ya hahahahahahKv sanirim yine seni deli etmiş gibi duruyor.icde aşk pıtırcıgı var diyosun kv ne derse desin sen aşķını yaşarsın.bir yandan çocugu uyutun diyer yadanda uyumadıgına şaşarsın.artık kızmızı kartı cektin ahada oyun dışı kaldı kv.spor vakkti azda halay hafta sonunu amcak temizler diyosun .canın sıkkın arada bir hapşuruyosun ihlamurmu icsem yoksa sodami içsem karar vermeyip baklava acımıssin üzerinede kahve iciyorsun kv ne yapsan begenmez kafanı boşa duvarlara vurma.sinirlerin gevşesin uzaktan kv ye el salla eniyi eline o sopa hiç yakışmıyor.sen en iyisi ortada dön boşver ama hırsın hic gecmimiyor aglama öyle .bir dengesizlik var sevindin kv ye nameler şarkılar düzüyosun dişleri getik kaynana oğlun marul getirdik sensiz yedik diyosun.pembiş gözlükleri taktın o marul sana kuzu sarmadan daha tatlı diyosun kv yede öyle gösteriyosun.kvde vermiyosun sen hazımsızlık var sana yaramaz mazallah şiser 100 kilo olur diyosun.kvnin bagırsak dügümlemiş çok üzülüyorsun yardım edeyim derken birde bakmışsın saçlarını eline dolayıp yerlede sürüyosun o yapma etme desede sen sana yardımcı oluryorum diyosun bire bir bagırsak calıstırıcı diyosun şimdi 65 kilo olacaksın yarım saat sürmez sönersin diyosun.çok zevk alıyorsun ooo harika diyosun ama kvde işe yaramamış tekrar üzülmüşsun
Haliyeti ruhiyen
Yok daha yapmadım forumda geziyodum estetik sayfalarını düşüncelerimden vazgeçtim okudukça şimdi yapacağım nesfit yiyecem canomSuan yapiyorum hem sizlere bakiyom hem kahvalti yapiyorum sen kahvalti yaptin mi 1 ekmek yedin mi
kız olsun şükür de şükür:)Kahvalti hazırlıyorum tost mu yapsam kii bilemedimmher gün neden hep aynı geçer ki kalk kahvaltı temizlik yemek hiç değişmeyen şeyler bi gün de degisiklik olsa yaaaa
Günaydın kaptanım yine ballı lokmalarız yagünaydın minnak nilim yerim seni yine çok tatlıyız
kız hayır bize nazar değdirecekler diye korkuyorum benGünaydın kaptanım yine ballı lokmalarız ya
Kv sanirim yine seni deli etmiş gibi duruyor.icde aşk pıtırcıgı var diyosun kv ne derse desin sen aşķını yaşarsın.bir yandan çocugu uyutun diyer yadanda uyumadıgına şaşarsın.artık kızmızı kartı cektin ahada oyun dışı kaldı kv.spor vakkti azda halay hafta sonunu amcak temizler diyosun .canın sıkkın arada bir hapşuruyosun ihlamurmu icsem yoksa sodami içsem karar vermeyip baklava acımıssin üzerinede kahve iciyorsun kv ne yapsan begenmez kafanı boşa duvarlara vurma.sinirlerin gevşesin uzaktan kv ye el salla eniyi eline o sopa hiç yakışmıyor.sen en iyisi ortada dön boşver ama hırsın hic gecmimiyor aglama öyle .bir dengesizlik var sevindin kv ye nameler şarkılar düzüyosun dişleri getik kaynana oğlun marul getirdik sensiz yedik diyosun.pembiş gözlükleri taktın o marul sana kuzu sarmadan daha tatlı diyosun kv yede öyle gösteriyosun.kvde vermiyosun sen hazımsızlık var sana yaramaz mazallah şiser 100 kilo olur diyosun.kvnin bagırsak dügümlemiş çok üzülüyorsun yardım edeyim derken birde bakmışsın saçlarını eline dolayıp yerlede sürüyosun o yapma etme desede sen sana yardımcı oluryorum diyosun bire bir bagırsak calıstırıcı diyosun şimdi 65 kilo olacaksın yarım saat sürmez sönersin diyosun.çok zevk alıyorsun ooo harika diyosun ama kvde işe yaramamış tekrar üzülmüşsun
Haliyeti ruhiyen
Bende cuma akşamıyla cumartesi bol bol temizlik yaptığım için pazar kalanları eşime ısıtmam dışında bir şey yapmadım bir de kahvaltıhala 2 güne yemeğim var tabi evde durabilirsem Afiyet olsun ellerine sağlık canım poğaça kurabiye candır yemesekte
Kv sanirim yine seni deli etmiş gibi duruyor.icde aşk pıtırcıgı var diyosun kv ne derse desin sen aşķını yaşarsın.bir yandan çocugu uyutun diyer yadanda uyumadıgına şaşarsın.artık kızmızı kartı cektin ahada oyun dışı kaldı kv.spor vakkti azda halay hafta sonunu amcak temizler diyosun .canın sıkkın arada bir hapşuruyosun ihlamurmu icsem yoksa sodami içsem karar vermeyip baklava acımıssin üzerinede kahve iciyorsun kv ne yapsan begenmez kafanı boşa duvarlara vurma.sinirlerin gevşesin uzaktan kv ye el salla eniyi eline o sopa hiç yakışmıyor.sen en iyisi ortada dön boşver ama hırsın hic gecmimiyor aglama öyle .bir dengesizlik var sevindin kv ye nameler şarkılar düzüyosun dişleri getik kaynana oğlun marul getirdik sensiz yedik diyosun.pembiş gözlükleri taktın o marul sana kuzu sarmadan daha tatlı diyosun kv yede öyle gösteriyosun.kvde vermiyosun sen hazımsızlık var sana yaramaz mazallah şiser 100 kilo olur diyosun.kvnin bagırsak dügümlemiş çok üzülüyorsun yardım edeyim derken birde bakmışsın saçlarını eline dolayıp yerlede sürüyosun o yapma etme desede sen sana yardımcı oluryorum diyosun bire bir bagırsak calıstırıcı diyosun şimdi 65 kilo olacaksın yarım saat sürmez sönersin diyosun.çok zevk alıyorsun ooo harika diyosun ama kvde işe yaramamış tekrar üzülmüşsun
Haliyeti ruhiyen
Bizde de çok yemek kaldı annemlere götürelim dedim ya da kv ye ama eşim evden çıkmak istemedi kaldılar öyle tavuğu falan yeriz de lazanya ve tiramisu ne olcek
cnm beslenme ye koyuyorum ya iyi oluyor
benim evde kalmaz zaten yaptıgımdan keisn kp de ayırırım çok sever
dolaba atarım babamlara götürürüm giderken
çocuklarda iki üç gün götürür
eşim yer derken püffffff
Tabiki çok şükür elhamdulillah binlerce kez ama yoruluyorum yaakız olsun şükür de şükür:)
tereyağında yumurta kır ye 2 dilim ekmekle oh mis
İnşaallah sabit çıkmam canım :)çok sevindim daha iyi olmana eflal
kötü oluyor etkisi:) yüzde katkın yok sıfır ama kişi sayısı olarak seni de ekliyoruz.. yüzde düşüyor
Bizde de çok yemek kaldı annemlere götürelim dedim ya da kv ye ama eşim evden çıkmak istemedi kaldılar öyle tavuğu falan yeriz de lazanya ve tiramisu ne olceksen ne güzel veriyorsun kalmıyor bizde kalıyor
Değdirebilirler az çirkin fotomuzu koyalımkız hayır bize nazar değdirecekler diye korkuyorum ben
Eki Görüntüle 2080857
Tabiki çok şükür elhamdulillah binlerce kez ama yoruluyorum yaaşu an evde 4 çocuk var biri gorumcemin oğlu biri karşı komşunun oğlu 2 si benim.. karşı komsuma da ayrı kızıyorum zaten anlayissiz davranıyor. . Oğlunu sürekli yolluyor demiyor mu bu kadın zaten 3 çocuğa bakıyor bende yollamiyim diye
Bende sanaya hahahahahah
bayılıyorum efser sana
Ahahaha kıyamam ya ne güzel sevaba da giriyorsun
benim kp çok sever tatlı hamur işi gibi şeyleri
bende yaptıgımdna mutlaka gönderirimm cnm
geçen tahinli yapmıştım kurabiye gönderdim misafirleir gelmiş kv misafire ikram etmiş dün diyorki
1 tane bile yiyemedimmm
evde vardı biraz ondanda vericem içimde kalmış adamın
geçmiş yapayım dedim ama ıııııı.
anı yakalayım şimdilik.
Ausencia kuzulum canım.cuma bir rakip seçip devirecez işte artık kim denk gelirse.
Canim geçen gün dedim abla yanlış anlama sabah ve akşamları gelmesin dedim alt komşu rahatsız oluyor dedim.. gerçektende rahatsız oluyor geçenlerde yukarı bişey vurarak uyardı
ay canım ya neden kendine bunu yapıyorsun _
o yolluyorsa sende kabule tmeyeceksin kullandırma kendini lütfen
görümcenin çocguna neden sen bakıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?