Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim korusun sizleri belaya çatmaya gör Allahım

Yaaa canim duyduklarımız izledikleri muz piskopatlar çoğaldı yanlız gitme
Ailenle konussan

Acil eylem plani...evlenecen net. Vermezlerse ic guveysi getircen

Rabbim korusun sizleri belaya çatmaya gör Allahım
Aminnn.
bişey yapacağından değil... Ama sinek küçük ama mide bulandırır misali. Can sıkıyor...

Yaaa canim duyduklarımız izledikleri muz piskopatlar çoğaldı yanlız gitme
Ailenle konussan
Ailemle konuşursam olaylar büyüyecek. Bi de inkar edebilir ben göndermedim diye. Facebook hesabım var bi tane. Fotoğraf vs bişey yok. Geçenlerde bi girdim. Fake hesaptan yazmış da yazmış. Direkt engelledim. Başka hesap açıp gene yazmış...
Polis bi arkadaşıma sordum şikayet etsem bişey olur mu diye... Fake hesaptan olmaz diyor.

Acil eylem plani...evlenecen net. Vermezlerse ic guveysi getircen
Everin ula beni 7. takım

ay igdeee insanın aklına kötü senaryolar geliyor

Valla bu dünyada hastada olmuyacan 2 milyar bile degildi dogumum hadi özel bir durum olsa hepsi toplasan 5 olsun yedi sene önce yaaaa 12 milyar nedir

Bu insanların ne yapacağı hiç belli olmaz kuzum Rabbim uzak tutsun

Bizim burda eskiden evlenmek isteyen pilavın ortasına kaşık dikermiş bunun anlamı beni everin demekmişbizim bunu anlamamız pilav bulmamız lazım oda bu takım için zor sanırım

Sabah08:30(limonlu su)
Bir dilim kepek ekmeği
Bir dilimin yarısı sucuk
Yarım kk süzme peynir
Yeşillik
Dom sal
4 zeytin(minicik)

Öğlen13:30
Karnabahar kısırı(yemeyecektim aslında annemgil kısır yaptı ısrar edince bende diyetime uygun karnabahar aldım ondan yaptım)
Bol yeşillik
Turp
Ayran

Ara16:30
Yeşilçay

Akşam18:30
4 haşlanmış tavuk butu
Yeşil soğan roka
Salata
Ayran

Su:1.50 lt(sporumu yapınca 1 lt gömerim)
Spor:akşama inşallah bildirimimi yapacağım yine

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

@MiuLego
nehirnil111

(Akşam yemeğimi annem ağır yapacağını bildiğim için tavuğumu getirdim diyetimi bozmayayım kaptaniçem sıkıca tembihledi kaçamak yok )

igdedali hayrisim yanlizmisin ev arkafasin varmı
Bol ayetel Kürsi oku
Dediğin gibi yanlizca huzursuzluk tür amacı belki
Allah esirgesin canım senide tüm evlatları
Ev arkadaşım vaar
Komşularım vaar
Ev sahibim üstte oturuyor
Allah korusun tabii ama bişey yapamaz. Meraklanmayın siz

Bizim burda eskiden evlenmek isteyen pilavın ortasına kaşık dikermiş bunun anlamı beni everin demekmişbizim bunu anlamamız pilav bulmamız lazım oda bu takım için zor sanırım
Heee duymuştum onu...

Afiyet olsunnn
Çok güzel menüü

Derdine başlayacam onun. Ne kolay bir insanın canına kastetmek... Coco yu çok iyi anlıyorum şu an
Biri yazmış konuya ,ya sizin yengeniz aldatsa abinizi diye
Demek ki kendi abisi aldatsa normal öldürmesi.
Ortada vahşi bir şekilde öldürülen ,olay anında kaçan erkekler var, ölümü hak edip etmediğine bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…