- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yi beniyerim seni baaak
Kilo ne alemde ben diyet yapiyorum bide spor yapiyorum masallah hergun tarti arti gosteriyor....Aha aha hayınsın Banuuuu çaktırmasana kııız
Aaa bende bilmişim mortim jillian yapar bi fazlasını yapmalıyım diye bilnç altım beni jillian level 2 ye zorlamış demekki
Bende yazayım sporumu şuraya
@begum75 jillian level 2 5 le mi çarpılıyo yeminle alnımdan terler şipir şipir aktı yaparkene
Neyse ben yazayımda sen de kla çarpılıcanı
45 dk eliptik 180
Jillian level 2 25dk ddan hesaplarsın
Artı ne kız eksi olmasın oKilo ne alemde ben diyet yapiyorum bide spor yapiyorum masallah hergun tarti arti gosteriyor....
Seni Seviyoreeee akılli bıdık
gün gayet iyi aslında kuzummmmYi beniKaptan bugün hiç güzel gitmiyor ya yediklerimi yazayım içime sinmiyor akşamda nasipse annemlere gideceğiz
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kaseden az mercimek çorbası + 4 ad.lahana sarması normal boy kıymalı / su böreği vardı o yüzden lahanada mecburdum + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Aynen oyle okudummmben de seniiiiiiiiiiiii seeeeeeeeevvvvvvvvvv diiiiiiiiiiiiii ğiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
şarkı melodisiyle okudun mu?
gün gayet iyi aslında kuzummmm
annede dikkat edersen tamamdır
Lahana sarması olmadı ya pirinç vardı genelde kıyma çok azdı aç kaldım ama içim rahatsız dün ki tavuk zaten sabah +200 verdiben de seniiiiiiiiiiiii seeeeeeeeevvvvvvvvvv diiiiiiiiiiiiii ğiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
şarkı melodisiyle okudun mu?
gün gayet iyi aslında kuzummmm
annede dikkat edersen tamamdır
kuzum öbür seçenekten iyi ama yine de yahuLahana sarması olmadı ya pirinç vardı genelde kıyma çok azdı aç kaldım ama içim rahatsız dün ki tavuk zaten sabah +200 verdiAnnemde dikkat edeceğim zararlı bir şey yemem
Evet öyle tabi değil mi kaptanım haklısınkuzum öbür seçenekten iyi ama yine de yahu
sabahki sütteki balı (gereksiz şeker)Slm kızlar oğlum hala iyileşemedi o yüzden pek aktif değilim
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir muz
Bir bardak ballı süt
3 ceviz
Ara
Biraz fıstık
Bir nar
Akşam 16:30
İki yumurta bir kaşık yağ ile yaptığım bol kıymalı omlet
Bir dilim tam buğday ekmeği
3 lt su
Sabah kahvaltın bana fazla geliyor canım hem süt hem bal hem muz ve ardından ceviz ne bileyim enerji almak için mi yapıyorsun bu menünü dün de böyle yemiştin sankiSlm kızlar oğlum hala iyileşemedi o yüzden pek aktif değilim
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir muz
Bir bardak ballı süt
3 ceviz
Ara
Biraz fıstık
Bir nar
Akşam 16:30
İki yumurta bir kaşık yağ ile yaptığım bol kıymalı omlet
Bir dilim tam buğday ekmeği
3 lt su
kız tb ekmeğini tostta nasıl kızarttınmenü
kahvaltı 08:00
1 dlm tb ekmegi tostta kızartılmış
peynir
6 zeytin
öglen 13:00
tavuklu salata
ayran
akşam 17:30
közlenmiş patlıcan
yogurt
:) 6-7 fıstık kabuklu olanlardan tuzlu değildisabahki sütteki balı (gereksiz şeker)
zaten muz yenmişken yanına yenen 3 adet cevizi
aradaki miktarı olmayan fıstığı
akşamki ekmeği
ve aktif olmayışını
sevmedim.
Ekmek yerine bir küçük kase yoğurt yeseydin keşke.. bu menü sana artı getirir.
Afiyet olsun canım güzel menü iştahım kabardı okudukçamenü
kahvaltı 08:00
1 dlm tb ekmegi tostta kızartılmış
peynir
6 zeytin
öglen 13:00
tavuklu salata
ayran
akşam 17:30
közlenmiş patlıcan
yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?