@MiuLego gel sana ıhlamur kaynatayim bol limonlu mercimek çorbası yapayım iki de opeyim geçsin hemen
Gecmis olsun canimmmmCanım yaaahuuu
Sağol kuzum öksürük ve sesimin travesti gibi çıkması dışında sıkıntım yokGecmis olsun canimmmm
Ada inan ki izleme boşver iki gündür ogluma bakıp bakıp ağlıyorum sonra kizima bakıyorum ya öyle biri çıkarsa karşısına ya koruyamazsam ya gücüm yetmezse diye uykularim kaçtı içimde çığlık düğüm düğümIzlemedim ama sizlerin anlattığı kadar vahşet yasanmis...ben dayanamam izleyemem
Sicak su icine bal ve birazda karabiber at ic canim..Sağol kuzum öksürük ve sesimin travesti gibi çıkması dışında sıkıntım yok
harikaa diorum notmal kısırdan hiç farkı yok koku falan yok ben sarımsağını ekşisini soğanını fazlaca koyunca koku olmadıAfiyet olsun canım güzel menü
Karnabahar Kısırı nasıl oldu ben cuma günü yapcam inşallah
Tamam kuzum eve gidince ben onu yaparım:) yapması kolaySicak su icine bal ve birazda karabiber at ic canim..
YaaaaaaaMiu geçmişte hiç bişe yok. Menülere de baktık benlen nehir. Meraklanma @MiuLego
Eğer mercimek şişirmiyor diyorsan arada bir içilebilir. Ben hiç kullanmadım diyetteykenKızlar ben menüme bir kase de mercimek çorbası yazcaktım unutmuşum küçük kase mercimek çorbası nasıl sizce diyetteyken içilebilir mi @MiuLegonehirnil111 igdedali
Dolu dolu olmuş geneiyi akşamlar kızlar
salı menüm gelsin
sabah 08.40
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiber de var)
5 yeşil zeytin
domates
5 çiğ fındık
ara 10.40
1 kk dan küçük dünkü yulaflı kekten (şekersiz)
sade Türk kahvesi
öğlen 12.30
3 küçük mercimek köfte
kırmızı lahana salatası
200 gr sulu ev yoğurdu
ara 16.30
1 kk dan küçük dünkü yulaflı kekten (şekersiz)
10 çiğ badem
sade Türk kahvesi
akşam 19.15
2 kurutulmuş patlıcan dolma
1,5 kepçe tarhana çorbası
1,5 kepçe koyu cacık
turp
yatana kadar 2,5 lts u
öğleden sonra 2 kupa oolong çayı
aralarda açık çay
az sonrada limonla kabuk tarçın çayı içicem
aeben @MiuLego
Tamam kuzum eve gidince ben onu yaparım:) yapması kolay
Allah razı olsun
Yaaaaaaa
Gerçekten mi
Kız nasıl mutlu oldum yaaaa
Çok sağolun harikasınız bebeeeem
Evet canım içilebilir.. mercimek karbon olduğu için çoorba varsa ekmek yenilmemeli o öğünde.. karbon hakkını çorba ile dolduruyorsun zaten:)Kızlar ben menüme bir kase de mercimek çorbası yazcaktım unutmuşum küçük kase mercimek çorbası nasıl sizce diyetteyken içilebilir mi @MiuLegonehirnil111 igdedali
Hadi beeee ciddi misin belli mi olduEğer mercimek şişirmiyor diyorsan arada bir içilebilir. Ben hiç kullanmadım diyetteyken
Dolu dolu olmuş gene
Ausun kızı olcek
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey Ahaaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?