Canım bıkkınlık geliyor insana uzun süre diyet yapınca. Sende de bıkkınlık var. Bende bu ara öyleyim diyet hevesim kaçtı, hem kilo vermek istiyorum hem de bıkkınlık var üstümde.Diyet nasıl yapılıyor. Sanki hayatım boyunca hiç diyet yapmamış gibi hissediyorum. Kalan 5-6 kg gözümde 30-40 kg büyüyor
Nasıl bir psikoloji icerisindeyim. Kendimi anlamaya çalışıyorum. Oysaki yazın 55 olduğumda 30 kg fazlam olsa aynı hızla devam edecek enerjim vardı. Şimdi ne oldu bana
Ayyyyy özgüvenini sevsinler :)
ece yeniyoz mu eveeee
fatmanın dilinden kurtulamayız gibi yoksa
hadii bi o dili keselim kökten
Ay buda pek acımasiz olmus bak fatma 99diyor beklenen parti diyor ama bakalim ben ne diyorum
korku salmaya çalışıyor
biz bu oyunlara gelmeyiz
nasılsa yenileceğim psikolojisiyle yesin ece ki benim kazanma ihtimalim olsun diyor
çakal Fatma
Canım hamileyken sakatat yenilmez bir daha ki hamileliginde aklında olsunSende bumbarcisin halaa
Ya ben hamileyken görümce mle doldurduk Bn yemem dedim dışarda odun ateşinde pisirdilk allahimmmm öyle tat yok daha tencerenin dibini getirdim. :)
Ay unutuyorum unutmasam ama verilen sabah mı veriyorsun 1 yemek kasigimi
Günaydınnn
Biraz moralsiz bir hafta geçirdimmalipina mortime 2. kere yenilebilirim sanırım.
En azından bugün bişeyler yapmalıyım haftaya 29 aralık böyük gün
Canım açlık tokluk şeker normal çıktı, insülin direnci istememiş daha önce bakılmıştı ona. D vitaminim eksik çıktı yine ilaç verdi. Mide kazınması içinde bir şey demedi.Eflal dr gidecekti dun bilgisi olan var mi tahlilleri nasıl ??
Sağol evlaattt
Geçmiş olsun canım. Okul = hastalık hiç bitmiyor.evet girdimmmmmmm
suprizzzzz
deniz hasta , boğaz siş
ateş var...
hemen mantı hasladim yediler
ilaç, ıhlamur, zencefil,bal limon
hızlandırılmış hasta bakimi uyguladım
yarına mantar çorbası yaptım
vişne kaynattim
bi ıhlamur aldım geldim
kendimede mantar içine az kıyma biber domates sos ekleyip yemek yaptım
Sağol evlaattt
Geçmiş olsun canım hem hastalığı gına hem içerden ckmissin
eveeet bugünden itibaren :)sen sabah sporuna mı başladın
sinema nasıldı tavsiye edermisin?
başıım bağlı bana asılmaBirlikte uyuyalım mı
Kadılar diyorlar ya ay ozguvenim yerine geldi mende siskoyken bile olan özgüven zayiflayinca ne olur patlar ecede bu işe çatlar
Hee kaptan sende bittin koçluk yaptığın ecede ikimizde yiycem partide en çok size göbek aticamm
Sen ne diycenyapma Fatma yenme Fatma ben ettim sen etme bı hata ettim rakip oldum seni kaptan bile tesellisi edemeyocu
Tabiii tabiii kaptan yanlış taraftaydin ama seni tanıdım sen ezilenin yanında olmayı seven birisin ne yapalım eziklerrr
ah kuzum hayırdır yahu regl mi yakın?spor kaptanımnehirnil111 spor tablosunda benim puanlarım doğru,dünkü sporumda şöyle
insanity max 30 tabata power (150 puan) + jillan level 2 (100 puan) + 10 dakika bölgesel egzersiz (30 puan) yaptım,toplam 280 puan
ama bugün çok pis fena artılardayım
ama sebebini biliyorum
önce bir kahve.. yarım saat sonra spor yap.. sonra yan gel yat keyif yapEv almış başını gitti Fatma'nın kafa dumanlı bugün sporda yok
Herisi bırakıp spora gidesim yağmurlu gibi kapalı hava yatasim bı çay yapıp TV takilasim var ama ne yapacam daha karar virmedim
Prifil misijlirini çik giç biktiğin için bilkidi....
bi kahve yap o gazla evi topla,hazır ısınmışken peşinden bi spor patlat ablacım,hiç üşenme üşengeçlik virüs gibi hızlıca yayılıp insanı esir alıyor,bu durumdan kurtulmalısın,yenilme diren ablacımEv almış başını gitti Fatma'nın kafa dumanlı bugün sporda yok
Herisi bırakıp spora gidesim yağmurlu gibi kapalı hava yatasim bı çay yapıp TV takilasim var ama ne yapacam daha karar virmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?