Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaa hakkat o kadar mi
kuzum bu sebepten uzduysem Hakkini helal et takilmayi seviyorum boyle tatlı tatlı, napiyim buda benim huyum

Aşk olsun beeee o ne demek...

Deliiii helal olsun tabiii de ... üzmedin

Ausencia beni merak et lütfen . Biliom hamissin kaptan dda değilsin ama merak et sor. Sopala . Yedigimin hesabı yok lakin . Merak et ne bilm. Burası iyi gelio bana ben lohusa depresyon ü yasiom galiba

aradığınız aus a ulaşılamıyor

Ben hatırladığın aus değilim vero ... ye derim ... boş ver derim ... verirsin derim

Ben hatırladığın aus değilim vero ... ye derim ... boş ver derim ... verirsin derim
ohh şükür rahatladim kuzucum huzur icinde artık. Elif'imi seni cokca operim Allah rahatlık versin

He yaaa. Bu ne bu aus o aus digil.tombis aus ne olacak oyy kıyamam sana hamislik ne güzel yakıştı ama . Canım sağol emeklerin yeter de . Ay ne bilim bi yalnız çareşiz kaldım

He yaaa. Bu ne bu aus o aus digil.tombis aus ne olacak oyy kıyamam sana hamislik ne güzel yakıştı ama . Canım sağol emeklerin yeter de . Ay ne bilim bi yalnız çareşiz kaldım

Verocum ..düzenli gelip menü yazarak başlayacaksın . Böyle ceee diyip gitme ... hele miu seni ..menülerini bi görsün .... sonra onda da sopanın her türü var ..sırtından eksik etmez .

Ama inan benim şu an kendime hayrım yok yemem tutarım ... spor yaparım diyordum .... hepsi tırt

Menün harika
Tam bir perşembe menüsü
Efsane olmuş
Afiyet olsun!

Müthiş ya!
Ausencia beni merak et lütfen . Biliom hamissin kaptan dda değilsin ama merak et sor. Sopala . Yedigimin hesabı yok lakin . Merak et ne bilm. Burası iyi gelio bana ben lohusa depresyon ü yasiom galiba
Gel kuzum gel
İnan hep burda olsan yazsan menünü kilo vereceksin dikkatli yiyeceksin

Bacaklarim desen incecik.hemen kisa surede 54 55 olmam lazim cok abarttim galiba zayifliycam derken tipsizlestim sanki gözümün alti bile mosmor. @MiuLego
Tamam yarın ılaştıysan mezuniyet kilona ediyoruz mezun
Benı dövsen kabul
Öperim
herkese iyi geceler opucuklerAllah rahatlik versin hepinize
İyi geceler kuzu
Hadi bana da iyi geceler
İYİ geceler minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…