Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün son açlığım. Psikolojim bozuldu artık diyetisyene gitseydim 8 aydır uğraşmaz 3-4 ayda hedefe ulaşırdım. Çok kızgınım ya çok
ben diyetisyene gittim canım verdi bir liste mutfaktan çıkamadım il gün onu ye bunu ye onu hazırla bunu hazırla ozamanlar kızım herşeyi yemiyordu kızıma ayrı yemek eşime ayrı yemek spora vakit kalmıyordu.... başlarım haaa listeye dedim sövdüm bıraktımmm

Canım hastalık yorgunluk uykusuzluk çocuğun hastalığı sinirlerin yıpranmış tır bu duygularla evliliginle ilgili karar verme bu şartlar geçince sakin sakin bı düşün çocuğunu evliliğini eğer olmayacağını anlarsan konuşursun diye düşünüyorum canim

Bu durumda benimde canım sıkılır di çünkü biz ailemiz için deyim gereği her kuruş u düşünüyoruz

bonus sana bir sır vereyim mi ben hiç 5 leri görmedimmm hayatımda
Banum haklisin kuzum ama yapmış bi cahillik aynısını esimde yaptı gitti kefil oldu eee parayı biz odedik akillandi oda akillanir da işte giden paraya olur
Ha bu arada 5 leri bende hiç görmemiştim 14 yasimda bir kere gormustum oda normal yani

Shut Up canım biraz pekmez yedir iştahını artırır.. benim kızımda zayıflayınca avuc içi kadar kalıyor yüzü pekmez benim tek silahım düzenli 1 yk ver bak nasıl iştahı açılacak .. çook geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…