- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Valla ev yapımı bak Miss gibi hepisi sen bilirsinİstemem iğden yesin
İstemem
urfa kış balcanı :) Kız iğdeee burda kebaplık patlıcan diyolar ya ben bitanesiyle iki türlü yemek yaparım:) Ne kadar büyük öyle onlar:) bir kilo alsam yeter bize üç haftaNe biberi ne balcanı ciğercim
Gidem de iyi geeler demeye damlarım
Dahası çıkar mı bendennnn
Çıkmaz bu geceee
Urfalı için balcan demek hayat demektirurfa kış balcanı :) Kız iğdeee burda kebaplık patlıcan diyolar ya ben bitanesiyle iki türlü yemek yaparım:) Ne kadar büyük öyle onlar:) bir kilo alsam yeter bize üç hafta
geçmiş olsun kuzucum benimBaşım ağrıyooooorrrrrr
Hellalluyyyaaaahhhhhhhhh
Çok zevk alıyorum harikaaaa
Seneler oldu tv de dizi izlemeyeli yavKızlar bi iki dizi izleyeyeyim kaç aydır hicc bakmafim tv ye
İyi kuzum canom. Yemek bulaşık derken giremedim
Bende bakmıyor hiç zaten zamanım yok bu akşam boş buldum ya bakayım dedim ama o kadar gündemden uzagim.ki neye baksam anlamıyorumSeneler oldu tv de dizi izlemeyeli yav
Hep dram hep dram.
Şöyle güzel bi komedi olsa ne izlenir
Kıskanacağını biliyordum kiiii
Diyetle ugrasiyorum sinirlerim bozuluyor dikkat ettikce kilo veremiyom tartida fazla cikiyorum ama inceldigimi hissediyorum spor yapiyorum gunluk...kafam karışık
Yoksa göstersin kendini diye çikileta mı yedin ultrason öncesiayyy bu kadar net göreceğimi bilmiyordum edepsiz şak diye açtı öyle136.gr mış ... haftasına göre gayet iyi dedi ... boy
@Eflalime mapısta iyi bakmışlar,menüsü güzel
2017 enlerinde yılın en çok söylenen repliği
Abla senin yaş kaç çok su2017 enlerinde yılın en çok söylenen repliği
Yılın en büyük gafı
Yılın en harika cümlesine adaylığımı koyup çok zevk alıyorum..harika
Kaç gösteriyom canomAbla senin yaş kaç çok sugibi hatunsun
32 33 falanKaç gösteriyom canom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?