Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tok tutuyor diye yiyorum canım arada bir yerim o zaman
Activia wc sorunu için yiyorum faydasını gördüm çok şükür düzenli yiyince etkisi oluyor bir dönem yemeye devam edeceğim

geçmiş olsun yakamoz inşallah iyileşir kuzun hemencik.. minik bebişini de biliyorum süt kokar zordur ama keyiflidir:)

ama bak yazdıkların menünle ilgili mantıklı değil

fıstık sayısı okey.. ama tok tutar tabi o kahvaltı seni full kalori karbon yahu.. diyette evet acıkılır yani bunu biliyoruz..eksi görüp bunları yersen artı gelir.. olmaz

ve bugün çarşamba.. yani son 2 gün.. beniim en hafif temiz beslenmenizi istediğim günler.. olmadı bu menü. yarın hafif olsun temiz olsun karbonsuz olsun. lütfen.

Tok tutuyor diye yiyorum canım arada bir yerim o zaman
Activia wc sorunu için yiyorum faydasını gördüm çok şükür düzenli yiyince etkisi oluyor bir dönem yemeye devam edeceğim
Anladım canım tabi işe yarıyorsa ne mutlu aklımda olsun wc sıkıntısı için suda bekletilmiş gün kurusu kayısı yapıyorum bende bir de yemeklerime bol acı ekliyorum harika sonuçlar

Tamamdır kaptan merak etme

Anladım canım tabi işe yarıyorsa ne mutlu aklımda olsun wc sıkıntısı için suda bekletilmiş gün kurusu kayısı yapıyorum bende bir de yemeklerime bol acı ekliyorum harika sonuçlar
Canım yaptım o söylediklerini ama banamısın demiyor çok kötü oldum bi kaç gündür activia işe yaramasaydı en son ilaç kullanmak zorunda kalacaktım
Çok şükür düzene girdim artık

Canım yaptım o söylediklerini ama banamısın demiyor çok kötü oldum bi kaç gündür activia işe yaramasaydı en son ilaç kullanmak zorunda kalacaktım
Çok şükür düzene girdim artık
Çok şükür canım wc çok sıkıntılı merettir yani insanı rahatsız eder kiloyu geçtim

Sabah10:00(limonlu su)
Yarım kk peynir
Yeşil sarımsak yeşil soğan
cherry dom sal
Bir yumurta rafadan
Pekmez(yarım ekmeğe sürülmüş)
1.5 dilim kepek ekmeği

Öğlen yok

Ara
Yarım mandalina
Yeşilçay

Akşam18;00
Bir kase paça(yağını hiç almadım)
Yarım dilim kepek ekmeği(ekmeksiz yiyemedim)
Roka salatası
Yeşillik

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

Su:2.50 lt
Spor:15 dk egzersiz
45 dk leslie
30 dk yavaş tempolu yürüyüş
@MiuLego nehirnil111

menün de sporun da şahane kuzucummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…