Bütün kızgınlıģım eşime biliyorsun banu
eflal artık bunu düşünme bardagın dolu tarafından bak
iyi kilo verdin beni , adayı bri çok kişiyi solladın tebrikler :)
ama kendini doldurma lütfen
yarındna sonra relax relax devam et , az izin ver kendine
Benimde kemikler iri bonusNisanliyken 56 kiloydum yaama oyle kuru geberik degildim ha
Gemmiklerim iri demekki.
Bu aglayip bi gulmekten karnim kas yapti bugun.
spora vurdum kendimi valla spor yapıyorum diyet yapıyorum şişiyorum asum çok keyif alıyorummmhadi ben çıktım , paşamla takılalım ....
gelirim ..çünkü durumu 1-2 saate yine uyuyacak gibi
bu aradaada81 yı göremedim ... kesin temizliğe vurdu kendine
spora vurdum kendimi valla spor yapıyorum diyet yapıyorum şişiyorum asum çok keyif alıyorummmtartı hergün 100 gr 100 gr artı gösteriyor
hahahaha o banttaki benim işteeeeee
hemde nasılll hiç farketmeyen eşim bile fark etti dün bana sen çook inceldin diyorSikilasma varmi:)
Nisanliyken 56 kiloydum yaama oyle kuru geberik degildim ha
Gemmiklerim iri demekki.
Bu aglayip bi gulmekten karnim kas yapti bugun.
@MiuLego dedigim kadin cugarayi birakmak icin ilac kullaniyomus. Aliskanlik tabi elinde o yuzden elim.biseylere gidiyo dedi.
2 kilo almis ona bagliyo.
Sen icsen zayiflarsin dediler.
Ampullerim yandi dedim tamm diyetteki eksigimi buldum
Bütün kızgınlıģım eşime biliyorsun banuo kadar üzüldüğümü gördü uğraştığımı gördü buna rağmen diyetisyene götürmedi. Bencil bencil hem de çok bencil o yüzden diyorum sana eşler fedakarlığı anlamıyor diye.
Benim bunca yıllık evliliğimizde yaptığım bütün fedakarlıklara ne yaptın ki dedi göz göre göre
Hiç bir konuda bana destek değil hiç bir konuda. Sevdiğin her şeye karşı .
Ayy aman ne alaka şimdi bunlar diyetle işte. ..
çok güzel görünüyor afiyet olsun mortim... yarın tartı nediyecek bilmiyorum ama artılardayım sen kendini korudaysan kazanabilirsin.... kız öyle yüzsüzleştim kiii spor yapıyorum yapıyorum yediğimede çook dikkat ediyorum ama artıyımmm
o gerçekten fark ettiriyor bonus. ben acıktıkça yakanlardanım diyette.. olmasa.. vay halime..@MiuLego dedigim kadin cugarayi birakmak icin ilac kullaniyomus. Aliskanlik tabi elinde o yuzden elim.biseylere gidiyo dedi.
2 kilo almis ona bagliyo.
Sen icsen zayiflarsin dediler.
Ampullerim yandi dedim tamm diyetteki eksigimi buldum
o gerçekten fark ettiriyor bonus. ben acıktıkça yakanlardanım diyette.. olmasa.. vay halime..
sen yoldan çıkmaya meyillisin
Ausencia auuuuussssssss uluyasim geldi benimde.
Aus benim kanima giriyo su an miu derkennnn kafamin icinde bi dınk sesi hissettim kiii ula salak bonus austa iciyodu demesinmi
Canım hastanede ölçüm aleti yok. Zaten onların liste fiks. Ablamın diyetisyen listesini yapıcam deniycem yani. Spora agırlık vericem bundan sonra amacım sıkılaşmak. Ausun menüler gibi sağlıklı menüler olacak artık. İzne ayrılıyorum yarın. Listeye artı sabit gelirmiyim korkusu olmadan deniycem işte.Nego kuzum bencede bana gore senin yediklerin az oluyodu cogu zaman.
Oyle menu yaziyosunki bazen 60 lardan 50 ye inenler anca yiyor o kadar hatta 50 dekiler.
Sen 70 lerden indin vucudu kıtlıga soktun belki bilmiyorum.
Devlet hastanesine gitsen olurmu onlarda olcum yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?