Ausencia kızı görmüşsün hayırlı uğurlu olsun demekki uzaktan tahmin olmuyomuş hissetmem ellemem lazımmış .ama çok sevindim bi kız bi oğlan ideal..ama sen doğunca Yusuf a dikkat et kız çocukları sevimli olur nazlı cilveli olur sevdirir kendini tahtı sarsılan Yusuf ta size neler yapar bilmem.
Yoksa göstersin kendini diye çikileta mı yedin ultrason öncesi
Daktırdan memnun kaldın mı?
@Eflalime mapısta iyi bakmışlar,menüsü güzel
Bizden iç çamaşırı istemişti gönderen olmadı galibaeşine sipariş vermiştir ,O aldı mı acaba Sivas buz gibidir şimdi.
Auscum gözün aydın kızın olcakmış sağlıkla doğsun inşallah bi avazda gelsinSanki ellemek için bahane arıyorsun gibi geldi ahu
Ausencia sağlıkla kucağına al inşallah. Aslıhan değil yav Elif güzel.
(Lisede bi arkadaşım vardı Aslıhan tövbe yarabbim o geldi aklıma... Elif iyidir)
Auscum gözün aydın kızın olcakmış sağlıkla doğsun inşallah bi avazda gelsin
Yav bana takım emanet edilir mi
Ausencia yazın bir gün etti de az daha kaptan ilan ediyordum kendimi
Ümraniye de ki kadın cinayetini izlemeyenler ne olur izlemeyin bu size tavsiyemdir bu hayattan sogudum erkeklerden nefret ediyorum şuan ve içimde ki yangını anlatamam
Bonusum neyin var kuşum için mi sıkkın senin minnağımBonus
Bayılırım gebe kadının bebeğne ellemeyeeeeSanki ellemek için bahane arıyorsun gibi geldi ahu
En güzel kahkahanı at şuh muh olmasına gerek yok... Bi kadının en güzel hali gülerkenki halidir. aylaynır filan teferruat
Ins gonlune gore bisey bulursun mali
Etkilesimmi yaptik noldi bende pek darım bu hafta.
Gorulmemis sey inanirmisin duygusalim birazda.
Yarin sabah ana sinifi velilerinden en seckin olanlarla kahvalti edecegim.
Bir ihtimal şen ve şuh kahkahalar dolanicak ortalikta....yada tam tersi
Hoş benim oldugum yerde kimsenin somurtmasina misade etmemde yinede yeni tanisagim insanlar gerginim anliyomusun
Bazi veliler o saatte okula kusursuz aylaynırla geliyolar ben nasil gideyim acaba?
Elifin sutunu anneme gotureyimde orda icsin aglamasin diyorum anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?