Tamam ballı çörekcik yarına nasip kısmet artıkOyy seni yirim
Bugün biraz meşgulüm yarın yanındayım kuzucum
@MiuLego Kaptanımızın kararıyla kime isterse ona gönderecek kedin Begüşe atar bak demedi demeCuma günü spora başlayacam sayınnehirnil111 begum75 nerden nası yapıyoruz başvuruları? cv gönderem mi Kim alacak beni
Gercekten, o kadar eziyetime yazik olacak Boyle giderse. Hele beni bitiren Jilliana cok yazik olacak. 3 gunum kaldi bitiyor artik. Kadin soyluyor ki 30 gunun sonunda six-pack olmaliymis ama benim gobek orda oylece duruyo. Ama bacaklarim kollarim cok sikilasti.Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapıyon mu gulüm ?
Yapmıyorsan yap bence. Mevsimsel mi ne herkeste akşam bi yeme isteği oluyor...
Bugünden itibaren dürtelim birbirimizi. Ben bi de gece 11-12 gibi yedim...
Ne demek canımİğde, nehir sağolun kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyodum valla hızır gibin yetiştiniz
Bugün herkesi öptüm miuyu öpmedim. Yeni takım kurup beni orada yalnız bırakabilir@MiuLego Kaptanımızın kararıyla kime isterse ona gönderecek kedin Begüşe atar bak demedi demebana genelde az spor yapanları vermiş sanırım bende az yaptığımdan
Etme annemGercekten, o kadar eziyetime yazik olacak Boyle giderse. Hele beni bitiren Jilliana cok yazik olacak. 3 gunum kaldi bitiyor artik. Kadin soyluyor ki 30 gunun sonunda six-pack olmaliymis ama benim gobek orda oylece duruyo. Ama bacaklarim kollarim cok sikilasti.
Aksamlar hicbirsey dusunemiyorum. Can sikintisindan midir nedendir. Tatliya sariyorum 3 gundur. Nasil olacak but boyle ;(
Hani diyolar ya sabahlar olmasın. Biz de diyoz akşamlar olmasın. Bu akşam yemelerini kestiğimden beri sigaraya çok düştüm. Elim bişeyler arıyo ağzıma götürecek, yakıyom sigara oy oy çok fenaGercekten, o kadar eziyetime yazik olacak Boyle giderse. Hele beni bitiren Jilliana cok yazik olacak. 3 gunum kaldi bitiyor artik. Kadin soyluyor ki 30 gunun sonunda six-pack olmaliymis ama benim gobek orda oylece duruyo. Ama bacaklarim kollarim cok sikilasti.
Aksamlar hicbirsey dusunemiyorum. Can sikintisindan midir nedendir. Tatliya sariyorum 3 gundur. Nasil olacak but boyle ;(
Ne demek Mali... Pohunla ilgili durumlar nasılİğde, nehir sağolun kızlar sabahtan beri kara kara düşünüyodum valla hızır gibin yetiştiniz
Afiyet olsun Nehirim çoh güzel menüGünün menüsü@MiuLego begum75
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase şehriye çorbası + 1 porsiyondan az sulu köfte /sadece köfte+ 3 ymk kaşığı dolusu yoğurt
Ara; 15:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon körili tavuk gögsü + yarım kase domates çorbası + cacık / yemeklerim hazır o yüzden onları yemem kesin
Yerim seniBu hafta bir sürü şey vardı başında inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olacaksın kuzum
Sen yaptığın sporları yaz miuyu etiketle o seni Uygun takıma yerleştiriyorCuma günü spora başlayacam sayınnehirnil111 begum75 nerden nası yapıyoruz başvuruları? cv gönderem mi Kim alacak beni
@MiuLego Kaptanımızın kararıyla kime isterse ona gönderecek kedin Begüşe atar bak demedi demebana genelde az spor yapanları vermiş sanırım bende az yaptığımdan
Günün menüsü@MiuLego begum75
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase şehriye çorbası + 1 porsiyondan az sulu köfte /sadece köfte+ 3 ymk kaşığı dolusu yoğurt
Ara; 15:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon körili tavuk gögsü + yarım kase domates çorbası + cacık / yemeklerim hazır o yüzden onları yemem kesin
Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapıyon mu gulüm ?
Yapmıyorsan yap bence. Mevsimsel mi ne herkeste akşam bi yeme isteği oluyor...
Bugünden itibaren dürtelim birbirimizi. Ben bi de gece 11-12 gibi yedim...
Gercekten, o kadar eziyetime yazik olacak Boyle giderse. Hele beni bitiren Jilliana cok yazik olacak. 3 gunum kaldi bitiyor artik. Kadin soyluyor ki 30 gunun sonunda six-pack olmaliymis ama benim gobek orda oylece duruyo. Ama bacaklarim kollarim cok sikilasti.
Bak hep siz açıyonuz konuyu sonra benim adım çıkıyoNe demek Mali... Pohunla ilgili durumlar nasıl
Özledim seni bi deAda biraz yoğunluk var ondan gelemedim
Sen nasılsın nasıl gidiyor
İnşallah kuzum, bende öyle ümit ediyorum
Yılbaşından önce hedefe varirim diyodum bi aralarşimdi yalan oldu
Sen yaptığın sporları yaz miuyu etiketle o seni Uygun takıma yerleştiriyor
Yok kuzum bendede az spor yapan grup var
Bi hiperstarlar var en çok spor yapan
Oo menü güzel afiyet olsun
Bak hep siz açıyonuz konuyu sonra benim adım çıkıyo
Çatır çatır anasını ağlatıyom dünden beri
Bak hep siz açıyonuz konuyu sonra benim adım çıkıyo
Çatır çatır anasını ağlatıyom dünden beri
Aahhahaha olabilürBugün herkesi öptüm miuyu öpmedim. Yeni takım kurup beni orada yalnız bırakabilir
Sağol kuzumAfiyet olsun Nehirim çoh güzel menü
İnşallah kuzum, bende öyle ümit ediyorum
Yılbaşından önce hedefe varirim diyodum bi aralarşimdi yalan oldu
Yok kuzum bendede az spor yapan grup var
Bi hiperstarlar var en çok spor yapan
Oo menü güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?