Onun beyazla yazdığını görmedimr çay da var mi:)
iyi ki varsınAy bunu ben.de yaşıyorum hatta daha gecen aksam esimle atistik bu yüzden. Kendime vakit ayiramiyorum hutun.gun evdeyim kebdim için ayirabildigim vi zaman dilimi yok diyorum.Oglumuzla ilgileniyosun iste ne güzel annesin artik o var ne istiyosun fln dedi.Ben de ona nö ölökösö vör yööö dedimkafami dinlemeye ihtiyacim var heralde benim de dedim.
Ya mesela birine sacimi boyatcam dedigim zaman aman kapalisin kim görüyor diyolar.Ya ben görüyorum ben baskasi icin yapmıyorum ki bunu.Kocam icin bile yapmıyorum zaten o sevmez boya fln.Ben aynaya bakinca mutlu olacagim seyi yaparim kime ne.
Kendini beğenmiş biri degilim ama kendimi seviyorum iyi ki varim canim ben
1 saat 10 dakikalık plates ok!!!
Isınma 5 temel hareketi yapmiyorum çok uzun.
Bin dene ip atladimmi tamamdır.
değiştirme hayırNick namemi degistirsem
Bana bir isim şey edin
Ay bunu ben.de yaşıyorum hatta daha gecen aksam esimle atistik bu yüzden. Kendime vakit ayiramiyorum hutun.gun evdeyim kebdim için ayirabildigim vi zaman dilimi yok diyorum.Oglumuzla ilgileniyosun iste ne güzel annesin artik o var ne istiyosun fln dedi.Ben de ona nö ölökösö vör yööö dedimkafami dinlemeye ihtiyacim var heralde benim de dedim.
Ya mesela birine sacimi boyatcam dedigim zaman aman kapalisin kim görüyor diyolar.Ya ben görüyorum ben baskasi icin yapmıyorum ki bunu.Kocam icin bile yapmıyorum zaten o sevmez boya fln.Ben aynaya bakinca mutlu olacagim seyi yaparim kime ne.
Kendini beğenmiş biri degilim ama kendimi seviyorum iyi ki varim canim ben
Zaten oraya bi kere giden ikinciye gitmiyor çoğu zaman üzülüyorum diye ama yanlış banum 1 ayda 4 5 saat çok değil evet çok büyük bi üzüntü ama oradan çıkınca 2 3 gün kendime gelemiyorum diyorlar ya oradaki o küçük kalpler biri gelse de sevse diye bekleyenler ya onlar
Ayak istemediydik biz makyaj masasinada hep ozenmisdir hee
Bol yesillikli belki yagzsizgebertirim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gördüm onuMiu koş koş bonusta kısır varmış yer misin diye teklif ediyor
Ay kendimi çok ispitci hissettim mortiyle şimdiden satacayagim da haftaya şaşırmasın
gebertirim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi ki varsın
süper
değiştirme hayır
Yatak odam beyaz gri bazı kısımları, salonumunun mobilyaları akçaağaçBana mobilya rengi tavsiye etseniz ya yatak odasi cocuk odasi genc odasi
Ayyy ben bugün miu opmedim
Adres ver gelen ben çok severim yanında şey@Portakal Sulu Ordek oyle yaziyodu ya
Cay demlerim sorulurmu hic :)
Güzel mi hadi biraz ov beni
Nick name çok güzel de bayılıyorum de ov beni
ohhhhhhhhh çok iyi geldiiiiiiiii
Kıskanç MiuLegobebeğim takım kural gereği sevilen övülen tek kişi miu dur sen öğrenemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?