- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Jillian bacaklarimi tas gibi yapti. Ic bacak sarkmasi vardi dogumdan sonra kalan tamamen duzeldi sayilir. Kollarim da kaslandi. Bel yanlarinda Az bisey var. Gobek malesef hala benlesende nasil durumlar ?
Hee var türkan. 7 sene oldu çoh heyecanlı bi görsen... İçip içip evin önünde serenatlar mı dersin, isimsiz çiçekler mi dersin... Tepem atacak bi gün gidip evini basacam az kaldı
Şu soğuk sivas gününde ne de iyi geldi bak öptüm oh bee. Herkesi ben öpecem miu değil
Heeee ondandır gulüm. Kahvaltıyı es geçme Hade akşama rapor verelim buraya temizim deyu
Napionnnn kiii :)Efendimmm hemserimmmm
Benimki daha beterGüldür Güldürdeki Şevket gibi mi. Keşşke benim olsaa
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Ne demiştim ne demiştim ben ne demiştim ben demiştim ben ben benSağlıcakla alın inşallah kucağınıza güzel anne
Bakkkk gordum mu hic supheye gerek yok kiz işteeeeAllah anali babali büyütsün
Aaaa canım hayırlı olsun inşallah hiç kilo problemi n olmaz Birgün inşallah hepimiz mezun oluruz
Aaaaa dudagimda bı tebessüm oluştu
Sevindim canım hayırlı mübarek olsun
eneeeem yerim kuzumumaasallah prensesime saglicakla gel kuzucum insaAllah
Allah hayırlı evlat etsin kızımızı ausummmmvatanına milletine dinine imanına bayrağına bağlı bir insan olsun Ausencia
Bende kız dediydimm
Bunun şerefine tüm kız diyenlere bir katmer mi baklava mı ısmarlasak naapsakkkk
anammm küçük aussssssssssss
Oyyyyytebrik ederim
Ayyy kız demekelif geliyor
Gözünüz aydın kaptanım rabbim sağlıkla bir nefeste kucağına almak nasip etsin
Ayyyy ne güzel haber bukızıma adaş geliyor desene @Ausencia kuzum hayırlı ugurlu olsun
Baştan beri kız demiştim ,hislerim doğru çıktı
İnşallah anasına çeker
Biz de sizi öpüyoruz
Ausencia hayırlı uğurlu olsun bebeğin kızmış sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah ayy ne güzel kız annesi olucan şimdide
Yine yanilmadimhayirli uğurlu olsun kizimiz
Hahay kız dediydim kızAusencia :)
@MiuLego gel opemde geçsin hastalığın
@masum regl olmuş inşallah ağrısız geçer
@Efser bugün toplamış menüyü sevindim
Handemin etiketi çıkmadı onada geçmiş olsun
Başka kim vardı ha cocom banina üzülme yazılanları gorseydim ben yerdim bana senin yerine hiç sıkıntı yok
Eflalim banlar kralicem çabuk gel emi
Ausencia ben demiştim kizin olacak diye yanilmadim ve çok sevindim adı elif olursa kızımın adası olur rabbim uzun sağlıklı bir omur nasıp etsin
Ayyyyy öyle merak ediyordum kii ilk senin mesajlarını aradimm..
Prenses geliyormuş
SSağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim.
Ördekim senin katmer fırsatçılığın da gözümden kaçmadı
hepinize kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
güzel dualarınıza da kocamaaaaaaaaaaan amin
Ördekim senin katmer fırsatçılığın da gözümden kaçmadı
ayyy bu kadar net göreceğimi bilmiyordum edepsiz şak diye açtı öyle136.gr mış ... haftasına göre gayet iyi dedi ... boyu da 15 cm .
Elif mi olacak bilmiyorum kiiii .... Eşimden bi Aslıhan atağı geldidaha bakarız ama amaaaaaaaaaan neyse ...
hamile pantalonu aldım lcw dan , 36 beden .. ben nasıl 10 kilo aldım anlamış değilim
hee bu dr yeni i onun tartısında tok karna kıyafetler , postallarla 71 çıktımdedim bu tartı bozuk ... eve geldim şükür 67 ... sabaha 66 yım işte yine .... ama orda kayıtlara 71 geçtim
Gercekten mi???
igdedali Tam tık tık yazdım eşim geldi dahada yazamadım.
Iyi değilim ya
Ausencia kız ediyordum ta basında. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin.
Triplimelek Megi cumaya kadar pek gelmezsem idare et mortim. Pek iyi hissetmiyorum kendimi.
nehirnil111 kuzum bu hafta spor bildirimim cuma toptan yazsam. Kafamı toparlarsam tabi
Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.
Ben biliyorum sen nasil kilo aliyon
bakalım kuzucum, bakcez gorcez
Diyetle ugrasiyorum sinirlerim bozuluyor dikkat ettikce kilo veremiyom tartida fazla cikiyorum ama inceldigimi hissediyorum spor yapiyorum gunluk...kafam karışıkNapionnnn kiii :)
tmm kaptaniçem hiç ekmek yemedimEvet canım içilebilir.. mercimek karbon olduğu için çoorba varsa ekmek yenilmemeli o öğünde.. karbon hakkını çorba ile dolduruyorsun zaten:)
Tahlillerim var hastanedeyim daha
Öpüyorum hepiniziiiiiiii kızımla
Herşey yolunda
sağlıkla doğsun inşallah hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?