yerim la nasıl içlenmiş
Tam tur demisken kadin 53 kilo neresinde tur ataydim etrafi bile yoktu.
böyle bi konuya ben de çok içlenirdim
ben çok duygusalım miu
bi başlarsam aglamaya kimse susturamaz
çok üzülüyorum
çok içlenirim laaa
aç hissetmen normal değil mi diyette eflal.. tok kalarak kilo verilmez.. tok olsak zaten diyette değiliz demektir.
Offf bende öyleyim
ben çok duygusalım miu
bi başlarsam aglamaya kimse susturamaz
çok üzülüyorum
çok içlenirim laaa
1 tam ayva yemek ne demek çüş deseydim iyiydide işte bana ay ben seninle cok iyi anlastim deyince diyemedim.
Çok mantıklı yaa
Kriz geldi banada
Normal açlıkla halsiz bırakan baş ağrısı yapan açlık asla bir değil. İlk zamanlar evet aç yatıyordum ama gücüm yerindeydi. Şimdi aç yatınca gece onun verdiği sıkıntı ile uyuyamıyorum, başım dönüyor sonra baş ağrısı başlıyor.aç hissetmen normal değil mi diyette eflal.. tok kalarak kilo verilmez.. tok olsak zaten diyette değiliz demektir.
bu başka tabi.. böyle dersen olay çözülür balımNormal açlıkla halsiz bırakan baş ağrısı yapan açlık asla bir değil. İlk zamanlar evet aç yatıyordum ama gücüm yerindeydi. Şimdi aç yatınca gece onun verdiği sıkıntı ile uyuyamıyorum, başım dönüyor sonra baş ağrısı başlıyor.
bonus sana bir sır vereyim miben hiç 5 leri görmedimmm hayatımda
Normal açlıkla halsiz bırakan baş ağrısı yapan açlık asla bir değil. İlk zamanlar evet aç yatıyordum ama gücüm yerindeydi. Şimdi aç yatınca gece onun verdiği sıkıntı ile uyuyamıyorum, başım dönüyor sonra baş ağrısı başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?