Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yerim seni baaak
Yi beni Kaptan bugün hiç güzel gitmiyor ya yediklerimi yazayım içime sinmiyor akşamda nasipse annemlere gideceğiz

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kaseden az mercimek çorbası + 4 ad.lahana sarması normal boy kıymalı / su böreği vardı o yüzden lahanada mecburdum + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe

Kilo ne alemde ben diyet yapiyorum bide spor yapiyorum masallah hergun tarti arti gosteriyor....

Seni Seviyoreeee akılli bıdık
ben de seniiiiiiiiiiiii seeeeeeeeevvvvvvvvvv diiiiiiiiiiiiii ğiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

şarkı melodisiyle okudun mu?
gün gayet iyi aslında kuzummmm

annede dikkat edersen tamamdır

ben de seniiiiiiiiiiiii seeeeeeeeevvvvvvvvvv diiiiiiiiiiiiii ğiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

şarkı melodisiyle okudun mu?

gün gayet iyi aslında kuzummmm

annede dikkat edersen tamamdır
Lahana sarması olmadı ya pirinç vardı genelde kıyma çok azdı aç kaldım ama içim rahatsız dün ki tavuk zaten sabah +200 verdi Annemde dikkat edeceğim zararlı bir şey yemem

Slm kızlar oğlum hala iyileşemedi o yüzden pek aktif değilim
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir muz
Bir bardak ballı süt
3 ceviz
Ara
Biraz fıstık
Bir nar
Akşam 16:30
İki yumurta bir kaşık yağ ile yaptığım bol kıymalı omlet
Bir dilim tam buğday ekmeği
3 lt su

sabahki sütteki balı (gereksiz şeker)
zaten muz yenmişken yanına yenen 3 adet cevizi
aradaki miktarı olmayan fıstığı
akşamki ekmeği

ve aktif olmayışını

sevmedim.

Ekmek yerine bir küçük kase yoğurt yeseydin keşke.. bu menü sana artı getirir.

Sabah kahvaltın bana fazla geliyor canım hem süt hem bal hem muz ve ardından ceviz ne bileyim enerji almak için mi yapıyorsun bu menünü dün de böyle yemiştin sanki bayağı enerji verecek bir menü bu activia bunların yanında çok mu gerekli onuda bilemedim Diğerleri güzel fıstığa da diyette çok gerek yok oraya mesela sabah ki cevizi koysaydın harika olurdu

menü

kahvaltı 08:00
1 dlm tb ekmegi tostta kızartılmış
peynir
6 zeytin

öglen 13:00
tavuklu salata
ayran

akşam 17:30
közlenmiş patlıcan
yogurt
kız tb ekmeğini tostta nasıl kızarttın

akşam öğününe bayıldım ve canım çok istedi çoook aşırı istedi hatta menün çok güzel kuzum

Çok :) 6-7 fıstık kabuklu olanlardan tuzlu değildi
Bu kahvaltı beni çok tok tutuyor bide eksilerde devam ettiğim için böyle yedim
Sütteki bal bi tatlı kaşığı kadar :)
Ekmek olmamalıydı evet acıkmayım diye yedim yarın daha iyi gelirim
Canım büyük oğlum bronşit oldu 39 derece ateşi var 56 günlük bi bebiş var İnan zorlanıyorum Yarın da evde oğlum okula gitmiyor bi kaç gündür bi toparlansın küçüğü de şu hastalıktan koruyabilirsem tamamdır hep burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…