Kavgada söylenmezÖzlememden sen suçlusun tontik aus
Ben hiç görmedim dahaaaaAslında yapınca ne güzel de yapıyor süslü süslü ama naz yapıyor illaki hep katılmak için:))
Evet yani tarif derken yanlış oldu şekli farklıydı demek daha doğru olur:)Benimkinin sadece şekli farklı yoksa hamsi kuşunun tarifinin birebir aynısı
Ben de fırında yapmak istedim ama ya kızarmaz ya şekilde sorun olur diye çekindim
Yarım çay bardağı yağ koydum ama fırında yağsız olurdu güzel olurdu..Ben olur diyorum denemek lazım
Profilinden açtığı konulara bakabilirsin
Yapmazki işte yapamaz korkuyor deynep
Aynen iki kat birleştirilerek yapılıyor veya 3 tanesi birleştiriliyor...Hatta yumurtaya bulanan tarifler varEvet yani tarif derken yanlış oldu şekli farklıydı demek daha doğru olur:)
aaa ne munasebetçok çakal gördüm seni
Çokta güzel olmuş bence:)Aynen iki kat birleştirilerek yapılıyor veya 3 tanesi birleştiriliyor...Hatta yumurtaya bulanan tarifler var
Ben süslü olsun istedim
Sağol canımÇokta güzel olmuş bence:)
ilk kisma 55 olma kismina olar, bana uyaro zman ben bi 55 olup geleyim yeni yılda sonra saydını yeneyim
Çok geliştirdim kendimi çoooookilk kisma 55 olma kismina olar, bana uyarAmma ikinci yenme kismina nanay, nayır diyore
Aynen iki kat birleştirilerek yapılıyor veya 3 tanesi birleştiriliyor...Hatta yumurtaya bulanan tarifler var
Ben süslü olsun istedim
Canım hemşehrim bizim oğlanı da doğum günü var banada ararmisin ozelden
Senin yüzünden ciğer aseriyorum@MiuLego
Canim
Sabah
klasik ada kahvaltısı yaptim.
Ara 1 kucuk kase yogurt
Aksam
6 parca ciğer
1 adana
Bol salata
Sporlarimi biliyorsun zaten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?