Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne biberi ne balcanı ciğercim
urfa kış balcanı :) Kız iğdeee burda kebaplık patlıcan diyolar ya ben bitanesiyle iki türlü yemek yaparım:) Ne kadar büyük öyle onlar:) bir kilo alsam yeter bize üç hafta

urfa kış balcanı :) Kız iğdeee burda kebaplık patlıcan diyolar ya ben bitanesiyle iki türlü yemek yaparım:) Ne kadar büyük öyle onlar:) bir kilo alsam yeter bize üç hafta
Urfalı için balcan demek hayat demektir
Kahvaltı öğlen akşam ara öğün herşey balcanlı

Kizlar gecmisr hic bakamadim. Felaket otesi bi bas agrim var gozkapaklarim kalkmıyor midem de bulanmaya başladı. Sofrayi bile toplamadan yatmisim ama uyuyamadim bile.bi suru de isim var.regl kesiyo diye ilac icmiyorum.belki bi sade kahve icerim
Menu vereyim

1. Sabah 12.00
    Tost
    1 haslanmis yumurta beyazi
    7 zeytin
    Salatalik

Ara 16.00
    1 bardak sut
    1 muz

Aksam 18.30
    Corba
    Firinda kiymali karnabahar
    Salata

Su 2 lt spor olmayacak galiba @MiuLego

Diyetle ugrasiyorum sinirlerim bozuluyor dikkat ettikce kilo veremiyom tartida fazla cikiyorum ama inceldigimi hissediyorum spor yapiyorum gunluk...kafam karışık

Ah o tartı
Kaç kilo fazlan varkine:)
Bn kendimden 2 ay tartıyı uzaklastrdim bakalım nolcak
İncelmek istiyommmmmmm

ayyy bu kadar net göreceğimi bilmiyordum edepsiz şak diye açtı öyle 136.gr mış ... haftasına göre gayet iyi dedi ... boy
Yoksa göstersin kendini diye çikileta mı yedin ultrason öncesi
Daktırdan memnun kaldın mı?

@Eflalime mapısta iyi bakmışlar,menüsü güzel
Bizden iç çamaşırı istemişti gönderen olmadı galiba eşine sipariş vermiştir ,O aldı mı acaba Sivas buz gibidir şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…