Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmişler olsun canim

Aynen haklısın canım komşu diye kırmak istemiyorum.. biraz anlayış olsa ne iyi olur bizimkiler gitmek istiyor biz yollamiyoruz olmaz rahatsız olurlar diye falan aynı hassasiyeti onlardan da bekliyoruz ama nafile
Canım diyeceksin ki emanet ve ben çok korkuyorum bir şey olur diye. O yüzden gönderme diyeceksin.

Yeni bitti halam. Çok fenayım, ben bende değilim kesinlike önüme alıp kaşık kaşık yiyesim var o yüzden yapmıyorum
Bazen oluyor bende de regli öncesi az olur regli döneminde canım hiç bir şey istemez ama sonrasında midem açılır ilginç işte vücudumuz aman yapma

Bazen oluyor bende de regli öncesi az olur regli döneminde canım hiç bir şey istemez ama sonrasında midem açılır ilginç işte vücudumuz aman yapma
Aynen bizi hormonlar yönetiyor aslında yok kuzum ama 58 bir olayım liste yapıcam yiyeceklerimin

Aynen bizi hormonlar yönetiyor aslında yok kuzum ama 58 bir olayım liste yapıcam yiyeceklerimin
Geçen hafta regldim ve yemeğin altı tuttu diye feylesofun karşısında hüngür hüngür ağladım. Ama ne ağlamak... Salya sümük... Dedi ki "sen değil hormonların ağlıyor sanki"

Ahahaha korumada bile yiyemiyorsun ben yiyorum hop hemen alıyorum sonra tekrar diyet gibi takılıyorum
Ben hemen kilo alanlardan değilim canım bir gün yiyip öbür gün artı çıkmam. Epey bir süre yemem lazım
Geçen hafta regldim ve yemeğin altı tuttu diye feylesofun karşısında hüngür hüngür ağladım. Ama ne ağlamak... Salya sümük... Dedi ki "sen değil hormonların ağlıyor sanki"
Aferin damada 10 yıllık kocam hala öğrenemedi özel günlerimde sinirlerimin alt üst olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…