Geçmişler olsun canimBacılarııımmm ben geldim..,
Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..
Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..
Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...
Ayyy su listede adımı gormek ne güzel mutluluk ama ciks o hafta sadece 600 gr vermisim bak yine canım sıkıldı
Ne
Hamile olmayasınCanım bir haftadır fıstık ezmesi istiyor, evde fıstık var yapıcam da, sınır koyamam çok yerim diye yapmıyorumbu ne ya son günlerde her şeye aş eriyorum ben
Yeni bitti halam. Çok fenayım, ben bende değilimHamile olmayasınya da diyet vurdu başına Çok yersin bence yapma kuzum
Canım diyeceksin ki emanet ve ben çok korkuyorum bir şey olur diye. O yüzden gönderme diyeceksin.Aynen haklısın canım komşu diye kırmak istemiyorum.. biraz anlayış olsa ne iyi olur bizimkiler gitmek istiyor biz yollamiyoruz olmaz rahatsız olurlar diye falan aynı hassasiyeti onlardan da bekliyoruz ama nafile
Bazen oluyor bende de regli öncesi az olur regli döneminde canım hiç bir şey istemez ama sonrasında midem açılır ilginç işte vücudumuz aman yapmaYeni bitti halam. Çok fenayım, ben bende değilimkesinlike önüme alıp kaşık kaşık yiyesim var o yüzden yapmıyorum
Aynen bizi hormonlar yönetiyor aslındaBazen oluyor bende de regli öncesi az olur regli döneminde canım hiç bir şey istemez ama sonrasında midem açılır ilginç işte vücudumuz aman yapma
O iş öyle olmuyor eflalim benden duymuş olmasa kilo alacağım diye kokuyorsun yineAynen bizi hormonlar yönetiyor aslındayok kuzum ama 58 bir olayım liste yapıcam yiyeceklerimin
Ahahaha korumada bile yiyemiyorsun ben yiyorum hop hemen alıyorum sonra tekrar diyet gibi takılıyorumAynen bizi hormonlar yönetiyor aslındayok kuzum ama 58 bir olayım liste yapıcam yiyeceklerimin
Yok hiç korkmam ben canım gayet güzel yerimO iş öyle olmuyor eflalim benden duymuş olmasa kilo alacağım diye kokuyorsun yine
Geçen hafta regldim ve yemeğin altı tuttu diye feylesofun karşısında hüngür hüngür ağladım. Ama ne ağlamak... Salya sümük... Dedi ki "sen değil hormonların ağlıyor sanki"Aynen bizi hormonlar yönetiyor aslındayok kuzum ama 58 bir olayım liste yapıcam yiyeceklerimin
Nene ara 1 günde mi 1 kg ceviz
Eki Görüntüle 2081019 Eki Görüntüle 2081020 Eki Görüntüle 2081021 Eki Görüntüle 2081022
Ben hemen kilo alanlardan değilim canım bir gün yiyip öbür gün artı çıkmam. Epey bir süre yemem lazımAhahaha korumada bile yiyemiyorsun ben yiyorum hop hemen alıyorum sonra tekrar diyet gibi takılıyorum
Aferin damadaGeçen hafta regldim ve yemeğin altı tuttu diye feylesofun karşısında hüngür hüngür ağladım. Ama ne ağlamak... Salya sümük... Dedi ki "sen değil hormonların ağlıyor sanki"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?