- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Aynen dostum bende böyle düşünüyorum senin gibi ama başka bir kişi var sanki içimde böyle diyor. Buraya yazarsam belki sustururum. Çünkü sinir ediyor beni cidden bu durum.kuzucum 53 üm oh şükür de. Takinti haline getirmemek lazim kuzucum. Hastalik derecesinde olmamali. Saglikliyim, ideal kilodayim, kilomu koruyorum diye dusun lutfen
seviyorum seni, takilma
izin verme o sesin seni bastirmasinaAynen dostum bende böyle düşünüyorum senin gibi ama başka bir kişi var sanki içimde böyle diyor. Buraya yazarsam belki sustururum. Çünkü sinir ediyor beni cidden bu durum.
Ben de 2 hafta oyle yaptim. Cok da ise yaramisti. Ara ogun varmi peki ? Ben yapmiyordum hic. O yuzden bi sure sonra yapmadim. Cok agir geldi2 ogun yap benim gibi... sabah kahvalti yap sonra dişlerini fircala niyet et aksam yemeğine)) gercekten disler fircalaninca yeme istegi azalıyor..
Sagol canim amingecmis olsun canım Rabbim şifalar versin
Canim ara ogun ya 1 kucuk kase yogurt yada 8 adet fındık veya cig badem bazende kuru uzum yiyorum o kadar... ama en iyisi yoğurt benceBen de 2 hafta oyle yaptim. Cok da ise yaramisti. Ara ogun varmi peki ? Ben yapmiyordum hic. O yuzden bi sure sonra yapmadim. Cok agir geldi
Benim oğlumu da hafiften yokluyor grip nane limon kaynattım şimdi
Cook gecmis olsun kuzuya... dinlensin yarinda uyusun vucud direnci yerine gelir paşanin...
Merhaba kizlar.halam rahatsizdi bikac gündür. Bugun aramamistim aksam annem arada fenalasmis sabah diye sofradan kalkar kalkmaz oraya gittik.cok sukur simdi iyi.yeni geldik sayilir oglumu uyutuyorum simdi.menu de veremedim.oglum uyusun o işi de gorcem inşallah.
İnsan ne çok memnuniyetsiz yaa..
Bir zaman tartıda 59 gördüğümde sevinçten havalara uçmuştum. Sonra 55 leri gördüğümde sevincim tavan yapmıştı. 54 oldum 55 leri beğenmez oldum. Şimdi ise 53 görüyorum tartıda ve yine mi 53 diyorum55 altını beş sene sonunda ilk kez gördüm. Herkesin bir hikayesi var işte. Benim için de beş sene hayatımın en ağır seneleriydi. Şimdi 52 olmak istiyorum Sonra diyeceğim ki yine mi 52 yim yaa Bunun adı nedir bilmiyorum fakat ciddi manada sınanıyorum ben. Az şükrediyorum sanırım. Yada nedir bilmiyorum.
Sahol canim.korkuttu bizi bu ara.
Benimkide yoklamada . Ama okula yollasam hemen artacak .
Geçmiş olsun senin paşaya da .
Geçmiş olsun çok bernacımm
Ördekimmmmmm
Portakalımmmmm
Hırs yok
Şükürsüzlük yok
Yapıyorsak zevkle keyifle
Olduğu kadar he miiiiii ?
Gecmis olsun canimSahol canim.korkuttu bizi bu ara.
Bana da böyle deseniz nolordooo
Benimkide yoklamada . Ama okula yollasam hemen artacak .
Geçmiş olsun senin paşaya da .
Geçmiş olsun çok bernacımm
Ördekimmmmmm
Portakalımmmmm
Hırs yok
Şükürsüzlük yok
Yapıyorsak zevkle keyifle
Olduğu kadar he miiiiii ?
Cok sagol adacimGecmis olsun canim
Senin meta ile benimki kıyaslanamazVermiyorsam o kadar yaptığım kaçamaklar nerede, neden kilo almıyorum
Listeye girmediki mezun olsun
Baban kilolu değildi ama sanki di mi ?
Güne 4 te başlamak ?
Saat kaçta uyanıp ilk öğünü 4 te yiyeceksin donna ? Hiç aklından bile geçirme bence bu taktiği .
Çünkü deynep mezun ...
Deynep listede değil...
Deynep zayıf ....
Teşekkürler canımmmkocamannn aminnnnnn.
Güzel olmuş eline sağlıkta ... koymasaydın iyiydi.
Tut kendini .. oflamaaa ...
Yarın tartı var
Benim metam göbeğe meraklı,ister misin?Senin meta ile benimki kıyaslanamazBen de senin metadan istiyorum
Göbek hala duruyor muBenim metam göbeğe meraklı,ister misin?
Bana da böyle deseniz nolordooo
Listeye girmediki mezun olsunO zayıf biz şişkomuyuz
Eşim bile artık kızıyor yüzün ne hale geldi diye
Sende gel 55 e ... beğenme .. sana da derizz
Eveet
Hedefine vardı mııı , vardı .
Altına indi miii , indi .
Deynep fit
Nevo tombik
Ohoo o gün hiç gelmicek desene
Sende gel 55 e ... beğenme .. sana da derizz
Eveet
Hedefine vardı mııı , vardı .
Altına indi miii , indi .
Deynep fit
Nevo tombik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?