tamam inecek o sen rahat ol bak gör aha miu dedi dersinCevizsiz bademsiz findiksizz bir kahvaltı yaptım
Azcukk Yerfıstığı yedimm
Sabahhh sabittim Miuu
@MiuLego
Hee annadi bencanım değişiyor o.. 10. takımı ben hatırlıyorum mesela.. yönetim kadrosu toptan bırakmıştı üye sayısı da azdı.. o yüzden kalnları diğer takımlara transfer edip o takımı kapattılar
sana şeedememm gülüm kıyamammmmmm@MiuLego
herkesee şeetttmişsin
bana şeetttmememişsinnnn
moral nasıl gözler şiş mi anlat bakayımHee annadi ben
sana şeedememm gülüm kıyamammmmmm
gel seni öeyim bak onları öpmedim heee
başladın demi moraller yerinde mi
tamam inecek o sen rahat ol bak gör aha miu dedi dersin
ay deseneee bayılrıımmmmmmmmmmmm
daha iyiyimmm
fıstık ezmemm diyesim geldiii
gördün demi
hahahah ben de canlandırdım ve dünden beri hala gülüyorumAusencia kız senin ceviz hikayeni okudumda bi an canlandırdım gözümde
çok komik geldinn , bir torba cevizi nasıll yedin laaa
ya ben max yiyebiliyorum ceviz
fındık ve badem daha çok seviyorum
Ausencia demişti bu işin piri jelocan diye gökte ararken bizim topikte buldum sizi..
Önce hoş geldin deyim sonra soruma geçeyim
Karın germeye sizce cesaret edilir mi veya liposactionla karından alınıp göğüslere dolgu yapılıyomuş bu konuda bilginiz varmı
Ausencia kız senin ceviz hikayeni okudumda bi an canlandırdım gözümde
çok komik geldinn , bir torba cevizi nasıll yedin laaa
ya ben max yiyebiliyorum ceviz
fındık ve badem daha çok seviyorum
ooo efsercim ilkokul 1 nasıl gidiyorKimler gelmiş
Hoşbuldummm bura zayıflama topiği yani boğazı tut yeme spor yap zayıflaama Ausencia canom doğru demiş piri sayılırım estetiğim az ama deneyim çok sorularına cevap evet eğer karın sorunlu ise yani diyet sporla giderilemeyecek sorunlarsa ki benim ki öyle idi yaptırdım inan korkulacak ameliyat değil hatta lipodan daha kolaydı inan benim için @MiuLego rezil olduk sanada ha gençsin dedin iki çocuk seninmi dedin altından Ajda pekkan çıktı bak valla yüzümde bişey yok karın germe meme ameliayatı oldum o kadar
diğer soruna cevap evet alınıp memeye dolgu yapılıyor canım özelden sormak istediklerini sorabilirsin kafana takılanı
daktırımooo efsercim ilkokul 1 nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?