bunu yapıyorsun _
o yolluyorsa sende kabule tmeyeceksin kullandırma kendini lütfen
görümcenin çocguna neden sen bakıyorsun ?

Ahahaha kıyamam ya ne güzel sevaba da giriyorsun Bende bu akşam erken eve gidersem göndereceğim yoksa yarın akşama bozulmazlarsa kurabiye vardı tatlıyı falan yollayayım

ay canım ya neden kendine bunu yapıyorsun _
o yolluyorsa sende kabule tmeyeceksin kullandırma kendini lütfen
görümcenin çocguna neden sen bakıyorsun ?
Canim geçen gün dedim abla yanlış anlama sabah ve akşamları gelmesin dedim alt komşu rahatsız oluyor dedim.. gerçektende rahatsız oluyor geçenlerde yukarı bişey vurarak uyardı bi kaç gündür günde 1 defa ondan önce sabah öğlen akşam bizdeydi kızım da 5 aylık ve gündüzleri hiç uyuyamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…