Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cuma günü spora başlayacam sayın nehirnil111 begum75 nerden nası yapıyoruz başvuruları? cv gönderem mi Kim alacak beni
@MiuLego Kaptanımızın kararıyla kime isterse ona gönderecek kedin Begüşe atar bak demedi deme bana genelde az spor yapanları vermiş sanırım bende az yaptığımdan

Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapıyon mu gulüm ?
Yapmıyorsan yap bence. Mevsimsel mi ne herkeste akşam bi yeme isteği oluyor...
Bugünden itibaren dürtelim birbirimizi. Ben bi de gece 11-12 gibi yedim...
Gercekten, o kadar eziyetime yazik olacak Boyle giderse. Hele beni bitiren Jilliana cok yazik olacak. 3 gunum kaldi bitiyor artik. Kadin soyluyor ki 30 gunun sonunda six-pack olmaliymis ama benim gobek orda oylece duruyo. Ama bacaklarim kollarim cok sikilasti.
Aksamlar hicbirsey dusunemiyorum. Can sikintisindan midir nedendir. Tatliya sariyorum 3 gundur. Nasil olacak but boyle ;(

Günün menüsü @MiuLego begum75

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase şehriye çorbası + 1 porsiyondan az sulu köfte /sadece köfte+ 3 ymk kaşığı dolusu yoğurt
Ara; 15:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon körili tavuk gögsü + yarım kase domates çorbası + cacık / yemeklerim hazır o yüzden onları yemem kesin

@MiuLego Kaptanımızın kararıyla kime isterse ona gönderecek kedin Begüşe atar bak demedi deme bana genelde az spor yapanları vermiş sanırım bende az yaptığımdan
Bugün herkesi öptüm miuyu öpmedim. Yeni takım kurup beni orada yalnız bırakabilir

Etme annem
Etme yavrum...
30 günde six pack bilemiyorum çıkar mı...
Amaaa Yemekten sonra yoğurt yanına az bi kuruyemiş tok tutar gözün dönmez. Kahvaltıları güçlendir. Yumurta falan sil süpür
Geçicidir bu iştah şeysi... Buralarda ol dürtecem seni akşamları

Hani diyolar ya sabahlar olmasın. Biz de diyoz akşamlar olmasın. Bu akşam yemelerini kestiğimden beri sigaraya çok düştüm. Elim bişeyler arıyo ağzıma götürecek, yakıyom sigara oy oy çok fena

Afiyet olsun Nehirim çoh güzel menü

begum75 canimmm huhuhuuu hic gorusemiyoruz

Ada biraz yoğunluk var ondan gelemedim
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Yerim seni Bu hafta bir sürü şey vardı başında inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olacaksın kuzum

İnşallah kuzum, bende öyle ümit ediyorum
Yılbaşından önce hedefe varirim diyodum bi aralar şimdi yalan oldu

Cuma günü spora başlayacam sayın nehirnil111 begum75 nerden nası yapıyoruz başvuruları? cv gönderem mi Kim alacak beni
Sen yaptığın sporları yaz miuyu etiketle o seni Uygun takıma yerleştiriyor

Yok kuzum bendede az spor yapan grup var
Bi hiperstarlar var en çok spor yapan

Oo menü güzel afiyet olsun

Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapıyon mu gulüm ?
Yapmıyorsan yap bence. Mevsimsel mi ne herkeste akşam bi yeme isteği oluyor...
Bugünden itibaren dürtelim birbirimizi. Ben bi de gece 11-12 gibi yedim...

Akşamcı tayfasına ekleyelim sizi her gün birbirimizi dürtüyorduk en son tabi bugünler de kayıplardalar begum75 @Makbule007 @masumm ada81 Sarayca Triplimelek Megi kimler cumadan beri temiz ben dün kirlendim azucuk

Özledim seni bi de

Bugün herkesi öptüm miuyu öpmedim. Yeni takım kurup beni orada yalnız bırakabilir
Aahhahaha olabilür
Afiyet olsun Nehirim çoh güzel menü
Sağol kuzum

Sen hemen pes etme daha yılbaşına 2 hafta var silkelensen hemen toparlarsın eminim

Öyle olsun bakalım sanki az spor yapan grubun bile benim çok yapandan çok gibi paylaştığında görürüm

Sağol Begüşüm tavuk az kremalı yazmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…