Doğru ya gelmiom ya ben ondan da oluo böyle. Ama bu 2 bebe durumu yamulttuuu beni resmen . Telefon ü alamiom elime.Menün harika
Tam bir perşembe menüsü
Efsane olmuş
Afiyet olsun!
Müthiş ya!
Gel kuzum gel
İnan hep burda olsan yazsan menünü kilo vereceksin dikkatli yiyeceksin
Tamam yarın ılaştıysan mezuniyet kilona ediyoruz mezun
Öperim
İyi geceler kuzu
İYİ geceler minnoş
E karar verDoğru ya gelmiom ya ben ondan da oluo böyle. Ama bu 2 bebe durumu yamulttuuu beni resmen . Telefon ü alamiom elime.
Ama menü yazmaya da korkuyom Cok kötü kı. . ..
Haklsın . Ama ya çok acitirsa yani. Yazma madem bu ne dien grup içi kişilerı çıkarsa . Puffff. Ha Sendé de yani yeme madém die ama olmuo. Dusun daha kaç kilo oldumu bilmiom yarın à ayarlayamadim şu baskül é pil işini
Verocum ..düzenli gelip menü yazarak başlayacaksın . Böyle ceee diyip gitme ... hele miu seni ..menülerini bi görsün .... sonra onda da sopanın her türü var ..sırtından eksik etmez .
Ama inan benim şu an kendime hayrım yokyemem tutarım ... spor yaparım diyordum .... hepsi tırt
Ooo uykusu kaçmışUykum kaçtı
Kumanda pilini çal 5 dklığına. Ben öyle yapıyomHaklsın . Ama ya çok acitirsa yani. Yazma madem bu ne dien grup içi kişilerı çıkarsa . Puffff. Ha Sendé de yani yeme madém die ama olmuo. Dusun daha kaç kilo oldumu bilmiom yarın à ayarlayamadim şu baskül é pil işini
E karar ver
Yarın başla yazmaya
Bunun kararını ver
Gün içinde de ona göre yazacğını düşüne düşüne orantılı yersin kuzum
Öyle değil ki . Buyk kol saati pili gibiKumanda pilini çal 5 dklığına. Ben öyle yapıyom
Vero canımcımHaklsın . Ama ya çok acitirsa yani. Yazma madem bu ne dien grup içi kişilerı çıkarsa . Puffff. Ha Sendé de yani yeme madém die ama olmuo. Dusun daha kaç kilo oldumu bilmiom yarın à ayarlayamadim şu baskül é pil işini
Kaçtı valla pınar yaOoo uykusu kaçmış
Ay o yuvarlaklardan mı. Çok sinir onlarÖyle değil ki . Buyk kol saati pili gibi
İnşallah tamamtaamam anlaştık madem. Hiç gelemesem sen durt beni kaçıom buraya girmedn gidiom kk den
Hoşgeldin vaytum
Ayy ben mi kaçırdım yavv. Çok Haklisn . Yarın dan basliyiom madem. Kimse sormayinca ne bilim. Şey ettim di.. Ay ben de lohusa alinganligi kirilganligi da var. Çok fenayaim vallaVero canımcım
Abartıysa eve eleştiri alırsın
Zaten o eleştiri ayakta tutup düzene sokacak
Alınmaca kırılmaca olmayacak
O samimiyetteyiz burada çünkü
Ona göre düzele düzele yola girecek menüler
Ama dediğim gibi buraya yazacğını düşünerek ye. Zaten bir gün yazsan ne kadar çok yediğüni gözünle görmüş olacaksın ve bidaha öyle çok yemeyeceksin bence
Kaçtı valla pınar ya
Sen neden uyumadın
Herifin tepesine çökeceedim spor diye kaçtı benden horluyoVero canımcım
Abartıysa eve eleştiri alırsın
Zaten o eleştiri ayakta tutup düzene sokacak
Alınmaca kırılmaca olmayacak
O samimiyetteyiz burada çünkü
Ona göre düzele düzele yola girecek menüler
Ama dediğim gibi buraya yazacğını düşünerek ye. Zaten bir gün yazsan ne kadar çok yediğüni gözünle görmüş olacaksın ve bidaha öyle çok yemeyeceksin bence
Kaçtı valla pınar ya
Sen neden uyumadın
Evet ve sorumlu kocam hala alamadi. Bi de buraları da bilmio uygun pil için biraz arstirmali falan. Ölme eşeğim yaneeeAy o yuvarlaklardan mı. Çok sinir onlar
Yok kız sen ne diye kaçırasın :)Ayy ben mi kaçırdım yavv. Çok Haklisn . Yarın dan basliyiom madem. Kimse sormayinca ne bilim. Şey ettim di.. Ay ben de lohusa alinganligi kirilganligi da var. Çok fenayaim valla
Herifin tepesine çökeceedim spor diye kaçtı benden horluyo
Doğum gününden kalanları şimdi topladım mium hafif atlattım sukur evet durabiliyormusum bi lokmaylada bu beni mutlu etti yarın başlıyorum iki haftadır iyi saldim gunahiyla sevabiyla yarın tartı bacı ne derse oradan başlıyorum tahminin 55 falan ama bakalım 1 aralık inşallah 52 yine aşağı ciksHoşgeldin vaytum
Sen de mi uyumadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?