Ciger oyle canim kalmiyor millet cigeri cok seviyormus... bizim tanidik restaurant esim saat 3 gibi arıyor aksama bir şiş ayirin diyorda oyle ayırıyorlar..eger demezsek aksama kalmıyor ..Senin yüzünden ciğer aseriyorum
Kocaya al diyorum şansıma kalmıyor,
Çok severim ki cigeri
Hele dalak
Ben bioxcin mavi olanından kullanıyorum. Dökülme çok azaldı. Normale döndü diyebilirim. Öncesinde aşırı dökülüyordu. Başka bir şey kullanmadım.ada81 @Daydream- Sarayca kizlar su sampuan isine ne yaptiniz memnunmusunuz bende alayim sampuanim bitti
Diyete adapte olamadığım için. Diğer türlü hamdolsun bir sorun yok.Mercimek çorbası içerim ben ama genelde çorbaları ben yarım kase içerim diyette daha uygun
Hay maşallah bundan sonra almayacaksın daha fazla bence ödemdir o cevizden falan değilSağlıcakla doğsun bebişiniz sen iyi ol da kilolar verilir nedir ki
Neden kötüsün kuzum hayırdır bir şey mi oldu ben kaçırdımTabi ki toplu yapabilirsin sorun değil sen iyi ol sadece
Kaptanım kızma yemedik ya ama yemeden de artı çıkabiliyorum ben içimden geçirince de kilo alıyorum öyle bir haldeyim
Ciger oyle canim kalmiyor millet cigeri cok seviyormus... bizim tanidik restaurant esim saat 3 gibi arıyor aksama bir şiş ayirin diyorda oyle ayırıyorlar..eger demezsek aksama kalmıyor ..
Ben sevmiyorum cigeri mecbur yiyorum demir icin...
Ama cok iyi geldi artik vucudum sicacik sanirim demirim yukseldi..tabii ek olarak kuru uzumde yiyorum... ciger haftada 2 gun yiyorum.
Ahhh dalak cook faydali ama yiyemedimm bi türlü yutamiyorum
.
Yok be. 70 olmam. En fazla 6570 kiloyu bekliyon sen biliyorum. 70 olunca dank edecek
Sarhoştum hatırlamıyorum
Oyy ben bumbara bayilirim babam alir temizlenmis ben yinede temizlerim bir gecede ben suda bekletirim ertesi gun doldururumAy çok sevindim pekmez de kan yapar sen daha iyi bilirsin gerçi
Ya dalagi biz önce bi hasliyoruz az ama sonra hayvan yağıyla kavuruyoruz normalde ben de hiç sevmezdim ama böyle dayanamıyorum bumbar hiç yemezdim evlendikten sonra onuda yiyorum artık yapiyorumda
Önceden iyyy derdim şimdi oh misdiyor um
Canim yalnız degilsin gecen sene bu zamanlarda 7. Takima gelmistim nasil bi enerji ile baslamistim ki kilo veremesemde inatla devam edip 10 kiloya bay bay demiştim... simdi bende de bi enerji eksikligi var...Diyet nasıl yapılıyor. Sanki hayatım boyunca hiç diyet yapmamış gibi hissediyorum. Kalan 5-6 kg gözümde 30-40 kg büyüyor
Nasıl bir psikoloji icerisindeyim. Kendimi anlamaya çalışıyorum. Oysaki yazın 55 olduğumda 30 kg fazlam olsa aynı hızla devam edecek enerjim vardı. Şimdi ne oldu bana
Yolladım hemşomCanım hemşehrim bizim oğlanı da doğum günü var banada ararmisin ozelden
Yolladım hemşom
Hosgeldin canimmm
Doğum günü için tarifNeeeee yolladinnnn
Geçen yazdım gormedin zaar başkalarına yuruyon senn farkediyomda
Diyet nasıl yapılıyor. Sanki hayatım boyunca hiç diyet yapmamış gibi hissediyorum. Kalan 5-6 kg gözümde 30-40 kg büyüyor
Nasıl bir psikoloji icerisindeyim. Kendimi anlamaya çalışıyorum. Oysaki yazın 55 olduğumda 30 kg fazlam olsa aynı hızla devam edecek enerjim vardı. Şimdi ne oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?