Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben saklasamda yerini biliyorum ya aklım hep onda oluyor en iyisi eşine saklat yerini bilme)
Bizim evde hep var ondan ada eşim çok yer. En son benim sevdiğimden almış birde hain dom dom sarelle. Bir onu severim ben

Eskiden hiç anlamazdım olacağımı eflalim. Son 1 senedir içimden canavar çıkıyor sanki. Bir hüzün, bir sinir hali ki. La herşeye ağlıyorum. Herşeye... Bunun ilacı neyin var mı acep? Doktora gitmeyi düşünüyorum. İşime özel hayatıma herbişeyime etki ediyor

Kızlar geçen hafta salı akşamı arayıp randevu aldım hastaneden..içim Nasıl sıkışıyor..saat akşam 12 dedim bi istihare namazı kılayım bakalım..kıldım duasını okutürken içim Nasıl ferahladı..balkona çıktım dedim Allahım bana bir işaret mi veriyorsun içim rahatladı içini ferah tut mu diye bu..kesin birşey çıkacak diyordum çünkü..şişlik vardı çünkü..hiçbirşey çıkmadı..ilk kez kıldım ve cevabını verdi Rabbim..

Olmaz mı var ilacı ben kullandım bar evde hatta. Bir hafta önce başlıyorsun.
Benim içimden canavar çıkıyor iğde, çok kötü öfke patlamaları sinir hatipleri yaşıyorum, hatta geleceğini o halimden anlıyorum.
Bilirim yani o hali işinizle sosyal yaşamı çok etkiliyor

Canım görmedim ben hayırdır ne oldu ?

Hadi yaa. Antidepresan gibi bişey mi ?
Yav bi de psikolog olunca her an neşeli olmanı bekliyor insanlar sanki...
Gideyim o zaman bi... Sinir, alınganlık... ne zor kadın olmak ya

@MiuLego niye canım bu kadar tatlı istiyor benim artık yaşimdi ara öğünde bir dilim ekmeğin üstüne bal ya da tahin pekmez sürüp yesem ne olur ki olmaz dimi kuru meyvemde bitti
Eflal firsatin olursa burda Nevreste nin verdigi hurmali incirli tariften yap ben 3 gündür ara öğün olarak onu yiyorum sutle birlikte 2 tane.koyu kivamli tikiyo da boyle devamini hep yiyeyim istemiyosun

Hadi yaa. Antidepresan gibi bişey mi ?
Yav bi de psikolog olunca her an neşeli olmanı bekliyor insanlar sanki...
Gideyim o zaman bi... Sinir, alınganlık... ne zor kadın olmak ya
Evet canım depresan tarzı. Saçma sen insan değilmisin, sanki duyguların yok. Soyadı kıncır dı benim doktorun

Eflal firsatin olursa burda Nevreste nin verdigi hurmali incirli tariften yap ben 3 gündür ara öğün olarak onu yiyorum sutle birlikte 2 tane.koyu kivamli tikiyo da boyle devamini hep yiyeyim istemiyosun
Canım yaptım o tariften ben biraz değişik. Malzemem yok hiç. Kuru meyve dayanmıyor ben ara öğün yaparken benim kuzular da yiyor benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…