- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın banum yarın için kuaför randevunu aldinmi partim için kıyafet vaktinmi malum Parti'nin en süslü hatunu olucan
Günaydınnnnnnn
Kutsal perşembeye adım attık hafif perşembe
günaydınnnnn
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Eki Görüntüle 2082062
StarlarımSarayca Antepia27 malipina begum75 Nefs cakil80 ada81 Floweroflife ecemavi Bonus @Ytmz Shut Up @Leeshinmee YaKaMoZz-z bugün güzel perşembe şöyle sporlarımıza bakalım son viraj için iyi olacaktır eksik gedik varsa diyin hele
Sarayca Nefs cakil80 Bonus Shut Up @Leeshinmee bu hafta hiç sporunuz yok doğru mudur ?
Ekledim kuzumCuma
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe 40 dk tempulu yürüyüşler
5dk basliyom
ha gayretGunaydinlar
Benim daha uykum var. Ama kalkip basliyayim diyorum jilliana. Ne de olsa son 2 gun
Ayyy hatunun gözünden de hiç bişey kaçmıyor hem Zeki hem hırslı hemde yenilecek güçlü rakibimi yenmek daha bı özgüven yaşatacak resmen yarın 2 1 biten maçtan sonra Ece Ece kendine gel diyenlere ne diycek men sevinç içinde 99 ve eceyi saraycayi yenmenin gururla uğraşırken
Rakibem yarından sonra bozulacaktır psikolojin için sana tanıdığım psikolog var @igdedali hayrisim ilgilenecek ama oda fırsat bulursa çünkü 99 partimi hazirlaycakti
biz hazırız bile kiGünaydın banum yarın için kuaför randevunu aldinmi partim için kıyafet vaktinmi malum Parti'nin en süslü hatunu olucan
Günaydın ballı fıstıklarcanım çekti size söylemek istedim yemekten iyidir
Ayyyyy özgüvenini sevsinler :)Ayyy hatunun gözünden de hiç bişey kaçmıyor hem Zeki hem hırslı hemde yenilecek güçlü rakibimi yenmek daha bı özgüven yaşatacak resmen yarın 2 1 biten maçtan sonra Ece Ece kendine gel diyenlere ne diycek men sevinç içinde 99 ve eceyi saraycayi yenmenin gururla uğraşırken
Rakibem yarından sonra bozulacaktır psikolojin için sana tanıdığım psikolog var @igdedali hayrisim ilgilenecek ama oda fırsat bulursa çünkü 99 partimi hazirlaycakti
ece yeniyoz mu eveeeeAyyyyy özgüvenini sevsinler :)
Benim sabah sporu bitti bile:)
benim de benim de banunun da ve sanırım eflalin deBenim sabah sporu bitti bile:)
ahaaaaaCumartesi level 2baslamak niyetimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?