Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğru ya gelmiom ya ben ondan da oluo böyle. Ama bu 2 bebe durumu yamulttuuu beni resmen . Telefon ü alamiom elime.
Ama menü yazmaya da korkuyom Cok kötü kı. . ..

Doğru ya gelmiom ya ben ondan da oluo böyle. Ama bu 2 bebe durumu yamulttuuu beni resmen . Telefon ü alamiom elime.
Ama menü yazmaya da korkuyom Cok kötü kı. . ..
E karar ver
Yarın başla yazmaya
Bunun kararını ver
Gün içinde de ona göre yazacğını düşüne düşüne orantılı yersin kuzum

Haklsın . Ama ya çok acitirsa yani. Yazma madem bu ne dien grup içi kişilerı çıkarsa . Puffff. Ha Sendé de yani yeme madém die ama olmuo. Dusun daha kaç kilo oldumu bilmiom yarın à ayarlayamadim şu baskül é pil işini

Kumanda pilini çal 5 dklığına. Ben öyle yapıyom

Vero canımcım

Abartıysa eve eleştiri alırsın
Zaten o eleştiri ayakta tutup düzene sokacak
Alınmaca kırılmaca olmayacak
O samimiyetteyiz burada çünkü

Ona göre düzele düzele yola girecek menüler

Ama dediğim gibi buraya yazacğını düşünerek ye. Zaten bir gün yazsan ne kadar çok yediğüni gözünle görmüş olacaksın ve bidaha öyle çok yemeyeceksin bence
Ooo uykusu kaçmış
Kaçtı valla pınar ya
Sen neden uyumadın

Ayy ben mi kaçırdım yavv. Çok Haklisn . Yarın dan basliyiom madem. Kimse sormayinca ne bilim. Şey ettim di.. Ay ben de lohusa alinganligi kirilganligi da var. Çok fenayaim valla

Herifin tepesine çökeceedim spor diye kaçtı benden horluyo

Ayy ben mi kaçırdım yavv. Çok Haklisn . Yarın dan basliyiom madem. Kimse sormayinca ne bilim. Şey ettim di.. Ay ben de lohusa alinganligi kirilganligi da var. Çok fenayaim valla
Yok kız sen ne diye kaçırasın :)
Alınganlık kırılganlık yok
Senin iyiliğin dışında kimsenin ağzından laf çıkmaz burda
Herifin tepesine çökeceedim spor diye kaçtı benden horluyo
deli hahah

Hoşgeldin vaytum
Sen de mi uyumadın
Doğum gününden kalanları şimdi topladım mium hafif atlattım sukur evet durabiliyormusum bi lokmaylada bu beni mutlu etti yarın başlıyorum iki haftadır iyi saldim gunahiyla sevabiyla yarın tartı bacı ne derse oradan başlıyorum tahminin 55 falan ama bakalım 1 aralık inşallah 52 yine aşağı ciks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…