nehirnil111 baktimda birinci olma ihtimalim var sen persembeyi yazma belki spor eklerim:)
Hiç böyle olmazdı korkuyom ama yapacak bişey yok mevla neylerse güzel eylerAhum fazla kilo kayıplarından sonra hormonal dengesizlik yadaniyormus canim sende bayağı klobverdin olmadı bı kadın doğuma gidersin. 2015 bende 30 kilo civarında verdiğimde gittiğimde dedi
Sabah da kalkmışlar ikinci bölümünü bugün izliycez mi diyolar hayır dedim yaaaaaa diyolar akşam tırsanlar gün ayınca cesaretlendilerAhu bebelere iskence yapma kiz sonra sen zararli cikarsin tuvalete bile tek baslarina gidemezler benim 2,5yasindaki bile ruya gorsun hemen kalkiyor anne ben karpuz gördüm diye sonra baya etkisinde kaliyor ustelik bizde tv bile yok ama abla faktoru var iste kurt diyor ayı diyor bebe onlardan tirsiyor
Acı yok raky dayanben yaptımama öldüm yahu
alışana kadar zaman geçecek galiba
Eki Görüntüle 2082064 keşke şuan yatağımda olsaydım
Ay buda pek acımasiz olmus bak fatma 99diyor beklenen parti diyor ama bakalim ben ne diyorumece yeniyoz mu eveeee
fatmanın dilinden kurtulamayız gibi yoksa
hadii bi o dili keselim kökten
gel sarılalım
cnm ben uyandım ama agrım çoktu yapamadım1 mil yaptım sadece
hoş geldin bu arada :)
ay keşke miumm ya
sabah evden çıkarken bakıyorum millet uyuyorrr
özeniyorummmmmmmmmmmm
Günaydın günaydın ballar
Bende hala tık yok çıkıp test alacam çıkmazsa doktorahayırlısı
Hiç böyle olmazdı korkuyom ama yapacak bişey yok mevla neylerse güzel eyler
Sabah da kalkmışlar ikinci bölümünü bugün izliycez mi diyolar hayır dedim yaaaaaa diyolar akşam tırsanlar gün ayınca cesaretlendiler
Geçmiş olsun canım hala mı? Hoş buldum
cnm ben uyandım ama agrım çoktu yapamadım1 mil yaptım sadece
hoş geldin bu arada :)
ay keşke miumm ya
sabah evden çıkarken bakıyorum millet uyuyorrr
özeniyorummmmmmmmmmmm
korku salmaya çalışıyorAy buda pek acımasiz olmus bak fatma 99diyor beklenen parti diyor ama bakalim ben ne diyorum
Düzelttim canımnehirnil111 canım benim cumartesi pazar yok maalesef digergunler 150ser puan
Geçmiş olsun canım hala mı? Hoş buldum
Ekle tabi ucundan kaçırma bu fırsatı sen yap bir şeyler gizlicenehirnil111 baktimda birinci olma ihtimalim var sen persembeyi yazma belki spor eklerim:)
Eki Görüntüle 2082064 keşke şuan yatağımda olsaydım
en uzunumuz sensin nilişkom:) sarışın begüm :)Düzelttim canım
En kısanız olarak burada en uzun ben miyim kaptanım
Kaptanım bu arada dün o kadar konuştuk neyden oldu anlamadım alerjim nüksetti yüzüklerim olmadı sabah ya şiştim hep acayip kaşınıyorum boğazımı parçalayacağım o derece çağırdım resmen alerjiyidün baharatlı et yedim annemlerde fazla yoktu baharatı normalde baharat yapıyor da baharat mı yaptı kedimiz mi yaptı anlamadım hepfit bende alerjiyim şuan hapımda bitmiş akşam alacağım
Zor canım ya
aynen cnm hala ve iş günü
keşke hafta sonu olaydı
şebo yu benden çok seviyor
begum75 Begüşüm Günaydın ballı çörekim dün 45 dakika tempolu yine 112,50 bu hafta hep sporsuz geçti bu yürüyüşleri ben spordan saymıyorum ya bacaklarım şekilleniyor ama yine de bir şey değil evde duramadım hiç
ben yaptımama öldüm yahu
alışana kadar zaman geçecek galiba
gel sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?