Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkes nerdeee huhuhuhu spor mu yapıyorsunuz ??

Ben telde okuyucuyum genelde :)

Tasfiye memuru var dıscovery de onu izliyoruz maaile

Neden ki ? Erken kalkarim genelde. Oglum uyutmaz :) ama yemeyince acikmiyorum ki. Fark etmez yani bana. Bekleye bilirim

Böyle bir sağlıklı beslenme tarzı yok çünkü .

Beklersin . 15 saatte aç beklersin .
Ama yanlış olan yanlıştır .

Metabolizmanı saatlerce aç bırakırsan , yediği ilk şeyi depolar

Hadi depolamadı ... hadi farklı çalışıyor senin meta ... yine de sağlıklı bir yöntem değil .

Uyan ve saatlerce aç bilaç dur .

Ayyyyy şımardim

Bizde güldür guldur izliyoruz ama arada haber kanali aciyor esim bende bi gozum burada bi gözüm tvde... kızımda simdi yatti ev sessizlesti kafa dinliyorum...

Hmmm... dogru, haklisin canim. 3 ogun insan gibi yapmayi deneyeyim yarindan

Bizde güldür guldur izliyoruz ama arada haber kanali aciyor esim bende bi gozum burada bi gözüm tvde... kızımda simdi yatti ev sessizlesti kafa dinliyorum...

Yusuf tüm gün uyudu ... şimdi oturuyor .. daha doğrusu koltukta yatıyor.. yarında göndermem okula .. ateş azıcık yokluyor .. burnu çeşmee

Yusuf tüm gün uyudu ... şimdi oturuyor .. daha doğrusu koltukta yatıyor.. yarında göndermem okula .. ateş azıcık yokluyor .. burnu çeşmee
Cook gecmis olsun kuzuya... dinlensin yarinda uyusun vucud direnci yerine gelir paşanin...

Sabah
Mantarli omlet
1adet yaprak galeta yarim dilim tb ekmeli klasik kahvaltı
Arada cok az yer fistigi bir lokna elma
Aksam
PeynirliSalata yogurt 4kofte
Antepia27

Benimki kadar olmasa da senin menülerde guzeldi mortim sen geçen hafta pek vwrmedin bu hafta iyi biyuzde gelir kilo farkıyla değilde belki yüzde farkı ile yenersin

Teşekkürler canım

Merhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamistim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gittik.cok sukur simdi iyi.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menu de veremedim.oglum uyusun o işi de gorcem inşallah.

İnsan ne çok memnuniyetsiz yaa..
Bir zaman tartıda 59 gördüğümde sevinçten havalara uçmuştum. Sonra 55 leri gördüğümde sevincim tavan yapmıştı. 54 oldum 55 leri beğenmez oldum. Şimdi ise 53 görüyorum tartıda ve yine mi 53 diyorum 55 altını beş sene sonunda ilk kez gördüm. Herkesin bir hikayesi var işte. Benim için de beş sene hayatımın en ağır seneleriydi. Şimdi 52 olmak istiyorum Sonra diyeceğim ki yine mi 52 yim yaa Bunun adı nedir bilmiyorum fakat ciddi manada sınanıyorum ben. Az şükrediyorum sanırım. Yada nedir bilmiyorum.

gecmis olsun canım Rabbim şifalar versin

kuzucum 53 üm oh şükür de. Takinti haline getirmemek lazim kuzucum. Hastalik derecesinde olmamali. Saglikliyim, ideal kilodayim, kilomu koruyorum diye dusun lutfen
seviyorum seni, takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…