Antidepresansa bulaşmayım hiç en iyisi. Bi ton yan etkisi var malumEvet canım depresan tarzı. Saçma sen insan değilmisin, sanki duyguların yok. Soyadı kıncır dı benim doktorun
hadi yaaKibrista aciliyor bu video burada acilmadi canim... izin yokmus
Rahatsızım biraz şükür birşey çıkmadı.Canım görmedim ben hayırdır ne oldu ?
eflalimAllah Allah.. acaba sen böyle doymuyorum herşeyden yiyesim var dedikçe beyin de o psikolojiye mi girdi@MiuLego niye canım bu kadar tatlı istiyor benim artık yaşimdi ara öğünde bir dilim ekmeğin üstüne bal ya da tahin pekmez sürüp yesem ne olur ki olmaz dimi kuru meyvemde bitti
negatifmiş eflalimpost: 53930753 .!.:Canım numarası yok mu? Test yaptı mı ne oldu acaba
Ne güzel hülya :)Kızlar geçen hafta salı akşamı arayıp randevu aldım hastaneden..içim Nasıl sıkışıyor..saat akşam 12 dedim bi istihare namazı kılayım bakalım..kıldım duasını okutürken içim Nasıl ferahladı..balkona çıktım dedim Allahım bana bir işaret mi veriyorsun içim rahatladı içini ferah tut mu diye bu..kesin birşey çıkacak diyordum çünkü..şişlik vardı çünkü..hiçbirşey çıkmadı..ilk kez kıldım ve cevabını verdi Rabbim..
hıııı ilk şarkı da bi hoşuma gitti heElvan dalton açim dedim bu şarkıya nasıl geldim annamadım
Hatırlayan var mı bu şarkıyı hey gidi gençliğim
ı ıh almadım ay hiç sevmem kayış gibi oluyor hazırlarıkızlar hiç hazır inegöl köfte aldınız mı ?
işte leptin olayı aslında ada karatay mantığı :)Dr nowzaradan diyor ki saglikli atıştırma diye bisey yok diyor... yani biz aralarda findik badem yiyoruz demekki yanlis miii
Geçmiş olsun canımRahatsızım biraz şükür birşey çıkmadı.
Yaaaanegatifmiş eflalim
Kazasız belasız halledicem inşaallah, yarın doktor ne diyecek bakalımeflalimAllah Allah.. acaba sen böyle doymuyorum herşeyden yiyesim var dedikçe beyin de o psikolojiye mi girdi
ben de çok merak ediyorum kuzum. Haberdar et bizi deKazasız belasız halledicem inşaallah, yarın doktor ne diyecek bakalım
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar. Iyisinizdir umarim. Kaptanim @MiuLegonasilsin canim ?
Esim futbol oynarken fena dusmus. Topugu sismis. 3 gundur ugrasip durdum. Gulermisin, aglarmisin, uzulurmusun, kizarmisin ????!!!alciya aldilar ayagini. En Az 1 hafta evde olacakmis.
Saglikli beslendiyim soylenemez,cunku kayinvalidemlerdeyim. Beyefendimizin evde cani sikilinca buraya tasindik artik o iyilesinceye kadar. Arkadaslarini arayip duruyo butun gun. Alismadi tabi evde oturmaya. Herkese bugun bize gelsene diyip duruyo
Ama spor hergun yapiyorum
Jillianin bitmesine 4 gun kaldi.
Cuma - 25 dak Jillian, 30 dak kosu
Cumartesi -25 dak Jillian
Pazar - 25 dak jillian, 535 ip atlama
@begum75
Ederim canım. Tahlil isterse ki ister kesin. Öğleden sonra çıkar. Sabah aç gidicem 10 da randevumben de çok merak ediyorum kuzum. Haberdar et bizi de
işte leptin olayı aslında ada karatay mantığı :)
Çiğ köfteye de gözüm kaydı merak etmeBbim de basimda cig kofteler ucusuyor bugun. Ama yemeyecegim sanirim
evet kuzum kesin isteyecek tahlil..Ederim canım. Tahlil isterse ki ister kesin. Öğleden sonra çıkar. Sabah aç gidicem 10 da randevum
hahahaha kız sen ara öğün yapmıyosun zaten 2 ana öğün bir anacık öğün seninki
işte ara ögün gereksizzzz
karşıyım ben ara ögüne ahaha
aman efserim bak böyle olup durduramayıp kilo alanımız çok.. aman diyim.. hemen dur de kendine..Ben iştah patlaması yasıyorum çok sinirim bozulduhemen yarın herseyin önüne gecip diyete kaldıgım yerden devam ediyorum bu durumu sevmedim bukadar mola yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?