kız tb ekmeğini tostta nasıl kızarttın
akşam öğününe bayıldım ve canım çok istedi çoook aşırı istedi hattamenün çok güzel kuzum
Tok tutuyor diye yiyorum canım arada bir yerim o zamanSabah kahvaltın bana fazla geliyor canım hem süt hem bal hem muz ve ardından ceviz ne bileyim enerji almak için mi yapıyorsun bu menünü dün de böyle yemiştin sankibayağı enerji verecek bir menü bu activia bunların yanında çok mu gerekli onuda bilemedim Diğerleri güzel fıstığa da diyette çok gerek yok oraya mesela sabah ki cevizi koysaydın harika olurdu
geçmiş olsun yakamoz inşallah iyileşir kuzun hemencik.. minik bebişini de biliyorum süt kokar zordur ama keyiflidir:)Çok
:) 6-7 fıstık kabuklu olanlardan tuzlu değildi
Bu kahvaltı beni çok tok tutuyor bide eksilerde devam ettiğim için böyle yedim
Sütteki bal bi tatlı kaşığı kadar :)
Ekmek olmamalıydı evet acıkmayım diye yedim yarın daha iyi gelirim
Canım büyük oğlum bronşit oldu 39 derece ateşi var 56 günlük bi bebiş var İnan zorlanıyorum Yarın da evde oğlum okula gitmiyor bi kaç gündür bi toparlansın küçüğü de şu hastalıktan koruyabilirsem tamamdır hep burdayım
ben mutlaka yaparım cnm çünkü bu ara çok salladım
Anladım canım tabi işe yarıyorsa ne mutlu aklımda olsun wc sıkıntısı için suda bekletilmiş gün kurusu kayısı yapıyorum bende bir de yemeklerime bol acı ekliyorum harika sonuçlarTok tutuyor diye yiyorum canım arada bir yerim o zaman
Activia wc sorunu için yiyorum faydasını gördüm çok şükür düzenli yiyince etkisi oluyor bir dönem yemeye devam edeceğim
Tamamdır kaptan merak etmegeçmiş olsun yakamoz inşallah iyileşir kuzun hemencik.. minik bebişini de biliyorum süt kokar zordur ama keyiflidir:)
ama bak yazdıkların menünle ilgili mantıklı değil
fıstık sayısı okey.. ama tok tutar tabi o kahvaltı seni full kalori karbon yahu.. diyette evet acıkılır yani bunu biliyoruz..eksi görüp bunları yersen artı gelir.. olmaz
ve bugün çarşamba.. yani son 2 gün.. beniim en hafif temiz beslenmenizi istediğim günler.. olmadı bu menü. yarın hafif olsun temiz olsun karbonsuz olsun. lütfen.
tamam beni de dürt uyanınca
Canım yaptım o söylediklerini ama banamısın demiyor çok kötü oldum bi kaç gündür activia işe yaramasaydı en son ilaç kullanmak zorunda kalacaktımAnladım canım tabi işe yarıyorsa ne mutlu aklımda olsun wc sıkıntısı için suda bekletilmiş gün kurusu kayısı yapıyorum bende bir de yemeklerime bol acı ekliyorum harika sonuçlar
Çok şükür canım wc çok sıkıntılı merettir yani insanı rahatsız eder kiloyu geçtimCanım yaptım o söylediklerini ama banamısın demiyor çok kötü oldum bi kaç gündür activia işe yaramasaydı en son ilaç kullanmak zorunda kalacaktım
Çok şükür düzene girdim artık
geldim kapaniçembu arada @Ytmz sen de yoksun hiç
menün de sporun da şahane kuzucummmmmmmSabah10:00(limonlu su)
Yarım kk peynir
Yeşil sarımsak yeşil soğan
cherry dom sal
Bir yumurta rafadan
Pekmez(yarım ekmeğe sürülmüş)
1.5 dilim kepek ekmeği
Öğlen yok
Ara
Yarım mandalina
Yeşilçay
Akşam18;00
Bir kase paça(yağını hiç almadım)
Yarım dilim kepek ekmeği(ekmeksiz yiyemedim)
Roka salatası
Yeşillik
Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt
Su:2.50 lt
Spor:15 dk egzersiz
45 dk leslie
30 dk yavaş tempolu yürüyüş
@MiuLegonehirnil111
Tamamdır kaptan merak etme
sen kaşındın
nerdesin gız sengeldim kapaniçem
amaaan napim canımcım çamaşırla boğuştumda birazcık
bekliyom
nerdesin gız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?