Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ben mi kaçırdım yavv. Çok Haklisn . Yarın dan basliyiom madem. Kimse sormayinca ne bilim. Şey ettim di.. Ay ben de lohusa alinganligi kirilganligi da var. Çok fenayaim valla
Veri senle tanismiyoruz ama gel kuzum bak bende emzirirken başladım hala emziriyorum 78.5 şimdi 52 55 arası korumaya calisiyorum

Çok sevindim hafif atlatmana vayt.. yarın başlıyor he:) benim de haftaya cuma başlıyor

Çok sevindim hafif atlatmana vayt.. yarın başlıyor he:) benim de haftaya cuma başlıyor
Yeter miu yedim mi yedim alışık.degilim bünye kabul etmiyor zaten ben zorluyorum bu da bana salakça geliyor yememek için değil resmen yemek için direniyorum buda mantıksız ama sinirimi yemekten çıkarmak istiyorum ne alakaysa o yüzden ben eski düzen devam tabi çok sıkmayacagim ama bu kadar da abartmayacagim

Cıs lı son menü inşallah dimi kuzum
Ya da evlenin başakla çok sadık oluyolar. Tam bir ev erkeaaa
Karar ver amaaa kafam karışıyiii
Kesinlikle vaytım en güzeli

Ucu kaçarsa da turuşmuyor sonra
Balıkla evlenmeyin bu nettttttt
Tımım bunu da kafaya yazdım

Kız tövbe de kasabım kasabım haşin erkekim diyordun ne güzel
O başka canım. Hem severim hem döverim alttan alttan vercen mesajı kafamı bozma boşarım die.kimseye sensiz yaşayamam demicen o korkucak kaybetmekten sen değil. Gecr gece evlilik tavsiyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…