Çok geçmiş olsun ablacım.
Ablam çok geçmiş olsun muayene zor ama şartta neyseki olmuş bitmiş tedavini olunca daha iyi kilo verirsin sağlıkla inşallah
Geçmişler olsun canim
Bizim evde hep var ondan ada eşim çok yer. En son benim sevdiğimden almış birde hain dom dom sarelle. Bir onu severim benben saklasamda yerini biliyorum ya aklım hep onda oluyor en iyisi eşine saklat yerini bilme)
geçmiş olsun canımSağolun bacılar
Eskiden hiç anlamazdım olacağımı eflalim. Son 1 senedir içimden canavar çıkıyor sanki. Bir hüzün, bir sinir hali ki. La herşeye ağlıyorum. Herşeye... Bunun ilacı neyin var mı acep? Doktora gitmeyi düşünüyorum. İşime özel hayatıma herbişeyime etki ediyorBen hemen kilo alanlardan değilim canım bir gün yiyip öbür gün artı çıkmam. Epey bir süre yemem lazım
Aferin damada10 yıllık kocam hala öğrenemedi özel günlerimde sinirlerimin alt üst olduğunu
Canım numarası yok mu? Test yaptı mı ne oldu acabagaliba ban yemiş ya ay bu kız beni öldürecek
Yalancı sütlaç yapsana eflalim@MiuLego niye canım bu kadar tatlı istiyor benim artık yaşimdi ara öğünde bir dilim ekmeğin üstüne bal ya da tahin pekmez sürüp yesem ne olur ki olmaz dimi kuru meyvemde bitti
Olmaz mı var ilacı ben kullandım bar evde hatta. Bir hafta önce başlıyorsun.Eskiden hiç anlamazdım olacağımı eflalim. Son 1 senedir içimden canavar çıkıyor sanki. Bir hüzün, bir sinir hali ki. La herşeye ağlıyorum. Herşeye... Bunun ilacı neyin var mı acep? Doktora gitmeyi düşünüyorum. İşime özel hayatıma herbişeyime etki ediyor
Canım görmedim ben hayırdır ne oldu ?Kızlar geçen hafta salı akşamı arayıp randevu aldım hastaneden..içim Nasıl sıkışıyor..saat akşam 12 dedim bi istihare namazı kılayım bakalım..kıldım duasını okutürken içim Nasıl ferahladı..balkona çıktım dedim Allahım bana bir işaret mi veriyorsun içim rahatladı içini ferah tut mu diye bu..kesin birşey çıkacak diyordum çünkü..şişlik vardı çünkü..hiçbirşey çıkmadı..ilk kez kıldım ve cevabını verdi Rabbim..
Süt yokYalancı sütlaç yapsana eflalim
Hadi yaa. Antidepresan gibi bişey mi ?Olmaz mı var ilacı ben kullandım bar evde hatta. Bir hafta önce başlıyorsun.
Benim içimden canavar çıkıyor iğde, çok kötü öfke patlamaları sinir hatipleri yaşıyorum, hatta geleceğini o halimden anlıyorum.
Bilirim yani o hali işinizle sosyal yaşamı çok etkiliyor
Aynı benim modum ama sıkılıyor insan o aç kaldığın günler çok kötü oluyor bir de vücut sanki bozuluyor bir kilo al bir verYok hiç korkmam ben canım gayet güzel yerimiki gün yiyip beş gün dikkat edicem planım o yönde inşaallah
Ahahaha
Ben hemen kilo alanlardan değilim canım bir gün yiyip öbür gün artı çıkmam. Epey bir süre yemem lazım
Aferin damada10 yıllık kocam hala öğrenemedi özel günlerimde sinirlerimin alt üst olduğunu
Eflal firsatin olursa burda@MiuLego niye canım bu kadar tatlı istiyor benim artık yaşimdi ara öğünde bir dilim ekmeğin üstüne bal ya da tahin pekmez sürüp yesem ne olur ki olmaz dimi kuru meyvemde bitti
Evet canım depresan tarzı. Saçma sen insan değilmisin, sanki duyguların yok. Soyadı kıncır dı benim doktorunHadi yaa. Antidepresan gibi bişey mi ?
Yav bi de psikolog olunca her an neşeli olmanı bekliyor insanlar sanki...
Gideyim o zaman bi... Sinir, alınganlık... ne zor kadın olmak ya
Canım yaptım o tariften ben biraz değişik. Malzemem yok hiç. Kuru meyve dayanmıyor ben ara öğün yaparken benim kuzular da yiyor benleEflal firsatin olursa burdaNevreste nin verdigi hurmali incirli tariften yap ben 3 gündür ara öğün olarak onu yiyorum sutle birlikte 2 tane.koyu kivamli tikiyo da boyle devamini hep yiyeyim istemiyosun
Kibrista aciliyor bu video burada acilmadi canim... izin yokmusElvan dalton açim dedim bu şarkıya nasıl geldim annamadım
Hatırlayan var mı bu şarkıyı hey gidi gençliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?