He ya memleket meselesi oluyo sonra
İyi iyi Cumaya kadan böyle devam etsin aman sonra Cuma günü poh telaşına düşüyor millet burada
Pınarım sen şeyolma yav. Sitemim miuya . Hem değer mi miu için aramızı bozmaya amaaaaan boşverelim şu ayran gönüllü miuyu
Heye ondan büyük ihtimal. Gene not mot yok üstünde ama 18 Aralığa takıntılıydı eskiden beri. Tahminim o yönde
Sorun da o masumum yav. Eskisi belalı manyak bişey. Feylesofa söylemedim daha eve gelen çiçeği... Onun da başına iş açmaktan korkuyorum. Ama söylemesem sonradan duyarsa o da sıkıntı. Bişey saklamayı da beceremiyorum böyle konularda
Bonusum daha önce çok yer değiştirdim hep de buldu sağolsun çok azimlidir ağzına tükürem...
Peder beye de desek gel dizimin dibinde otur ben mi dedim Sivas'a git diye... söylenecek biliyorum. Çünki Sivas'a olaylı gelmiştim. İstememişti. Hala da istemez... Amaaaa belki bi ihtimal korkup verebilir bak
Cumadan beri artıya gidiyorum zaten.Bulgur yedim iki gün şişirdi yapmazdı öyle şeyler ama anlamadım.bişeyleri ters gidiyo ama ne bulamıyorum.2 ayda 11 kilo gitti.hızlı mı verdim dicem o da değil normal.Yeşilçayı bıraktım ondan mı diyorum kafamda deli sorular
Merhaba kizlar. Hepinizi cooookk seviyooommm
Mecbur herifi işe yolluyom sonra salıyom anam.sonra adam dicek bu karının dötüne ejderha mı kaçmış
Sal bütün kötülükleri
ben 6 ay oldu bırakalı içmiyorum artık yeşil çay
Elektrik gitti kaldim tele
Hosgeldin canim. Nerelerdeydin? Jillian bitiyor 3 gun kaldi ? Sen yapiyormusun ? Ama cok yorucu gercektenJillian la aran nasıl :)
Nazara geldim o ayrı zaten, dışarda beni tanıdık kim görse zayıflamışın diyo bi maşşallah demiyo hain teyzelerNazara geldin
Ben 4 gundur oglen 2 gibi yemeye basliyorum. Bunun da etkisi var her halde aksam tatli yememde. Tamam dun son gundu. Bugun olmayacak. Yogurt ve kuruyemis yerim cok acikinca.
igdedali
malipina
Aksamlari haberleselim yemiyelim tamam mi canlar ?
Bi de ben kayinvalidemlerdeyim ya. Cok iyi kadin. Cok da saf. Ama cok guzel ve asiri kalorili yemekler yapar, hem de hergun. Bi de oglu dusup topugunu ezdi ya, kadin yemek yapip duruyo ogluna. Mantilar, paca corbasi, daha yarin da acma yapacakmis. Yorulmuyo kadin vallahi. Ben baka baka yoruldum gercekten
Hosgeldin canim. Nerelerdeydin? Jillian bitiyor 3 gun kaldi ? Sen yapiyormusun ? Ama cok yorucu gercekten
Bak Benim gözüm adam öldürürNazara geldim o ayrı zaten, dışarda beni tanıdık kim görse zayıflamışın diyo bi maşşallah demiyo hain teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?