Tamam herkes edepli üsturuplu olacak. Paylaştığım kliplere bilem sansür uygulayacam. Twerk değil ama halay çekecezDe hele bu cuma olma ihtimali yüksek partimin organizasyon u sana ait öyle cilbak kadınlar olnadinn
Rabbim korusun sizleri belaya çatmaya gör AllahımBiliyor abla. Ama laftan anlayan biri değil...
2 sene önce öldürmekle tehdit ediyordu. Şimdi de yaptıklarına o söylediklerine pişmanmış. Feylesofa söylersem de konuşmaya giderse ve olay büyürse diye korkuyorum. Aklımdan neler geçiyor bi bilsen. Bıktım artık... Şeytan diyor iş yeri burada dibimde gazetede çalışıyormuş... Git gazeteye söv say içindekileri. Ne olacaksa olsun diyorum ama işte... Olmuyor
Biliyor abla. Ama laftan anlayan biri değil...
2 sene önce öldürmekle tehdit ediyordu. Şimdi de yaptıklarına o söylediklerine pişmanmış. Feylesofa söylersem de konuşmaya giderse ve olay büyürse diye korkuyorum. Aklımdan neler geçiyor bi bilsen. Bıktım artık... Şeytan diyor iş yeri burada dibimde gazetede çalışıyormuş... Git gazeteye söv say içindekileri. Ne olacaksa olsun diyorum ama işte... Olmuyor
Biliyor abla. Ama laftan anlayan biri değil...
Acil eylem plani...evlenecen net. Vermezlerse ic guveysi getircen
Aminnn.Rabbim korusun sizleri belaya çatmaya gör Allahım
Ailemle konuşursam olaylar büyüyecek. Bi de inkar edebilir ben göndermedim diye. Facebook hesabım var bi tane. Fotoğraf vs bişey yok. Geçenlerde bi girdim. Fake hesaptan yazmış da yazmış. Direkt engelledim. Başka hesap açıp gene yazmış...Yaaa canim duyduklarımız izledikleri muz piskopatlar çoğaldı yanlız gitme
Ailenle konussan
Everin ula beni 7. takımAcil eylem plani...evlenecen net. Vermezlerse ic guveysi getircen
Aminnn.
bişey yapacağından değil... Ama sinek küçük ama mide bulandırır misali. Can sıkıyor...
Ailemle konuşursam olaylar büyüyecek. Bi de inkar edebilir ben göndermedim diye. Facebook hesabım var bi tane. Fotoğraf vs bişey yok. Geçenlerde bi girdim. Fake hesaptan yazmış da yazmış. Direkt engelledim. Başka hesap açıp gene yazmış...
Polis bi arkadaşıma sordum şikayet etsem bişey olur mu diye... Fake hesaptan olmaz diyor.
Everin ula beni 7. takım
Valla bu dünyada hastada olmuyacan
işte uygun fiyata dogurtan zöellerde küvez ve yeni dogan yogun bakımı olmadıgı için
eski mesa şuan TOBB hsatanesinde dogum yaptım
fiyatlar uçukk
fatura dökümleir bile hala elimde
bir adet can bebe bez küvezde tanesi 2.5 tl
burdan hesap et
Yok be masumum. Bi halt edemez telaşa mahal yok. Ama ben artık hayatımdan tamamen çıksın istiyorum
ay igdeee insanın aklına kötü senaryolar geliyor
Bu insanların ne yapacağı hiç belli olmaz kuzum Rabbim uzak tutsunAminnn.
bişey yapacağından değil... Ama sinek küçük ama mide bulandırır misali. Can sıkıyor...
Ailemle konuşursam olaylar büyüyecek. Bi de inkar edebilir ben göndermedim diye. Facebook hesabım var bi tane. Fotoğraf vs bişey yok. Geçenlerde bi girdim. Fake hesaptan yazmış da yazmış. Direkt engelledim. Başka hesap açıp gene yazmış...
Polis bi arkadaşıma sordum şikayet etsem bişey olur mu diye... Fake hesaptan olmaz diyor.
Everin ula beni 7. takım
Baştan beri kız demiştim ,hislerim doğru çıktıTahlillerim var hastanedeyim daha
Öpüyorum hepiniziiiiiiii kızımla
Herşey yolunda
Bizim burda eskiden evlenmek isteyen pilavın ortasına kaşık dikermiş bunun anlamı beni everin demekmişAminnn.
Everin ula beni 7. takım
Ev arkadaşım vaarigdedali hayrisim yanlizmisin ev arkafasin varmı
Bol ayetel Kürsi oku
Dediğin gibi yanlizca huzursuzluk tür amacı belki
Allah esirgesin canım senide tüm evlatları
Ev arkadaşım vaar
Komşularım vaar
Ev sahibim üstte oturuyor
Allah korusun tabii ama bişey yapamaz. Meraklanmayın siz
Heee duymuştum onu...Bizim burda eskiden evlenmek isteyen pilavın ortasına kaşık dikermiş bunun anlamı beni everin demekmişbizim bunu anlamamız pilav bulmamız lazım oda bu takım için zor sanırım
Afiyet olsunnnSabah08:30(limonlu su)
Bir dilim kepek ekmeği
Bir dilimin yarısı sucuk
Yarım kk süzme peynir
Yeşillik
Dom sal
4 zeytin(minicik)
Öğlen13:30
Karnabahar kısırı(yemeyecektim aslında annemgil kısır yaptı ısrar edince bende diyetime uygun karnabahar aldım ondan yaptım)
Bol yeşillik
Turp
Ayran
Ara16:30
Yeşilçay
Akşam18:30
4 haşlanmış tavuk butu
Yeşil soğan roka
Salata
Ayran
Su:1.50 lt(sporumu yapınca 1 lt gömerim)
Spor:akşama inşallah bildirimimi yapacağım yine
Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt
@MiuLego
nehirnil111
(Akşam yemeğimi annem ağır yapacağını bildiğim için tavuğumu getirdim diyetimi bozmayayım kaptaniçem sıkıca tembihledi kaçamak yok)
teşekkür ederim canımHeee duymuştum onu...
Afiyet olsunnn
Çok güzel menüü
Biri yazmış konuya ,ya sizin yengeniz aldatsa abinizi diyeDerdine başlayacam onun. Ne kolay bir insanın canına kastetmek... Coco yu çok iyi anlıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?