büyük marketlerde falan olması lazım saatçilerde de olurdu eskiden.Evet ve sorumlu kocam hala alamadi. Bi de buraları da bilmio uygun pil için biraz arstirmali falan. Ölme eşeğim yaneee
Veri senle tanismiyoruz ama gel kuzum bak bende emzirirken başladım hala emziriyorum 78.5 şimdi 52 55 arası korumaya calisiyorumAyy ben mi kaçırdım yavv. Çok Haklisn . Yarın dan basliyiom madem. Kimse sormayinca ne bilim. Şey ettim di.. Ay ben de lohusa alinganligi kirilganligi da var. Çok fenayaim valla
Makus talihim benim kaderim bu. Benden tavsiye başak erkeeyle evlenmeyin. Hele de koçsanızYok kız sen ne diye kaçırasın :)
Alınganlık kırılganlık yok
Senin iyiliğin dışında kimsenin ağzından laf çıkmaz burda
deli hahah
Çok sevindim hafif atlatmana vayt.. yarın başlıyor he:) benim de haftaya cuma başlıyorDoğum gününden kalanları şimdi topladım mium hafif atlattım sukur evet durabiliyormusum bi lokmaylada bu beni mutlu etti yarın başlıyorum iki haftadır iyi saldim gunahiyla sevabiyla yarın tartı bacı ne derse oradan başlıyorum tahminin 55 falan ama bakalım 1 aralık inşallah 52 yine aşağı ciks
Makus talihim benim kaderim bu. Benden tavsiye başak erkeeyle evlenmeyin. Hele de koçsanız
Yeter miu yedim mi yedim alışık.degilim bünye kabul etmiyor zaten ben zorluyorum bu da bana salakça geliyor yememek için değil resmen yemek için direniyorum buda mantıksız ama sinirimi yemekten çıkarmak istiyorum ne alakaysa o yüzden ben eski düzen devam tabi çok sıkmayacagim ama bu kadar da abartmayacagimÇok sevindim hafif atlatmana vayt.. yarın başlıyor he:) benim de haftaya cuma başlıyor
Balıkla evlenmeyin bu netttttttYa da evlenin başakla çok sadık oluyolar. Tam bir ev erkeaaa
Cıs lı son menü inşallah dimi kuzumMenü yazayim kimsecikler yokken
Sabah
1 dilim tb ekmek
2 yumurta
Akşam
5 köfte
1 kaşık pilav
Bol salata
Doğum günü seysi
Çok az pastanın kekinden krem satışını ve dışından yemedim
1 dilim muhallebi kadayif
Su 3 litreden fazla
@MiuLego
Karar ver amaaa kafam karışıyiiiYa da evlenin başakla çok sadık oluyolar. Tam bir ev erkeaaa
Kesinlikle vaytım en güzeliYeter miu yedim mi yedim alışık.degilim bünye kabul etmiyor zaten ben zorluyorum bu da bana salakça geliyor yememek için değil resmen yemek için direniyorum buda mantıksız ama sinirimi yemekten çıkarmak istiyorum ne alakaysa o yüzden ben eski düzen devam tabi çok sıkmayacagim ama bu kadar da abartmayacagim
Tımım bunu da kafaya yazdımBalıkla evlenmeyin bu nettttttt
İyi geceler kuzuİyi geceler hatunlar bol leptinler herkese
Benim 12 senedir karışık bilemiyorumCıs lı son menü inşallah dimi kuzum
Karar ver amaaa kafam karışıyiii
Kesinlikle vaytım en güzeli
Ucu kaçarsa da turuşmuyor sonra
Tımım bunu da kafaya yazdım
Alışman kaç seneyi bulur :)Benim 12 senedir karışık bilemiyorum
Öyle hesapla olmuyo anlık herşey bakarsın yarın boşarımAlışman kaç seneyi bulur :)
Kız tövbe de kasabım kasabım haşin erkekim diyordun ne güzelÖyle hesapla olmuyo anlık herşey bakarsın yarın boşarım
O başka canım. Hem severim hem döverimKız tövbe de kasabım kasabım haşin erkekim diyordun ne güzel
Ayy sahi miii harikasın. . Nasıl yaptın. Kaç ayda gittiVeri senle tanismiyoruz ama gel kuzum bak bende emzirirken başladım hala emziriyorum 78.5 şimdi 52 55 arası korumaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?