Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzucum 53 üm oh şükür de. Takinti haline getirmemek lazim kuzucum. Hastalik derecesinde olmamali. Saglikliyim, ideal kilodayim, kilomu koruyorum diye dusun lutfen
seviyorum seni, takilma
Aynen dostum bende böyle düşünüyorum senin gibi ama başka bir kişi var sanki içimde böyle diyor. Buraya yazarsam belki sustururum. Çünkü sinir ediyor beni cidden bu durum.

Aynen dostum bende böyle düşünüyorum senin gibi ama başka bir kişi var sanki içimde böyle diyor. Buraya yazarsam belki sustururum. Çünkü sinir ediyor beni cidden bu durum.
izin verme o sesin seni bastirmasina sen onemlisin, senin dedigini dinler vucudun kovala o yabanciyi

Ben de 2 hafta oyle yaptim. Cok da ise yaramisti. Ara ogun varmi peki ? Ben yapmiyordum hic. O yuzden bi sure sonra yapmadim. Cok agir geldi
Canim ara ogun ya 1 kucuk kase yogurt yada 8 adet fındık veya cig badem bazende kuru uzum yiyorum o kadar... ama en iyisi yoğurt bence )

Benim oğlumu da hafiften yokluyor grip nane limon kaynattım şimdi

Benimkide yoklamada . Ama okula yollasam hemen artacak .
Geçmiş olsun senin paşaya da .

Cook gecmis olsun kuzuya... dinlensin yarinda uyusun vucud direnci yerine gelir paşanin...

Geçmiş olsun çok bernacımm

Ördekimmmmmm
Portakalımmmmm
Hırs yok
Şükürsüzlük yok
Yapıyorsak zevkle keyifle

Olduğu kadar he miiiiii ?

Sahol canim.korkuttu bizi bu ara.

Listeye girmediki mezun olsunO zayıf biz şişkomuyuz

Sende gel 55 e ... beğenme .. sana da derizz

Eveet

Hedefine vardı mııı , vardı .
Altına indi miii , indi .
Deynep fit
Nevo tombik
Eşim bile artık kızıyor yüzün ne hale geldi diyeSon kiloları verince bayağı çöp kadın olacağımSon 3 kilo gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…