Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy ne güzel haber bu kızıma adaş geliyor desene @Ausencia kuzum hayırlı ugurlu olsun
evet kizimiz geliyor insaAllah Saglicakla
benim de kuzum olsaydi bir adi Elif olacakti bak duygusala bagladim yine Igdem igdedali
boyleyim ben iste

@MiuLego gel opemde geçsin hastalığın
M masum regl olmuş inşallah ağrısız geçer
Efser bugün toplamış menüyü sevindim
Handemin etiketi çıkmadı onada geçmiş olsun
Başka kim vardı ha cocom banina üzülme yazılanları gorseydim ben yerdim bana senin yerine hiç sıkıntı yok
Eflalim banlar kralicem çabuk gel emi
Ausencia ben demiştim kizin olacak diye yanilmadim ve çok sevindim adı elif olursa kızımın adası olur rabbim uzun sağlıklı bir omur nasıp etsin

Ben de nar_cicegim nerede diyorum.Bu ara hiç denk gelmedim...Demek mezun olduHayırlı uğurlu olsun

evet kizimiz geliyor insaAllah Saglicakla
benim de kuzum olsaydi bir adi Elif olacakti bak duygusala bagladim yine Igdem igdedali
boyleyim ben iste
Kıyamam ki sana...
Olacak inşallah nasipte varsa illa ki verecek Rabbim

Afiyet olsun canım

Topluyoruzda ne oluyor akşam elinde bir paket fıstık ezmesiyle geldi hemde antepden gelmiş kendimi odaya kapattım bitirin şunu dedim

Ümraniye de ki kadın cinayetini izlemeyenler ne olur izlemeyin bu size tavsiyemdir bu hayattan sogudum erkeklerden nefret ediyorum şuan ve içimde ki yangını anlatamam
Izlemedim ama sizlerin anlattığı kadar vahşet yasanmis...ben dayanamam izleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…