- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Açsan dogru yoldasin yarin booolll eksi canimAnaaam çok açım çooook
Zor duruyorum mutsuzum canım çok tatlı bişey istiyor
Yarın sabah deli gibi kahvaltı yapcam
Ben de iyiyim cnm sağolasn. Koruyamıyorum tabi ki:) sürekli bi yeme halindeyim. Daha önceden de yazdğm gibi tatlı yiyorm canm tuzlu çekiyor tuzlu yiyorm cnm tatlı çekiyor. Artış var belli de hergm heran tartılan bn tartlmaktan kaçınıyorumİyidir senden ne haber bir varsın bir yoksun ne yaptın nasıl gidiyor koruma
Canim işte o isin sonu yok bende sen gibiydim once tatli sonra tuzlu sonra yine tatlı kısır dongu yarin sabah yuzles tartiyla ve hemen basla derim...Ben de iyiyim cnm sağolasn. Koruyamıyorum tabi ki:) sürekli bi yeme halindeyim. Daha önceden de yazdğm gibi tatlı yiyorm canm tuzlu çekiyor tuzlu yiyorm cnm tatlı çekiyor. Artış var belli de hergm heran tartılan bn tartlmaktan kaçınıyorum
Bikaçgündür ben de öyle düşünüyorm hatta 1 haftadr neredeyse ama bi türlü ha deyip başlayamıyorum. Amaan nasıl olsa istesem verebiliyorm diyorm kafaya takmadğmdan böyle diyorm ciddi ciddi istesem tabiki de verrmm diye diye erteliyorm.Canim işte o isin sonu yok bende sen gibiydim once tatli sonra tuzlu sonra yine tatlı kısır dongu yarin sabah yuzles tartiyla ve hemen basla derim...
Fulyacım açlık hisetmemek için proyu artırıp karbonu minimum seviyeye çekmen gerek ...
Senin aşkam yemeklerin sıkıntılı o yüzden kilon inmiyor ..
Aklam sebze ,et , yogurt takıl hiç karbon alma bak bakim nasıl iniyo kilon.
Pazartesi bende start veriyorum inş . Kursum bitiyor . Bir ay günde yok oh bi sohbet ondada idare ederim diyet yapmayı özledim yav
evet canım ara öğün daha çok yediriyor, acıktırıyor. ben de farkettim. 3 öğünde bırakmam lazım. ayarlayacağım inşallah.Mesela ben ara öğün yaptığımda durduramıyorum kendimi. Ufacık bişey atsam ağzıma resmen saldırıyorum yemeğe kontrol falan kalmıyo. Ama ara öğünü kaldırınca bünyem iştahım dizginleniyo yemeğe de saldırmıyorum hunharca da yemiyorum. Hatta eşim yesene hiçbişey yemedin diyo hep
Fulya kuzum ben beğendim menüyü
Sadece.. araları çıkartsak efsane olurdu diye geçirdim içimden
Menü veriyorum
Sabah
Meyveli yoğurt
Öğle
3 köfte
Salata
Akşam
2 but
Salata
Birkaç fındık 2 3 olabilir
Baban kilolu değildi ama sanki di mi ?Hep o firdevsin sucu o gelmisti yine o yuzden yapmistim
Ben cok pisbogazim yahu. Olmuyor iste yapamiyorum
Bir basladimmi tum gun agzim calisiyor. Cok kotu seyler yiyorum kaptan
@MiuLego
Ausencia
Bi cozum bulmam lazim
Ben ne kadar gec baslarsam yemege o kadar Az yiyorum. Diyorum ki, oglen 4de baslasam yemege yarindan ? Yumurtayla doyursam kendimi. Aksam da proteinli biseyler yesem, kapasam gunu ? Ne dersiniz kaptanlarim ?
Jillian yaptim 25 dak bugun
Yarin son gun
@begum75
Ausencia
Bu arada çok sevindim kız haberine, oğlunun yanına bir de kız kardeş çok güzel :)
Sağlıkla doğurmanı dilerim
Kimsenin cani cekmesin lütfen bugün persembeeeeeeee
KajummmmmAusencia ben demiştim daha en baştan kız diye dimiiiii :) çok sevindim canım. Sağlıkla doğsun inşallah
Tam 71 kilo canim babam ki ustunde esofmanlar vardi ben dedim hadi tartilsana diye..ooo bi yiyor bi yiyor sana anlatamam ama kilo almiyor iste ablamda oyle yemegini yer tatlisini hemen yemek ustune yer oda zayif... ben anneme cekmisim annemde benim gibi
Baban kilolu değildi ama sanki di mi ?
Güne 4 te başlamak ?
Saat kaçta uyanıp ilk öğünü 4 te yiyeceksin donna ? Hiç aklından bile geçirme bence bu taktiği .
Çünkü deynep mezun ...
Deynep listede değil...
Deynep zayıf ....
Teşekkürler canımmmkocamannn aminnnnnn.
Güzel olmuş eline sağlıkta ... koymasaydın iyiydi.
Tut kendini .. oflamaaa ...
Yarın tartı var
Çok coşma da demeyelim de ufak bi ödül günü gibiydi:)))
Kajummmmm
Aminnnn canım .
Seninde mesajları okudum , hadi yarın bi silkelen temiz gel.
Sen zaten haftada bir coşmagünü yapıp kilo verebiliyordun ... 2 kere coş 5 gün temiz mesela korumada
Hatırlıyorum tamam konuşmuştuk çünkü , firdevs amcada :) aynı benim babadan ... o da deli yer ... severde böyle aşkla yer ... baharattı oydu buydu ağzının tadıyla yer ... ama 70 kilo kıyafetliTam 71 kilo canim babam ki ustunde esofmanlar vardi ben dedim hadi tartilsana diye..ooo bi yiyor bi yiyor sana anlatamam ama kilo almiyor iste ablamda oyle yemegini yer tatlisini hemen yemek ustune yer oda zayif... ben anneme cekmisim annemde benim gibi)
Iste buda bizim şansımız herhal..ablam sporun s sini bilmez... yuruyuse cikardik abartmiyorum 10 dakika sonra esini arardi gel beni al ben cok yoruldum yürümeyecem derdi... ama babam sabah sporu yapar bizde de hergun 15 dakika sabahlari spor yapar mutlakaHatırlıyorum tamam konuşmuştuk çünkü , firdevs amcada :) aynı benim babadan ... o da deli yer ... severde böyle aşkla yer ... baharattı oydu buydu ağzının tadıyla yer ... ama 70 kilo kıyafetli
Bende aynı anne tarafıyım
Neden ki ? Erken kalkarim genelde. Oglum uyutmaz :) ama yemeyince acikmiyorum ki. Fark etmez yani bana. Bekleye bilirimGüne 4 te başlamak ?
Saat kaçta uyanıp ilk öğünü 4 te yiyeceksin donna ? Hiç aklından bile geçirme bence bu taktiği .
Vermiyorsam o kadar yaptığım kaçamaklar nerede, neden kilo almıyorum
Bugun menu
Sabah 10.20
2 yumurta yagda
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 adet cig badem
Aksam
Sebzeli kiyma yemegi
1 kucuk kase yogurt
2 lt su icildi.. @MiuLego
100 dakika tempolu yürüyüş..
Bunun 45 dakikasi sabah ac karnina yapildi
Perşembe menüm
Sabah kayısılı su
Kahvaltı 12.00
2 yumurta
Bi dilim peynir
6 zeytin
Bi tutam maydonoz
Bi muz
Arada dukan birası
Yemekten önce dukan birası
Akşam 19.00
Bi tabak köz patlıcan yoğurtlama
Haşlama brokoli karnıbahar
2-2.5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Gece dukan birası
@MiuLegonehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?