- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Ekle canim. Cok iyi olurAkşamcı tayfasına ekleyelim sizi her gün birbirimizi dürtüyorduk en son tabi bugünler de kayıplardalar@begum75 @Makbule007 @masumm ada81 @Sarayca @Triplimelek Megi kimler cumadan beri temiz ben dün kirlendim azucuk
Ben cumartesi kirlendim biraz sonra toparladim şükür..Akşamcı tayfasına ekleyelim sizi her gün birbirimizi dürtüyorduk en son tabi bugünler de kayıplardalar@begum75 @Makbule007 @masumm ada81 @Sarayca @Triplimelek Megi kimler cumadan beri temiz ben dün kirlendim azucuk
Kolay gelsin canim .. iyo gidiyor gibi gibiAda biraz yoğunluk var ondan gelemedim
Sen nasılsın nasıl gidiyor
İnşallah kuzum, bende öyle ümit ediyorum
Yılbaşından önce hedefe varirim diyodum bi aralarşimdi yalan oldu
Sen yaptığın sporları yaz miuyu etiketle o seni Uygun takıma yerleştiriyor
Yok kuzum bendede az spor yapan grup var
Bi hiperstarlar var en çok spor yapan
Oo menü güzel afiyet olsun
Güldür Güldürdeki Şevket gibi mi. Keşşke benim olsaaBak Benim gözüm adam öldürür
Jillian bacaklarimi tas gibi yapti. Ic bacak sarkmasi vardi dogumdan sonra kalan tamamen duzeldi sayilir. Kollarim da kaslandi. Bel yanlarinda Az bisey var. Gobek malesef hala benleBen plates ve ip yapıyorum ya Jillian fark ettim ı sende :) gi ben buralardayım
Gunduz 1le 4 arasi masa ustu diger zamanlar tel canim
AY ADA BENDE ZORLA İÇİYORDUM ARTIK İÇMİYORUM YA
eskiden sorun yoktu ne kadar çok içmişsem tiksindim
sen hep telden girmiyon mu ada ben öyle sanıyordum
Olur bana uyar. Temizlik teftişi yaparız akşamlarıBen 4 gundur oglen 2 gibi yemeye basliyorum. Bunun da etkisi var her halde aksam tatli yememde. Tamam dun son gundu. Bugun olmayacak. Yogurt ve kuruyemis yerim cok acikinca.
igdedali
malipina
Aksamlari haberleselim yemiyelim tamam mi canlar ?
Bi de ben kayinvalidemlerdeyim ya. Cok iyi kadin. Cok da saf. Ama cok guzel ve asiri kalorili yemekler yapar, hem de hergun. Bi de oglu dusup topugunu ezdi ya, kadin yemek yapip duruyo ogluna. Mantilar, paca corbasi, daha yarin da acma yapacakmis. Yorulmuyo kadin vallahi. Ben baka baka yoruldum gercekten
Efendimmm hemserimmmmada81 hemserimmmmmmmm:)
sen beni nie sallamıyon kı
Hee var türkanSenin belalinmi var
Şaka bir yana dikkat et çok tehlikeli ayy
Heeee ondandır gulüm. Kahvaltıyı es geçme Hade akşama rapor verelim buraya temizim deyuBen 4 gundur oglen 2 gibi yemeye basliyorum. Bunun da etkisi var her halde aksam tatli yememde. Tamam dun son gundu. Bugun olmayacak. Yogurt ve kuruyemis yerim cok acikinca.
igdedali
malipina
Aksamlari haberleselim yemiyelim tamam mi canlar ?
Bi de ben kayinvalidemlerdeyim ya. Cok iyi kadin. Cok da saf. Ama cok guzel ve asiri kalorili yemekler yapar, hem de hergun. Bi de oglu dusup topugunu ezdi ya, kadin yemek yapip duruyo ogluna. Mantilar, paca corbasi, daha yarin da acma yapacakmis. Yorulmuyo kadin vallahi. Ben baka baka yoruldum gercekten
Tabi ki canım yarın direk sorarım affetmem sizde yazın etiketleyin sürekli dürtün birbirimiziEkle canim. Cok iyi olur
Yazın kuzum kirli temiz çıksın ortayaBen cumartesi kirlendim biraz sonra toparladim şükür..
Su 21 gunmuydu jillan bi bende bakam bulabilecekmiyim ....21 gun ayni video muJillian bacaklarimi tas gibi yapti. Ic bacak sarkmasi vardi dogumdan sonra kalan tamamen duzeldi sayilir. Kollarim da kaslandi. Bel yanlarinda Az bisey var. Gobek malesef hala benlesende nasil durumlar ?
Gel ben sana iki maşaj yapim rahatlarsın accık heleNiye sallamim mortim kafam cok daginik ondandir cvp veremediysem.
Gel ben sana iki maşaj yapim rahatlarsın accık hele
Maşaallah canım erken anne olmuşsunayy gerçekten mi
8 yaşında oğlum, 22 aylık da kızım var
Bende 27 yaşındayım
Oyy ne güzel geldi bu kocaman öpücükler
Allaaaam herkesi öpeceeeem herkesiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?